Şimdi Ara

Turknet Sonunda yapa geldi😎

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzunca Turknet abonesiydim 10-12 mbt yapa alt yapısından internet alıyordum ne iptv ne başka bir şey sorun hiç yaşamamıştım adres değişikliği oldu aynı ilçede farklı adrese taşındık vae den hizmet aldım 25-27 mbps arası hız aldık akşam hız düşmesi çözülemedi hiç bir şey izleyemez olduk Telekom’u aşındırdık ne yaptıysak çözülmedi. 1 ay rezil olduk daha sonra netspeed e geçtim gördüm ki onda da aynı sorun var nereye başvursak olmayacak o an Turknet sorgu yaptım ve bölgemde yapa geldiğini gördüm. Son yapa portunu ben aldım galiba 😂( su an sorgu yapıldığında bölge de yapa görünmüyor ) her neyse hattı taşırsam vae olacaktı hattı iptal edip yeni hat başvurusu yaptım Sonunda yapa alt yapı geçiş sağlandı tekrar Turknet e döndük bu arada su an Akşam testinde daha önce vae de olan dalgalanmadan maşallah eser yok sorunun Türk Telekom alt yapısında ve saha dolabında olduğu kesinleşti ve en fazla 25-27 mbt alıyordum . Bölgeme yapa geldi ve 40 mbt download 8 upload görüyorum su an akşam her saat başı test ettim hiç sorun yok gayet iyi iptv donma yok eski adresimde yapa olduğu zamanda yoktu sorun Telekom alt yapısında olduğu benim tecrübemle sabit oldu istisnalar olabilir galiba şu an insallah böyle gider.

İnsallah her bölgeye yapa gelir 🏍
    Turknet Sonunda yapa geldi😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaefuL -- 21 Kasım 2018; 22:27:13 >

• Turknet desteğe bu süreçte olan ilgisi kibarlıgı adına teşekkür ederim. İnsallah herkese yapa gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.