Şimdi Ara

Türknet Süründürür.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar arkadaşlar.Uzun süredir Donanım haberi takip ederim ancak hiç aktif üyelik oluşturmamıştım kısmet bu güneymiş.Fazla uzatmadan Mecalimi anlatayım.

7 Nisan Tarihinde Altyapım sadece ADSL destekliyor diye VDSL için Superonline'dan Turknet'e geçtim.(Geçmez olaydım).

Başvururken bana ''vay efendim şöyle hızlıyız.Altyapınız destekliyor hızı geçişinizden sonra hemen kullanabileceksiniz.'' vsvs beni allayıp pullayıp ikna etmişlerdi.

Bunun üzerine 30 Yıllık bütün çevremin bildiği sabit telefon numaramdan vazgeçip ve üzerine 500 liraya VDSL modem alarak geçişi sağladım.

Superonline da ADSL hizmette 16'ya kadar Download (12-13 arası alıyordum) 0.80 Upload (0.50-0.60 arası alıyordum)

Turknet'e geçiş sağladım ve heyecanla alacağım 35MB Download ve 3MB Uploadı beklemeye başladım.(Çok beklersin dediğinizi duyar gibiyim)

Gel zaman git zaman 8 gün oldu hala alamadım SÜPER DÜPER ULTRA HIZI.O da yetmezmiş gibi hızım 1 MB'in altına bile düştü.Speedtest

Bunu takiben sürekli kopmalar da yaşıyorum tabi ki.

Gelen gideni aratırmış derler ya hani.İşte tam olarak da durumum bu.Önceleri müşteri hizmetleri ve şikayet hattı ayrıydı.Şimdi o kadar çok şikayet olmuş ki artık sadece şikayet hattı var.(Şikayet hattı da sadece İptal ve Fatura konularına bakıyor) ve Müşteri hizmetlerinin yerine de robot koymuşlar sadece tuşlara basabiliyorsun.

8 Gün bekledikten sonra dayanamayıp destek kaydı oluşturdum.5 Gün sonra cevap geldi Ayın 20'si cevap şu şekilde ;

Türknet Süründürür.

Tabi ben başvuruyu yapalı ve Turknet'e geçeli 13 gün olmuş ve her ne hikmet ise benim desteğe yazmam ile Turknet'in telefon başvurusu aynı güne gelivermiiiiiş.

Neyse gel zaman git zaman yine ses yok her zamanki gibi.Bu cevabın üzerinden tam olarak 11 Gün geçti ve dayanamadım artık.(Bu görseldeki bazı konulara sonradan tekrar okuyunca kendim de inanmadım ya neyse orasını karıştırmayayım :D ) (Meanwhile BTK )
    Türknet Süründürür.

Son yazdığımın üzerine 1 saat sonra cevap geldi.(İsteseler yazabiliyorlarmış demek ki cevap buradan da bunu öğrenmiş olduk)
    Türknet Süründürür.

32229103 No'lu destek kaydı dediği de benim en son yazdığım destek kaydı.(Adı destek kaydı sadece tabi)

Facebooktan verdikleri cevap da ahanda bu kadarcık.
    Türknet Süründürür.

İlk mesajım olduğundan donanımhaber ahalisinden yüzümü kızartarak bir kaç mecalim var bilgi sahibi olan arkadaşlardan özellikle ;

1)Ne yapmalıyım ?
    2)Firma ne yapmalı ? (Bu soru çok saçma oldu aslında)
    3)Hakkımı yasal yoldan ararken nasıl bir yol çizmeliyim ?

Herkese teşekkür ederim.

Not : Adettendir ilgi(siz)li firmanın yetkilisini de etiketleyeyim @TurkNetDestek

• Sabır yada başka firma seçmeniz gerekiyor.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • Belki buradan birisi ulaşır diye umut ettim ama boşuna etmişim
  • Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Yoğunluk olması nedeniyle süreçlerde aksamalar olabiliyor. Telefon ve internet başvurunuzu tamamladık. VDSL geçişinizi de yaparak bilgi vereceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Yoğunluk olması nedeniyle süreçlerde aksamalar olabiliyor. Telefon ve internet başvurunuzu tamamladık. VDSL geçişinizi de yaparak bilgi vereceğiz.
    İnşallah hadi bakalım şaşırtın beni
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    sizi rahatsız ediyorum ama benim için hiç mi bir bilgi yok lütfen artık işlerimi yapamıyorum 4 gündür İnternet bağlı ve İnternet yok daha nasıl anlatayım derdimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NetSpeed Kullanmayın...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erg45 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin hattınızda yaşadığınız sorun için çalışmaları tamamlayarak bilgi vereceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.