Şimdi Ara

turknet taahütsüz dedik pişman oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abone yaparken aktivasyondan sonra hemen bağlanırsınız dedi kaç gün oldu ortada internet yok elektrik tesisatçısı falan getirin diyor abone olmadan önce bunları sordum yok hemen bağlanırsınız dediler ve bağlanamadığım için hemen kapattırdım. Bir dakika bile bağlanamadığım internetlerine fatura kestiler

• Eleman size eksik bilgi vermiş. Türk telekomun diğer iss'lerle anlaşması bina kutusuna kadar. Türk telekom ekibi bina kutusunda ucu açık bir çift kablo bırakır isminizi yazar, kaçıp gider (ikinci sınıf insan muamelesi yaptıkları için arayıp haber vermeye bile tenezzül etmiyorlar). Bundan sonrası müşteri sorumluluğunda. Bunu en başında size söylemiş olmaları gerekirdi. Tabi bu dediğim sıfırdan bağlantı için. Mevcut internetinizi taşıdıysanız aynı hattan kullanabilmeniz lazım. Türk telekom bunlara ben aktivasyonu yaptım dediği an faturanız işliyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Ağustos 2017; 11:22:21 >
  • bela oldu bu turknet bir sn bile bağlanamadık fatura vs derken kapatması da bir dert tek bildikleri efendim destek kaydı nasıl bir salaklık yaptım ben bilmiyorum bunlara bulaşarak
  • ogretmen006 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben size yardımcı olmak isterim. Yaşamış olduğunuz sorunu detaylıca PM üzerinden iletir misiniz?
  • türknet aboneliğinizi başlatır türk telekoma bunu iletir ekipler gelir binanızdaki kutudan sizin kablonuzu çıkarır hattinizi aktif edip giderler farkına bile varmazsınız eğer binanızda kapı açık duruyorsa o çıkarılan kabloyu siz evinize kadar ya elektrikçi ile çektirmelisiniz yada kendiniz çekmek zorundasınız biliyorsanız
  • ogretmen006 O kullanıcısına yanıt
    beni aradıklarında dolandırıcısınız diyorum öyle demeyin ama diyorlar.
    Şimdi bu dolandırıcılık değil de nedir? sorunca diyor ki bizde sistem ön ödemeli.
    lan sen vermediğin ve belki de veremeyeceğin hizmetin parasını nasıl peşin istersin? aha işte adam daha hizmet almadan vazgeçmiş ama şimdi bir de parasını geri almak için uğraşacak.

Sorsan sistemlerinde hizmet aktif ve belki de kullanıyor görünüyor. Bende aynen böyle oldu, telefonlarım internetim 18 Temmuz'da aktif oldu, sistemlerinde 12 görünüyor ve ilk kullanımım 7 Temmuz olarak girilmiş. Düşün, kendi sistemlerinde aktivasyon 12 temmuz ama faturasında kullanım 7 Temmuz'da başlıyor. OIM'de bu şekilde göründüğünü söylediğimde OIM üzerinde düzeltme yapıp hiç böyle bir şey yaşanmamış gibi davrandılar ama allah büyük, mal gibi faturaya yazmışlar. yani elimde kendilerinin oluşturduğu dolandırıcılık kaydı var.

Vermediği hizmetin faturasını kesen tırrek Türknet, en kısa zamanda batasın inşallah.

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.