< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet'ten yeni GigaFiber müşterilerine özel kampanya: Ayda 179,90 TL (3. sayfa)
-
-
sonucta adamına göre muamele yapılıyor işte... sana bana özel hat yok. onlara var. bu ayrımcılık özel muameledir. bunun neresini anlamadınız ki...
herkese yapacaksa yapmalı. garibanın sorununu bile çözemezken fenomene özel hat çekmek de nedir..!
-
Arkadaş yanlış bir şey dememiş . Firma fenomenler üzerinden reklamını yapıyor demiş. Bu ne kadar etikdir degildir onu sizlere bırakıyorum . Ama sonuç olarak firmalar artık reklamlarını fenomenler üzerinden yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birden nedense terbiye takılmaya başladın "LAN" nasıl oldu bu... takılma kardeş muhattap olma. bu üslupla zaten kimseyle takılma. dişine göre birini görünce u dönüşü yaptırırlar aslanım..!
anlattıklarına da tek cevabım var. etik değil........ firma herkese hitap etmeli. böyle büyük firma olunur. a kişisi zengin b kişisi fenomen c kişisi varoşta oturuyor diye ayırt etmemeli...
-
lan yanlış birşey değil. üslubu da doğru. sn avukat bey başka sözüm yok...
-
yazılanları oku. Hakedene hakkını verceksin. önce ağzını bozan sensin. üslubu bozuk olan da sensin... anlattığın olayı tam olarak beğenmediğimi ve herkese eşit davranmaları gerektiğini söyledim... diger firmalar evlere özel hat çekmiyor. turknet yapıyor bu arada. bunu da anlamayacaksın ama neyse... alıntılayıp hiç ugraşmayacağım. yazdıkların ortada LAN......
"Ya kardeş pr yapıyor işte anlamıyor musun, ya çildiracagim bu kadar basit bir şeyi nasıl nalayamazsin?
Lan tabii ki özel muamele yapacak Reebok iverson'a verdiği ayakkabıların aynılarını mi satıyordu zannediyorsun sen biz fukaraya?"
az daha ugraşayım..
üsluba bak.
ya kardeşşşşşşşşş sen benim kardeşim misin??? anlayamazsın.... üsluba bak. bana kocakarı üslubuyla yazıyor sonra da üste çıkmaya çalışıyor..
Lan tabik...... söze devamdaki hitaba bak. ne okudun nerde yaşıyorsun sosyal statün ne bilmiyorum ama ADAM olamamışsın...!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 23 Haziran 2023; 14:7:46 >
-
Fenomene yapılan muamele tamam reklam vs ama diğer yandan normal müşterileri kaçırıyor çok aşırı itici oluyor sonra zaman kin nefrete dönüşüyor.
Yani sonuçta ortada kısır döngü var aslında.
Fenomen üzerinden reklam yapılıyor müşteri çekmek için tamam buraya kadar ama müşteri fiber isteyince aylar hatta yıllarca bekliyorsun tüm bilgileri verip sen ben bizler yani normal kullanıcılar bekle bekle bekle sonuç işlem icraat yok fenomen olunca hiç alt yapısı olmayan bir yere hemen 3-5 günde sıfırdan alt yapısı olmayan yere bir kişi için hemen alt yapı yapılsın sen bunları bil gör duy şahit ol ama kızma kırılma nefret kin yapma etme ne güzel memleket olmuyor işte öyle ister istemez bu saydıklarım oluyor
Ünlü fenomen isen anında yapıyorlar Jahrein e anında yaptılar
Anladın mı fenomen üzerinde reklam yap müşteriye çekmeye çalış ama müşteriye alt yapı yapma elde ne varsa onu ver onu satmaya çalış hem de yüksek fiyatlara fiber fiyatlara
Ben mesela giga fiber için 1 yıl önce mail forum vs doldurdum arada 1 ay geçmeden Turkcell Superonline geldi eve kadar tam bu esnada az önce dediklerime şahit olunca valla bende şalter attı ağızıyla kuş tutsa bitmiştir benim için bunlarda her zaman her fırsatta her yerde söylüyorum söylemeyede devam edeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yıllardır hala gelecek. Neymiş efendim ben apartmandakilerden hatta tüm siteden imza toplayacakmışım vs vs. Yahu kardeşim maaşlı çalışanınızmıyım ben sizin. Bir mal kendini satar zaten sen hizmeti getir diğer firmalardan farkın olsun fiyat performans gibi Zaten yayılır ele geçirirsin. Kısacası boş iş turknet. Sadece belli yerlerde var oradan dışarıyada çıkamazlar. -
Ben mevcut Gigafiber müşterisiyim şuan. Gigafiber gayet iyi ama Türknet'ten fazla bir şey beklemeyin derim. Gigafiber yoksa Türknet'in şuan anlamı yok. He gigafiber sayesinde epey kar ettim tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 24 Haziran 2023; 18:51:21 > -
Zenginin malı züğürtün çenesini yorar misali. Parayı kazanan firma ve youtuberler biz burda boşuna birbirimizi yiyoruz. Hepimiz aynı gemideyiz, nihai tüketici yani abone olarak daha sorunsuz, eşit ve makul ücretlendirme ile hizmet alıp alamadığımız ana konu olmalı.
-
VAE altyapısı kullanan biri olarak ben bırakıyorum, kusura bakma Turknet.. Yakında TT'nin zamlarından sonra zaten sen de 350-400 lira yaparsın, o paraya da 100Mbps kullanmam artık. 24 ay taahhütle başka firmaya geçip az farkla 1Gbps alırım daha mantıklı.
Yeterince bekledik, VAE kullanıcılarına bir çözüm üretmediniz max hız 100Mbps olarak kaldı. Gigafiber yayılımını ise şeffaf olarak paylaşmıyorsunuz, bir gün gelir ümidiyle beklemekten sıkıldım. Yanıbaşımızdaki İstanbul/GOP ilçesinde her yerde varken çevresine dağıtmıyorsunuz. Planlar dahilinde mi diye sorunca da bilgi vermiyorsunuz, hani ümit edeceksek de boşa etmeyelim.
-
Merhabalar, GigaFiber süreçlerini net bir şekilde paylaşamamamızın temel birkaç sebebi var. İzin, prosedür, yatırım ve planlama güvenliği gibi. Bunların dışında "şu bölgede x tarihinde gigafiber olacak" demek ve o tarihte çeşitli pürüzlerin çıkması gibi durumlarda GigaFiber getirememek bizi daha çok üzer. Bu yüzden süreçler arka planda ilerletilmeye devam ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X