Şimdi Ara

TurkNet'ten yeni GigaFiber müşterilerine özel kampanya: Ayda 179,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almiyorum zaten. Almadigim icin rahatca yorum yapabiliyorum. 🤭

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Tariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet önce mevcut altyapısını ve bağlantı problemlerini düzeltsin sonra o fiyatı istemeye yüzü olsun hala arkadaşlar ve malum şikayet var sitesinde bağlantı şikayeti sorunu gırla gidiyor hala almadım almam da türknet superonline adamdır bu konuda

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    hocam fiber harici altyapıları yok. telekomun 30 yıllık hatları kullanılıyor. :=)

demekki adamına göre muamele yapıyormuş... fenomen reklamımı yapıyor ama normal kullanıcının bir işlevi yok neden çekeyim diyor...

böyle zihniyetle olacaksa zaten bıraksın gitsin.

Napsin insanlar o kadar reklama kanip belki zar zor kazandigimiz parayi hakeder deyip kaniyorlar... Bu ince noktayi kaciriyorlar. Ben de tavsiye etmiyorum komik hizlar sundugu yerlerde turk neti

• Ulan türknet beni de kemal sunalın cama ekmek bandığı gibi yaptın ya 2 senedir bir şey demiyorum daha

• Parasıyla rezil olmak isteyen buyursun kullansın.

• fakasupi F kullanıcısına yanıt

Fiyat, Aynı şekilde, 8 mbit ADSL kullananlara da 349 TL olmazsa, bende birşey bilmiyorum.

Üç kuruşluk yatırımla beş liralık köfte yiyen tayfaya prim vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 23 Haziran 2023; 0:12:29 >
  • Karaktersizler, önce yıllardır altyapısı olup aktif edilmesini bekleyen insanları mağdur etmeyin. Binada 10 aydır kutu var, mahallede 10 aydır dağıtım kutusu var, 45 mbps için 249.90 ödüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurhan1903 -- 22 Haziran 2023; 15:24:9 >
  • SO + TT FTTH geldi, suratlarına bile bakmadım. Köy yolunda ferrariyle gideceğime otobanda tofaşla giderim. Zırt pırt pingleri fırlayan, Çin'in Great Firewall'ı ile yarışan SO ile size mutlu anlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 22 Haziran 2023; 15:25:0 >

Dolar olmuş 24 küsür halen 350TL nin para oldugunu söylüyorsunuz yazık.

• 2050 yılında falan türknet ile buluşuruz sanırım.

• Eskiden taahhütlü kampanyalardan nefret ederdik forumda bir sürü konu açılırdı, şimdi enflasyondan dolayı taahhüt daha cazip oldu, türknet her an zam yapabiliyor ama diğer firmalarda 2 yıl ücretin sabit olup günden güne faturan ucuzluyor.

100mbit 2 yıllık taahütlü iyidir,
    Bizim gibi yarın doların ne olacağı belli olmayan bi ülke için tabi

• TurkNet'in GigaFiber konusunda aylardır oynadığı oyunu nasıl ortaya çıkardım buyrun:
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-in-gigafiber-altyapi-mujdeleri-ve-gigafiber-kutulari-hakkinda--155044356

• Zam yaptık haberiniz olsun demek istemişler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.