Şimdi Ara

TurkNet'ten yeni GigaFiber müşterilerine özel kampanya: Ayda 179,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TurkNet'ten yeni GigaFiber müşterilerine özel kampanya: Ayda 179,90 TL
    TurkNet yeni abone olacak GigaFiber müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. GigaFiber'i ilk kez kullanacak aboneler ayda 249,90 TL yerine ilk 6 ay boyunca ayda 179,90 TL ödeyecek.

TurkNet GigaFiber şu an için 5 ilde bulunuyor: İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli (Gebze) ve Bursa. Bu şehirlerden birinde oturuyorsanız çok şanslısınız. 1.000 Mbps'ye varan hızdaki dünya standartlarındaki interneti ayda 179,90 TL'ye kullanabilir ve 6 ayda toplam 420 TL'lik fiyat avantajı elde edebilirsiniz.

Adresinizde TurkNet GigaFiber olup olmadığını öğrenmek için GigaFiber Altyapı Sorgulama aracını kullanabilirsiniz. GigaFiber altyapısı yoksa da GigaFiber İstiyorum sayfasından talep bırakarak TurkNet GigaFiber'in size gelmesi için süreci hızlandırmaya katkı sunabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Oyuncuların TurkNet GigaFiber'i tercih etmesi için 5 neden

Turknet GigaFiber kullanıcıları, 1.000 Mbps'ye varan download (indirme) ve 1.000 Mbps'ye varan upload (yükleme) hızı elde ediyor. TurkNet'in CDN ve Peering anlaşmaları sayesinde Netflix gibi dijital içerik platformlarında yüksek hız elde ederken, online oyunlarda düşük ping ile sorunsuz oyun deneyimi yaşıyor. Taahhütsüz ve kotasız olarak olarak hizmet veren Turknet GigaFiber'i kullanırken modem için herhangi bir ücret ödemezsiniz. Aboneliğinizi dilediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

• Şu firmanın artık adını bile görmek duymak istemiyorum reklamını yapmayın artık
    Admına göre muamele yapan firma
    Adamın varsa yardımcı oluyorlar
    Fenomen ünlü isen 3-5 güne hemen sıfırdan alt yapını yapıyorlar evini taşıdıysan ve alt yapın yoksa buna şahit oldum duydum gördüm şimdi isim vermeyim
    1-2 yıl önce gigafiber istiyorum ayağına bütün bilgilerimizi aldılar bu ismi lazım olmayan firmayı beklerken Turkcell Superonline fiber geldi binaya eve kadar
    Halen daha sorgulama yaptığımda vdsl öneriyor uçuk kaçık fiyatlara
    TTnet vdsl kullanıyordum 7-8 ay daha vardı çatma bedelini karşıladılar 1000 tl
    Bedava modem zte3600 yoksa almazdım alınmaz zaten önermem iss modellerini aylık taksit vs ile iss modemlerine verilen paraya keenetic gibi çok güzel modemler var
    100/20 ilk 6 ay 99 tl sonraki 7. Aydan itibaren 24. Aya kadar 199 tl sadece internet
    İsmi lazım olmayan firma ağzıyla kuş tutsa bitmiştir benim için

Ben aradım ve yeni abonelikte öncelikle hizmet bedeli 179,90 TL + 300 TL Kurulum + her ay 50 TL ücret alıyorlar Smartfyi diye cihaz için ve bu cihaz Mesh cihazı.Totalde ise aylık 229,90 TL fatura ve 3 ay boyunca kurulum parası altında 100 lira ile beraber 329,90 TL oluyor. Smartfyi cihazını almak zorunlu imiş.Alınmazsa bu cihaz kampanya geçerli olmuyormuş.Mesh cihazı satmak için böyle bir yola gitmişler

• Mevcut abonelere de bişeyler yapsınlar. Böyle saçmalık olmaz illa iptal edip tekrar mı abone olalım?

• Bu firmanın tek sıkıntısı sabit fiyat garantisi vermemesi sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 Ay sonra 249 TL yerine 349 TL olmazsa ben de bir şey bilmiyorum.

• adam numaramızı herşeyimizi istiyor kişisel koruma o bu şu reklam gönderme o buşu.

talep ileticez diye gbt mizi neden istiyor.....

• Hayatimda bu firma kadar yalan dolanla isleyen uckagitci firma gormedim. Akli olan uzak dursun bunlardan.

• Şu firmanın artık adını bile görmek duymak istemiyorum reklamını yapmayın artık
    Admına göre muamele yapan firma
    Adamın varsa yardımcı oluyorlar
    Fenomen ünlü isen 3-5 güne hemen sıfırdan alt yapını yapıyorlar evini taşıdıysan ve alt yapın yoksa buna şahit oldum duydum gördüm şimdi isim vermeyim
    1-2 yıl önce gigafiber istiyorum ayağına bütün bilgilerimizi aldılar bu ismi lazım olmayan firmayı beklerken Turkcell Superonline fiber geldi binaya eve kadar
    Halen daha sorgulama yaptığımda vdsl öneriyor uçuk kaçık fiyatlara
    TTnet vdsl kullanıyordum 7-8 ay daha vardı çatma bedelini karşıladılar 1000 tl
    Bedava modem zte3600 yoksa almazdım alınmaz zaten önermem iss modellerini aylık taksit vs ile iss modemlerine verilen paraya keenetic gibi çok güzel modemler var
    100/20 ilk 6 ay 99 tl sonraki 7. Aydan itibaren 24. Aya kadar 199 tl sadece internet
    İsmi lazım olmayan firma ağzıyla kuş tutsa bitmiştir benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 22 Haziran 2023; 12:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET 12 AY İNTERNET 540 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankara eryamanda altyapı yok bukadar reklam yapacaklarına altyapı yapsınlar.

• Aynı hizmeti alan aboneler arasında fiyat farkı olmamalı; kampanya yapılacak ise kampanya dönemine denk gelen zaman aralığında, daha önce abone olmuş kullanıcıya da aynı hak tanınmalı. Hem firmanın kendisi hem de MT'si yalancı konumuna düşüyor. Fiyat artacak diye düşük fiyattan düşük hızla abonelik yeniledik (199'dan 385'e çıkacak dedi MT) ama gelin görün ki Superonline 385 liraya yükselecek dediği 500 Mbit/s fibere hala 300 lira altında kampanya yapıyor ama bana sattığı 200 Mbit/s aynı fiyata. Rezillik resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 22 Haziran 2023; 12:14:06 >
  • E devlet verilerine kadar her şeyi ortada olan bir milletin o olaya tepki göstermeyip Türknet veya başka firmaların telefon numarası su bu diye bilgilerimizi almasına tatavasi sacmaligi. Aaaama benim telefon numaramı istiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstanbul'da oturuyorum ama burada GigaFiber yok?
    Yalan dolan reklam yapıyorsunuz :D

• 8 mbit adsl kullanan da gigafiber kullanan da aynı parayı veriyor saçmalığa bak. Ben yüksek hızlı kullanıcıları finanse etmek zorunda mıyım birader?

• Gigafibere indirim = Telekom altyapılı fibere, vdsle + bindirim( Zam)

Youtuberler şikayet ediyor sponsorluk gelirlerimiz azalıyor diye.

Gigafiberi olmayan gigafiberi olanın halinden anlamıyor.

Önce Türknet indirimine sevinen abone

Sonra gigafiber kullanıcısı olmadığını hatırlayınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 22 Haziran 2023; 16:10:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asıl aptallıkta bu ya zaten. Göz göre göre küfür eder gibi herkesten ayni parayı aliyor. Arkadasim sen veremiyorsun hizi parasini ben neden vereyim!?

• %70 yeni zamlar gelince 200 mbps altı kullanmak zarar olacak, hem de büyük. Fiber olmayanlar için oldukça zor günler geliyor.

• TT altyapsı kullanan abonelerini unuttular 100Mbps'te kaldık böyle. Tamamen gigafibere bel bağladılar ama o da bir türlü genişlemiyor.

• Ben aradım ve yeni abonelikte öncelikle hizmet bedeli 179,90 TL + 300 TL Kurulum + her ay 50 TL ücret alıyorlar Smartfyi diye cihaz için ve bu cihaz Mesh cihazı.Totalde ise aylık 229,90 TL fatura ve 3 ay boyunca kurulum parası altında 100 lira ile beraber 329,90 TL oluyor. Smartfyi cihazını almak zorunlu imiş.Alınmazsa bu cihaz kampanya geçerli olmuyormuş.Mesh cihazı satmak için böyle bir yola gitmişler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.