|
TurkNet'ten yeni GigaFiber müşterilerine özel kampanya: Ayda 179,90 TL
-
-
Mevcut abonelere de bişeyler yapsınlar. Böyle saçmalık olmaz illa iptal edip tekrar mı abone olalım?
-
Bu firmanın tek sıkıntısı sabit fiyat garantisi vermemesi sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 Ay sonra 249 TL yerine 349 TL olmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
-
adam numaramızı herşeyimizi istiyor kişisel koruma o bu şu reklam gönderme o buşu.
talep ileticez diye gbt mizi neden istiyor.....
-
Hayatimda bu firma kadar yalan dolanla isleyen uckagitci firma gormedim. Akli olan uzak dursun bunlardan.
-
-
Ankara eryamanda altyapı yok bukadar reklam yapacaklarına altyapı yapsınlar.
Aynı hizmeti alan aboneler arasında fiyat farkı olmamalı; kampanya yapılacak ise kampanya dönemine denk gelen zaman aralığında, daha önce abone olmuş kullanıcıya da aynı hak tanınmalı. Hem firmanın kendisi hem de MT'si yalancı konumuna düşüyor. Fiyat artacak diye düşük fiyattan düşük hızla abonelik yeniledik (199'dan 385'e çıkacak dedi MT) ama gelin görün ki Superonline 385 liraya yükselecek dediği 500 Mbit/s fibere hala 300 lira altında kampanya yapıyor ama bana sattığı 200 Mbit/s aynı fiyata. Rezillik resmen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 22 Haziran 2023; 12:14:06 >
-
E devlet verilerine kadar her şeyi ortada olan bir milletin o olaya tepki göstermeyip Türknet veya başka firmaların telefon numarası su bu diye bilgilerimizi almasına tatavasi sacmaligi. Aaaama benim telefon numaramı istiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul'da oturuyorum ama burada GigaFiber yok?
Yalan dolan reklam yapıyorsunuz :D
-
8 mbit adsl kullanan da gigafiber kullanan da aynı parayı veriyor saçmalığa bak. Ben yüksek hızlı kullanıcıları finanse etmek zorunda mıyım birader?
-
Gigafibere indirim = Telekom altyapılı fibere, vdsle + bindirim( Zam)
Youtuberler şikayet ediyor sponsorluk gelirlerimiz azalıyor diye.
Gigafiberi olmayan gigafiberi olanın halinden anlamıyor.
Önce Türknet indirimine sevinen abone
Sonra gigafiber kullanıcısı olmadığını hatırlayınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 22 Haziran 2023; 16:10:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Asıl aptallıkta bu ya zaten. Göz göre göre küfür eder gibi herkesten ayni parayı aliyor. Arkadasim sen veremiyorsun hizi parasini ben neden vereyim!?
%70 yeni zamlar gelince 200 mbps altı kullanmak zarar olacak, hem de büyük. Fiber olmayanlar için oldukça zor günler geliyor.
-
TT altyapsı kullanan abonelerini unuttular 100Mbps'te kaldık böyle. Tamamen gigafibere bel bağladılar ama o da bir türlü genişlemiyor.
-
Ben aradım ve yeni abonelikte öncelikle hizmet bedeli 179,90 TL + 300 TL Kurulum + her ay 50 TL ücret alıyorlar Smartfyi diye cihaz için ve bu cihaz Mesh cihazı.Totalde ise aylık 229,90 TL fatura ve 3 ay boyunca kurulum parası altında 100 lira ile beraber 329,90 TL oluyor. Smartfyi cihazını almak zorunlu imiş.Alınmazsa bu cihaz kampanya geçerli olmuyormuş.Mesh cihazı satmak için böyle bir yola gitmişler
6 Ay sonra 249 TL yerine 349 TL olmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
|
Hayatimda bu firma kadar yalan dolanla isleyen uckagitci firma gormedim. Akli olan uzak dursun bunlardan.
|
8 mbit adsl kullanan da gigafiber kullanan da aynı parayı veriyor saçmalığa bak. Ben yüksek hızlı kullanıcıları finanse etmek zorunda mıyım birader?
|
Mevcut abonelere de bişeyler yapsınlar. Böyle saçmalık olmaz illa iptal edip tekrar mı abone olalım?
|
Bu firmanın tek sıkıntısı sabit fiyat garantisi vermemesi sanırım.
|
Ben aradım ve yeni abonelikte öncelikle hizmet bedeli 179,90 TL + 300 TL Kurulum + her ay 50 TL ücret alıyorlar Smartfyi diye cihaz için ve bu cihaz Mesh cihazı.Totalde ise aylık 229,90 TL fatura ve 3 ay boyunca kurulum parası altında 100 lira ile beraber 329,90 TL oluyor. Smartfyi cihazını almak zorunlu imiş.Alınmazsa bu cihaz kampanya geçerli olmuyormuş.Mesh cihazı satmak için böyle bir yola gitmişler |
Benzer içerikler
- instagram arka plan beyaz yapma
- ipad whatsapp var mı
- whatsapp görüntülü not
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- hileli whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X