Şimdi Ara

TurkNet'ten yeni GigaFiber müşterilerine özel kampanya: Ayda 179,90 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türknet belli bölgeler dışında pişmanlıktır.

• herkesin zamları geçirdiği bir dönemde en azından kendi alt yapısını kullananlara 200den bari verseler. 239 falan diyorlardı temmuzda bir kucaklama daha gelecek. istemeye istemeye başka firmaya gideceğiz. tekrar bakır kablolarla uğraşıcaz 30 yıllık bina. neyse en azından ist depreminden önce 2 yıl 1000 fiber kullandım gözüm açık gitmez . tekrar adı online araba yarışı oyuncu nicki gibi olan firmalara dönücez anlaşıldı . akşam youtube takılmak için 300 tl veremem. o paraya cebime alırım her yerde izlerim

• Yeni taşındım, Türknet ten başka alt yapı yok benim bina da istemeye istemeye kullanıyorum açıkcası 2 aydır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Tüketici Hakları Mahkemesi, Rekabet Kurumu ve BTK üzerinden gerekli düzenlemeler için takipte olmak lazım ama. Çok saçma ve tüketici aleyhine bir durum...

• Turknet in o 249? lik gigafiber neti diger sozde buyuk olan dandik firmalara 10 basar. Bu kadar ucuza bu hizmeti alıp beğenmeyenler, ttnet in 20 mb paketin ayda 200-300 verip max 10-15 mb hız almaya mahkumdur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.