Şimdi Ara

Turknet-TP-Link Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir Turknet ve TP-Link Archer VR600 modemi kullanıyorum. 2 gün önce farklı bir evde kullandığım. Tenda V300 modemi bir sorunu var mı diye kendi evimde denedim. Denemeden önce de TP-Link modemimden sadece kabloları söküp Tenda'ya taktım. Sonra Tenda'nın ayarlarını falan yaptım. Ama bir türlü internet gelmedi. Daha sonra hiçbir işlem yapmadan kabloları aynen kullandığım TP-Link'e geri taktım. Normalde ayarlarda hiçbir işlem yapmadığım için internetin direkt gelmesini bekleriz. Ancak sonrasında hiçbir şekilde tekrar internete bağlanamadım. Modemin üzerinde DSL ışığı sabit bir şekilde yanıyor. (Hat var. Arayüz üzerinde de sinyal görünüyor. Ancak modem kesinlikle IP almıyor. Kaç kere reset atıp tekrar kurulum yaptıysam bir şey değişmedi. Az önce TP-Link müşteri hizmetleriyle görüştüm. Onlarla beraber de işlemleri yaptık en son adımda modemin verdiği hatanın parametre hatası olduğunu ve turknet tarafından yönlendirilen kullanıcı adı ve şifrede sorun olduğunu ya da onlardan gelen IP kaynaklı bir durum olduğunu ilettiler. Daha önce bu şekilde sorun yaşayan oldu mu ? Ya da ne yapmak lazım?

Not: ISS'den bana gönderilen Kullanıcı Adı ve Şifre modem ayarlarında %100 doğru. Belki 500 kere kontrol edip hatta artık direkt turknet sayfasından kopyala yapıştır yapıp sağında solunda herhangi bir boşluk kalmamasına da özellikle dikkat ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerdoan -- 16 Şubat 2023; 19:5:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.