Şimdi Ara

Türknet #ucuz etin yahnisi bol olurmuş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sorunu 1 yıl önce yaşadım tamamiyle aynı nerdeyse ama ben 1 hafta 32 mbit vdsl kullanmıştım tt mevzuyu daha geç anlamıştı 8-9 ay adsl kullandıktan sonra tekrar vdsl e geçtim yapa altyapısı sayesinde şuan sorunsuz gibi

Senin olayda da turknetin hiçbir suçu yok benimde saha dolabını zorluyorum diye yapmışlardı i.bneler altyapı yatırımi yapacağına çözüm bulacağına internetini bozuyor s.refsiz tt ekibi ofisten internetini kesiyor hat değerlerini bozuyor arıza kayıtlarını da çözün süresi dolmasına bikaç saat kala bina içi tesisat diye kapatıyor. Ben de 1 ay internetsiz kaldım iptal dilekçesi gönderince cozulmustu ama adsl ile devam etmiştim şuan da turknette aşırı yoğunluk var umarım en kısa zamanda seninki de hallolur ama boşuna vdsl e ısrar etme o ofisteki g.otlerini kaldırıp bişeyler yapıp vermezler adsl den devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Adsl kullanıyordum, hızda dalgalanma olunca destek kaydı bıraktım VDSL sağlıyor alt yapı diyerek VDSL geçirdi Türknet ondan sonra komple gitti internetim. Şuan ADSL2plus gözüküyor hattım ve modemdeki verilere göre 20mbit alabiliyor olmalıyım, birtek hız sınırını kaldırmaları kaldı geriye sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami38 M kullanıcısına yanıt
    Adsl ile 20 mbit alamazsın Max 16 maalesef
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    adsl2plus ile 24mbite kadar hız sağlanabiliyor diye biliyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mami38

adsl2plus ile 24mbite kadar hız sağlanabiliyor diye biliyorum hocam.

adsl2 plus 24 mbit verilebiliyor ama sadece TT veriyor diğer iss ler adsl de 16 dan fazla veremiyor diye biliyorum ben. O yüzden TürkNet 24 Mbit için VDSL modem istiyor (Vae de --- Yapa da 24 mbit adsl verebiliyor) aslında tamamı ile tt nin elinde zamanın da smile adsl (yeni adı ile d smart net) 1 mbit kullanır iken binaya t11 telekom fiberi gelince benim 1 mbit aboneliği 24 mbit yapmışlardı yanlışlıkla 3 ay sonra yan binanın hatlarını düzeltir iken fark edip düşürmüşlerdi tt, d smart da paket değişikliği falan hiç bir şey yoktu
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    şuan sabitlenen hızı düzeltmek Türknetin elinde değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami38 -- 5 Ekim 2017; 1:00:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami38

şuan sabitlenen hızı düzeltmek Türknetin elinde değil mi?

aradığınız müşteri temsilcisi onu yapamıyor da oim den hız performans sorunu diye arıza kaydı açın çözüm masasındakiler hallediyor onu. mh yi de arasanız arıza kaydı açacak çözüm masası halledecek. ben bir kaç gün önce mesai saatlerinde oim den açtım 2 saat sonra aradılar beni çözüme ulaştırdılar
    Evet teoride öyle ama türkiyede 16 mbit üstü adsl paket yok

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

Evet teoride öyle ama türkiyede 16 mbit üstü adsl paket yok

pratikte veriliyor kendim yaşadığım için biliyorum modem de adsl2 idi eminim. TT nin 24 mbit i bazen adsl2 den verdiği oluyormuş duruma göre
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorununuz nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Sürecinizi iletimiş olduğunuz PM üzerinde ki GSM numaranız ile takip ediyordum. Şuan bir performans problemi yaşıyorsunuz. Bununla hemen ilgileneceğim. Sorununuz çözülene kadar PM üzerinden iletişimde olalım. İyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşamış olduğunuz sorununuz nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Sürecinizi iletimiş olduğunuz PM üzerinde ki GSM numaranız ile takip ediyordum. Şuan bir performans problemi yaşıyorsunuz. Bununla hemen ilgileneceğim. Sorununuz çözülene kadar PM üzerinden iletişimde olalım. İyi günler dilerim.

Turknetdestek , bende sizi arıyordum. Anlaşılan aralardan seçmece cevap veriyorsunuz. Şunu söyleyin. Akşamları hız düşmesini sorun olarak görüyormusunuz. Yani hızı 2-3 mb sizce normalmi. Arkadaşlarınıza kalsa sorun yok. Sorun size güvenmek mi.
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    Diğer konunun altında size cevap vermiştim. Akşam yoğun kullanım saatlerinde hız kayıpları ve dalgalanmalar yaşamanız ara ara aşırı yüklenme sonralarında yaşanmaktadır. Ancak bu yaşadığınız hız kaybının sebebini öğrenebilmem için GSM numaranıza ihtiyacım var PM üzerinden iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu arada pm den numaramı yollmıştım tekrar yolladım. Hız düşüklüğün kabul ederim. Hele turktelekom gibi sömürücü bir firma arasından çıkıp, böyle bir hizmet vermeye çalışmak takdire şayan. Fakat heryere biz AKK kaldırdık. 100 mb/s kadar hız veriyoruz deyip, yoğun saatlerde hızın 2-3 mb olması kabul edilemez. Hele birde buna teknik araştırmadan sonra, sorun yok demek daha da vahim. Sizi destek vermek istiyorum. Fakat bu şekilde bir yaklaşıma tahammül edemem. Birde size güvenip online ders aldım buda işin diğer kötü tarafı. Umarım çözersiniz. Fakat hergeçen gün ümitlerimi azaltıyorsunuz. Çözmeyecekseniz de ben bütün sosyal platformalarda bunu belirteceğim. Çünkü sizi artılarınızı herkese anlattım , Aynı şekilde de eksilerinizi herkeze anlatmam lazım ki, size geçenleri nasıl bir riskler bekliyor. Bu riskler karşısında sizin yaklaşımınız ne oluyor. Herkesin bilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Umarım bu sorunu kalıcı çözersiniz de bizde sizin sorun çözmedeki başarılarınızı yazarız.

• chemsul kullanıcısına yanıt
    Ben sorununuzu çözmek için ilgileneceğim. PM tarafından iletişimde olalım.
  • merhaba,
    dsmart kullanıyorum geçtiğmiz günlerde aradığımda cayma bedeli yeni taahhüt olduğu için 4 lira yansır dedi tamam dedim. şimdi karar verdim türknet e geçmeye aradım dsmartı cyama bedeli 140 lira diyorlar. iyice cinlendim. kesinlikle geçiş yapacağım türknet e ,

en uyguna nasıl aboneniz olabilirim arkadaşını getir kampanyasından (forumdan birinin referansı ile gitsem örneğin ilk ulaşan kişi) ilk ay ücretsiz ve her türlü yapabileceğim şeyi yaparak 4 liradan kendi dedikleri tutardan fazlasını ödemeyi düşünmüyorum üstüne gideceğim ses kaydı mı ne buluyorlarsa bulsunlar arama kaydını bulsun dinlesinler cayma bedeli düşünmüyorum ama ola ki ödedim türknet 120 lirasını karşılayacak mı. mevcutta dsmarttan tv ve internet hizmeti alıyorum bağımlısı olduğum kanallar sebepli daha sonra tekrar tv için megapaket alacağım dsmartta ama interneti geçiş yapacağımdan internetsiz kalmamam için nasıl yol izlemem lazım türknet bağlandıktan sonra dsmartı iptal gerçekleştirsem olur mu. yardım lütfen.
    telefonum 0532 445 82 92 saygılar.

arkadaşını getir kampanyasında gelen arkadaş olmam için de şartları ne ise bir türknet abonesi iletişime geçerse sevinirim.

saygılar.

• 05/10/2017 Türknet çözüm merkezi aradı, hattımın sinyalini göremediklerini 07/10/2017 tarihinde ekiplerin gelip kontrol edip sorunu çözeceklerini söyledi. Ayın 7sinde hertürlü sorunum çözülecek mi yani diye sorduğumda "evet" yanıtını yani teyidi aldım. Sorduğum sorularada gayet açıklayı şekilde cevap geldi. Açıklayıcı cevap ve geçte olsa arayıp detaylı bilgi vermelerinden dolayı teşekkür ederim.
    Ayın 7sine kadar beklemeyi sürdürücez.
    Elemanı yakalayıp hattınızın yerini göstermeniz lazım yoksa yine iç tesisat deyip kapatırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Şuan evde internet var dün internet geldi fakat Türknet sinyalimi alamıyor ve hızım 4mbit.
    Ankastredeki kabloda eşşek kadar adım-soyadım-sabit tel no yazıyor atlamazlar herhalde
    Hafta sonuna denk geldiğinden dolayı gündüz saatlerindede evde olacağım ararlar inşallah geldiklerinde eşlik ederim, ama içtesisat diye dönüş olursa ankastre kutusunu alırım bir parçasını Türknet'e diğer parçasını Türktelekoma gönderiririm (ciddiyim yaparım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami38 -- 5 Ekim 2017; 14:43:14 >
    PM üzerinden konu hakkında iletişime geçilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grbzz

merhaba,
    dsmart kullanıyorum geçtiğmiz günlerde aradığımda cayma bedeli yeni taahhüt olduğu için 4 lira yansır dedi tamam dedim. şimdi karar verdim türknet e geçmeye aradım dsmartı cyama bedeli 140 lira diyorlar. iyice cinlendim. kesinlikle geçiş yapacağım türknet e ,

en uyguna nasıl aboneniz olabilirim arkadaşını getir kampanyasından (forumdan birinin referansı ile gitsem örneğin ilk ulaşan kişi) ilk ay ücretsiz ve her türlü yapabileceğim şeyi yaparak 4 liradan kendi dedikleri tutardan fazlasını ödemeyi düşünmüyorum üstüne gideceğim ses kaydı mı ne buluyorlarsa bulsunlar arama kaydını bulsun dinlesinler cayma bedeli düşünmüyorum ama ola ki ödedim türknet 120 lirasını karşılayacak mı. mevcutta dsmarttan tv ve internet hizmeti alıyorum bağımlısı olduğum kanallar sebepli daha sonra tekrar tv için megapaket alacağım dsmartta ama interneti geçiş yapacağımdan internetsiz kalmamam için nasıl yol izlemem lazım türknet bağlandıktan sonra dsmartı iptal gerçekleştirsem olur mu. yardım lütfen.
    telefonum 0532 445 82 92 saygılar.

arkadaşını getir kampanyasında gelen arkadaş olmam için de şartları ne ise bir türknet abonesi iletişime geçerse sevinirim.

saygılar.

Arkadaşını getir kampanyası için referans olurum da öncelikle TürkNet den bu kampanya ile üye olduğunuz da cayma bedelini karşılıyor mu bunu öğrenin. Çünkü Arkadaşını getir kampanyasında şöyle bir madde var. Bu kampanya yürürlük de olan farklı kampanyalar ile birleştirilemez. Buna göre haberleşelim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.