Şimdi Ara

Türknet #ucuz etin yahnisi bol olurmuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maho Ağa: Türk (Öger) Telekom
    Bilo: Turknet
    Feyzo: Siz

Maho Ağa Bilo'yu yanına çağırıyor diyor ki "A bu Feyzo'nun iç tesisatı bozuktur." Bilo da koşup Feyzo'ya diyor ki "Feyzo gurban iç tesisatın bozuktur, ağam eyle dedi"

Yaşadığınız durum tam olarak bu
  • gülerim ağlanacak halime

Önerebileceğiniz taahhütsüz internet var mıdır, telefon internetim bitmek üzere taze kan lazım.
  • mami38 M kullanıcısına yanıt
    Taahhütsüz olarak bildiğim iki firma var, turknet ve netspeed
  • Gene cozulemeyen soruna bina ici tesisat klasik turknet cevabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cevabı aslında tt veriyor, turknet'in sorunu bu cevabı kanun gibi doğru kabul edip müşterisini dinlememesi. TT'nin ne kadar artniyetli bir firma olduğunu hepimiz biliyoruz ama maalesef bütün iss'ler bunların elemanlarına muhtaçlar çünkü dsl altyapısına tt harici hiçbir firmanın müdahale etme hakkı yok. Kendi saha ekibi olan iss'ler sadece ankastre bağlantısını yapıp iç tesisatı kontrol edebiliyor, saha dolaplarına erişim yetkileri yok. İss'lerin tek yapabildiği şey, TT CRM sisteminden arıza kaydı açmak, gerisi tt'nin keyfine kalmış. Herifler yerinden kalkmadan "müşteri kaynaklı" diyerek arıza kaydını kapatıyor, üzerine bir de iss'ye 14 lira "hatalı arıza bildirim cezası" kesiyor. Turknet personeli de ekranına düşen mesajı aynen müşteriye söylüyor, olan müşteriye oluyor. Aslında bu "işkembeden arıza kaydı kapatma" olayından iss'ler de zarar görüyor.

• Aynı sorun bende de var. Bir hafta kullandım İnterneti, gitti ve 5 gündür yok. Yarın iptal ettirip Ttnet'e geçeceğim.

• tobisto kullanıcısına yanıt
    Bölgenizde başka iss hizmet sağlıyorsa araştırın derim, TTnet temkinli olmak gerek.
  • Babuş bundan önce Dsmart kullanıyordum ne koptu, ne gitti. Adamlar internet saglayamiyor. Ttnet iyidir en azından ne olduğu belli. Hepsi ttnet sonuçta, faturanı farklı markaya ödesen de altyapı aynı.

• Bir de anlamadığım ben İnterneti kullandım 1 hafta sorunsuz, resmen kesildi ve bir daha gelmedi internet. Bir de arızaya bakmaya türk telekom geliyor o da enteresan.

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Niye btkya falan sikayet etmjyor biz eziliyoruz diye ariza kaydina para kasmak nedir

Ayrica artik her turknetin sorun sonucuna bina ici tesisat demeside eger telekomun cevabiysa ve hepsine ayni yanit biyerlere artik sikayet etmeli superonline etmisdi zamaninda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladığım kadarıyla ediyor ama "kimi kime şikayet ediyorsun" mantığı, btk takmıyor. Tabi abone sayısı superonline'ın yanına yaklaşamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Ekim 2017; 18:22:16 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Btknin daha pek ise yaradigini sanmiyorum zatende el atmasi lazim rekabet kurulu falan birileri dur desin artik telekom yuzunden farkli saglayici almiyorum ben birkere aldim dahada almam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef herifler amacına ulaşıyor işte. Tüketici olarak yapabileceğimiz birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTKda firmayı yine kendine şikayet ediyorsun gibi birşey, şikayetvar.com un halka kapalı sürümü gibi yani.

• Bende türkcell süperonline da tıpatıp buna benzer bişe yaşadım

20 gün sabırla aradım

500 kere tesisat dediler 500 kere çağırdım ulan hanfendi beyefendi dedim ağzımı bozmadım

Tt bişe yaptı internet oldu

Kablolar yanlış bağlanmış

1 ay nasıl kullandım o zaman abii

Cevap yok

• Bende de benzeri bir durum var. 10 senedir kullanıyorum,bir hafta da Turknet kullandım. Gitti internet gelmiyor. Tesisatla ilgili bir problem değil bu, tamamen Turk telekom kaynaklı bir durum diye düşünüyorum veya Türknet.

Hocam bir çok arkadaş bu sıkıntıyı yaşadı. Kablonet destekliyorsa düşünmeden kablonet geçin evinizde. Şu an en iyi iss kablonet.
    Sorununuza gelecek olursak,türknete geçtiğiniz andan itibaren 7-10 gün boyunca hala tt portları ve hattı üzerinden net almaya devam ediyorsunuz sanki tt müşterisi gibi. Daha sonraki günlerde tt hattı kesiyor ve türknet ve tt elemanlarının kutuya gidip sizin hattı aktif edip devam ettirmesi gerekiyor. Buna ne türknetin eleman sayısı yetiyor ne de tt'deki elemanlar aboneliğinizi kestiğiniz için gelme taraftarı oluyorlar.(Ağırdan alıyorlar.) Bu süre içinde olan size oluyor. Sorunu 1 hafta içinde çözen arkadaşlar var ama daha da uzayabilir. 1 günde de çözülebilir 1 ayda da. Son sıkıntılı bir durum. Sorun Türknet'in hızlı yükselmesi ve TT'nin de kaybettiği müşterilerine biraz eziyet çektirmek istemesi. Geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir sıkıntınız.

• Böyle bir durum olduğunun farkındayım. Ttnet teknisyenleri görmemezlikten geliyorlar sorunu zaten aşikar şekilde yalan söylüyorlar. :) Modem değiştir diyor birisi, ötekisi tarife değiştir diyor: masal. İki firmadan birinin yapması gerekiyor ama benim umudum yok yapacaklarına dair. Sizin var mı? Burda sadece Ttnet var su an. Kablo olsa durmam zaten.

Hocam illaki sorun çözülür tabi ama arada çok vakit geçer olan size olur. Bence 1-2 haftaya kadar çözülür ama arayıp darlamak lazım biraz
    Gerçi Türknetten 16 mbps alıyorsanız, TT'nin de o hız ya da 24-35 mbit hız aralığında uygun fiyatlı kampanyaları illaki vardır. Türknet'i iptal edip akabilirsiniz. Ama iptal etmeden sonuna kadar sorunun çözülmesinden yanayım tabi ki. Umarım en kısa sürede çözülür.
  • Yok başkan, 40 lira fark var. Gayet tuzlu kampanya :) Çağrı Merkezi bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Yarın ilçe merkezine gitmemi orda müşteri temsilcisinin ilgileneceğini söyledi sorunla Ttnet'in. Mümkün mü sizce?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.