Şimdi Ara

Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
18
Favori
41.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vdsl yok denilen hattıma geçen gün vdsl sinyali geldi müşteri hizmetlerini aradım hız düzelttirmek için adsl hızı vardı sendeki gibi.
    teknik ekipteki kız sizde vdsl yok dedi. 1 hafta önce adsl-vdsl geçişi için talep oluşturmuştum falan filan. yine aynı şey.

bu beceriksizler vdsl işini halledebilseydi senin gibi yapacaklardı %100.

ne oldu dersiniz. bir gün sonra tekrar adsl e dönüldü. Birde benden modemden vdsl sinyali aldığımı gösteren resmi istiyorlar gönderdim daha ses seda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 26 Ağustos 2016; 20:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

vdsl yok denilen hattıma geçen gün vdsl sinyali geldi müşteri hizmetlerini aradım hız düzelttirmek için adsl hızı vardı sendeki gibi.
    teknik ekipteki kız sizde vdsl yok dedi. 1 hafta önce adsl-vdsl geçişi için talep oluşturmuştum falan filan. yine aynı şey.

bu beceriksizler vdsl işini halledebilseydi senin gibi yapacaklardı %100.

ne oldu dersiniz. bir gün sonra tekrar adsl e dönüldü. Birde benden modemden vdsl sinyali aldığımı gösteren resmi istiyorlar gönderdim daha ses seda yok.

Bana da ilk başta sizin altyapınız vdsl deskteklemiyor diye geçiş yaptırmamışlardı. Bende doominsert'ten, vodofone'dan ve altyapının sahibi turktelekomdan desteklediğine dair kanıt alıp şikayet ettim. Hat değerlerimin olduğu fotoğrafta yolladım dedim bu değerler nasıl kaldırmıyor.

2 gün sonra bir baktım paşa paşa geçiş yapmışlar. Bu sefer internet yok. Arıza kaydı açtırdım baktım dönüş yapan yok. Direk turktelekom'a gittim teknik bölüme. Çocuk evet bazı şeyler hatalı düzeltiyorum dedi düzeltti. Yine yok. Telefonumu verdim evde telefondayken modemden ayar vs yaptık yine. Sen dedi en iyisi turkneti ara port değişimi için bize istek yapsınlar dedi. Aradım biraz baktı sizin internetiniz sabah 6 da halledildi dedi. Allah allah dedim sabahtan beri kurulum yapıyoruz , tekrar tekrar deniyoruz turktelekomla nasıl sabah halledildi dedim. O sırada turktelekomdaki çocuk aradı bir kulağımda turknet bir kulağımda turktelekom. şuanda internetin geldi , öyle görüyorum dedi. (Sonra özel olarak konuşunca büyük ihtimalle turknet tarafında birşey vardı sen arayınca hallettiler dedi)

Hız testi yaptım 13 mbps. Şimdide bu sorun var işte. Sorun üstüne sorun. Sürekli bahane üretiyorlar. Mevcut müşterilere bu hızı vermek istemiyorlar mı nedir? Anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sin goat -- 26 Ağustos 2016; 21:46:42 >

• Herkes çakallık derdinde. Adam gibi iş yapan ISS yok.Kimi hızdan, kimi kotadan kırpıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 ağustos itibariyle ne btk ne de sikayetvar üzerinden hiçbir geri dönüş yapılmamıştır.
    adsl-vdsl geçişi yapılmamış. upload problemi düzeltilmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 27 Ağustos 2016; 19:32:31 >
  • 76/4 demelerine rağmen 60 mbps download ve 3 civarı upload alıyorum. ama memnunum :D
  • 59 TL veriyoruz taahhüt yok bence bu bile güzel
  • aramıza hoşgeldin.bence turknet 76/4 mbit tarifesini kaldırsın. direkt 60/3 mbit yazsın.76 mbit tanımlı herkeste mi 60 mbit çıkar?hız sınırlamasının babası var turknet kabul etmesede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 27 Ağustos 2016; 20:53:00 >
  • Hız sınırlamasına bir kanıtta benden.Arkadaşın süperonline kullanıcı adı ve şifresi ile test yaptım. Turknette göremediğim hızları gördüm.Video kayıt yapmadım.Zaten sayfa başında video var.Bende ekran görüntüsü vereyim. Aynı ankastre,aynı hat,aynı modem,aynı rj 11 jack farklı firma kullanıcı adı ve şifre ile hız artıyor. Bu nasıl oluyor turknet? Turknetten bir açıklama bekliyoruz.

Not: Test programı speedtestin chrome eklentisidir.

Turknet hattımla süperonline kullanıcı adı ve şifresi ile yaptığım hız testi:

Türknet Upload ve Download Hız Sınırlaması Yapıyor (Video Eklendi)

Turknet hattımla turknet kullanıcı adı ve şifre ile yaptığım hız testi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 30 Ağustos 2016; 23:28:21 >

• @PowerPC

Hocam mücadelenize hayran kaldım. Bende 3 gündür paketimi 102mbit/4mbit e çıkartmaları için mücadele veriyorum. İlk bu basit işlemi halledeyim sonra sizin üzerinizde durduğunuz sorunu çözmek için uğraşırım dedim. Ama 24.08.2016 Çarşamba dan beri oyalayıp duruyorlar. Bende totalde bu konuyla alakalı 60 dakka telde bekletilip 60 dakkada 4 farklı müşteri temsilcisine derdimi anlatmakla uğraştım. Bayan MT ler zaten konudan çok uzaklar. Erkekler en azından derdini anlıyor. Ama onlarda sistem böyle biz bir şey yapamayız diyorlar. :) Anlıcağın turkneti ROBOTLAR yönetiyor:) Imdb 7.9 :)

Uzun lafın kısası BURADA

Mailde attım. Bakalım hattım desteklemesine rağmen hızımı 100 mbit e çıkaracaklar mı :)

Müşteri Temsilcisinin evet hattınızın 100 mbit desteklediği bende görebiliyorum ama elimden bir şey gelmiyor demesi çok komik bir durum. Elinden geleni bağla veya numarasını ver dediğimde öyle biri yok diyor :D

• başka bir konudan arkadaşın mesajı aynen aktardım.

quote:

Orijinalden alıntı: dangerlord63

Buyrun Turk Telekom sonuç:http://www.speedtest.net/my-result/5585893182

TurkNet iç tesisatta sorun var diyordu aynı tesisat ile turk telekom sorunsuz çalışıyor.. Sonunda 1 Mbitten kurtuldum.
    TurkNet:https://store.donanimhaber.com/6a/6c/11/6a6c115aa9ce7fb73ea0412b8020bb90.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Nisan 2017; 14:9:58 >

• Takip.. Herhalde bende bu gidişle değiştireceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahruj -- 28 Ağustos 2016; 12:19:09 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar türknet i incelerken hız sorununuza denk geldim de sorayım dedim. Ben şu an tt müşterisiyim. hattımın aldığı hız 16 mbps yanlış bilmiyorsam . yani ilginç bir şekilde böyle :)
    Sizin gibi sorun yaşar mıyım . sizde 13 de sabitlemişler bu benim için sorun olmaz diye düşündüm ama . geçersem sırf akn si ve ucuz olduğu için geçeceğim. ?
  • Muhakkik kullanıcısına yanıt
    ben bu durumda kimseye önermem biraz daha sabret. yeni akn hızı vb. açıklanacak btk tarafından.
  • bunların hepsi birbirine benziyor ,bende aylardır Telekom ile uğraşıyorum
    kendi kablolarında problem olduğunu söyleyip 1 mbit veriyorlar ama parasını tam alıyorlar
    hata bizim bina içinde olsa tamam ama kendi kusurlarına rağmen parayı tam almaları koyuyor doğrusu
    üstelik arızanın giderilmesi için kendilerine 3 ay süre vermişler
    güler misin ,ağlar mısın ?
  • Fixnet ile 15 mbit aldığım hızı turknet ile 8-9 mbit alabiliyorum. En kısa sürede Fixnet'e geri döneceğım.
  • burda yazanlara rağmen inatla turk.net e başvurdum. belgeleri gönderdim. bugün ellerine ulaşması gerekiyor. ttnet iptali için telefondan başvuru yaptım. taahütüm bittiği için yalın 24mbit 75 akk ile 60 tl önermişlerdi. cumartesi günü iptal için aradığımda 32 mbit 75 gb akk yalın adsl 64 tl önerdiler. gene kabul etmedim. bakalım benim turk.net hattımın hızıda yerlerde sürünecekmi
  • Çağrı merkezi hatları hakkındaki tebliğe göre bir kişi müşteri hizmetlerini aradığında en fazla 1 dakika 5 saniye sonra
    müşteri temsilcisiyle görüşmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Nisan 2017; 14:10:15 >
  • Min 15 dk. Sonra bayan cikiyor bakiyor modem ac kapa isi degil sizi aktariyorum diyor bi 15 dk daha :)

• zaltun kullanıcısına yanıt
    yok artık farklı kullanıcıyla giriş yapılabiliyor mu??
  • Joe_Feyzullah J kullanıcısına yanıt
    turk telekom dışındaki internet servis sağlayıcılarının adsl ve vdsl kullanıcı adı ve şifreleri ile hız testi için bağlantı sağlayabilirsiniz.indirilen data tarafında crc hataları gelebilir.hız testinde farkı sizde görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.