|
TurkNet VDSL Bağlantı Sorunu, Kimse Çözüm Bulamıyor (Telekom Altyapılı) (2. sayfa)
-
-
İç tesisat da modem de yenilendi. Sorun olmadığına eminim. 2 ayır çeşit çeşit her sorunuma iç tesisat bahanesini uydurdunuz (bu süreçte 2 kere iç tesisat değişti, 3 kere modem değişti), artık inanmıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, destek kaydı üzerinden yaptığınız işlemleri belirterek kaydı çözülmedi olarak güncelleyebilir misiniz? -
Güncelledim.
-
Teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri tekrar gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir. Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim. -
Çözüm hala bulunamadı. Komik geliyor artık bu durum. Ankastreye kadar, ankastreden çatıya kadar, çatıdan modeme kadar, modem, hepsi kontrol edildi. Çözüm yok.
-
Merhaba, arızanın kontrol edilmesi için yerinde destek ekiplerimiz bugün adrese gelerek gerekli kontrolleri ve çalışmaları yapacaktır. Kontrol sonrasında uzmanlarımız size bilgi verecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum. -
Hala gelişme yok. Türk Telekom ekipleriyle kendim görüştüm. Hiçbir şekilde kendi kablolarında sorun olduğunu kabul etmiyorlar. Port değişikliği de yaptılar.
İptal talebi oluşturacağım artık.
-
Merhaba, arızanın çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum. -
İnceleme süreci devam ediyor. Dün hava çok kötüydü, rüzgar ve yağmur vardı. Bu süreçte internette normalden çok daha sık kopma yaşadım. Direkteki kutudan eve gelen kabloda bir ek yeri var, korumasız duruyor. Tahminimce bu yer en ufak sallantıda temassızlık vs yapıyor. Ama Türk Telekom da bizde sorun yok diyor.
Yapacak bir şey yok. Çözüm yoksa, TurkNet bu kablonun tamirini/değişimini sağlayamıyorsa iptal talebi oluşturacağım.
Merhaba, hattınızda yaşadığınız kopmalar ile ilgili çalışmaların önceliği konusunda tekrardan net uzmanımıza bilgi verdim. Hattı kontrol ederek size dönüş sağlayacak. -
Hattın hızını 24Mbps e çekmenizi tavsiye ederim sinyal kalitesi biraz daha artacağından kopmayı engeller. Baştan sonra okudum sorunu sanırım bulunduğunuz bölgedeki TT saha alt yapısı sorunlu, bakır şebekede bu tarz sorunlar olabiliyor.
-
-
Bu kabloya Elektrikçi müdahale edemez. İmkanınız varsa Türk Telekoma dilekçe verin yada tanıdık bulup kabloyu değiştirmeyi deneyin. Kabloda ek varsa sıvı teması bakırın oksitlenmesi gibi dış etkenler doğrudan bağlantıyı kötüleştiriyor. Bu konuda TürkNet in yapacağı bir husus yok. Alt yapı şebekesi ve işletmecisi Türk Telekom..
-
Merhaba. Son gelişmeleri yazıyorum.
Ankastreden eve gelen kablo değiştirildi, Türk Telekom dün geldi kabloyu baştan yeniledi ve gitti. 1 gün boyunca kopma yok. Bu arada TurkNet ve Telekom ekipleri ortak çalışma planlamıştı Cumartesi günü için. Bugün öğlen saatlerinde Telekom'dan aradılar. Hattınızdaki kopmalar devam ediyor, modeminizde sorun olduğunu düşünüyoruz dediler. Evde olmadığım için TurkNet'e yazdım, kopmaların devam ettiğini öğrendim.
Eve geldim, dedikleri gibi en modem sadece yarım saattir internete bağlı, ondan öncesinde kaç kere koptu bilmiyorum bile.
Keenetic Omni DSL modemi kullanıyorum, SNR Margin midir nedir 16'ya kadar çıkardım, daha stabil olacağını söylüyorlar. Ama ..... kopmalar devam ediyor. Mevcut hat değerlerim bu şekilde.
TurkNet'in sıradaki cevabı ne olacak çok merak ediyorum. Turk Telekom ankastreye kadar, ankastreden de çatıya kadar her yere defalarca baktı, kabloyu yeniledi, sorun yok diyor. Çatıdan eve gelen kablo cat6 sıfır takıldı. Modem sıfır, - ki, farklı modemle de deneme yaptım - ama kopmalar devam ediyor. :) Komik.
-
Allah sabır versin hocam, benim internet koptu 17 aralıkta veririz dediler :) Size en azında ekip falan gelmiş. Türknet ile bir teorim vardı kopana kadar çok iyi, koptuktan sonra yedin ayvayı diye. Onu yaşıyorum şu anda bende. Geçmiş olsun tekrardan umarım çözülür kısa sürede
-
Valla öyle gözüküyor hocam. Haklarını yemeyeyim kopma sorunu olsa gerek fiyat gerek performans çok memnun kalacağım. Ama en ufak arıza oldu mu gerisi dediğiniz gibi Allah sabır versin :)
fiyat performans gerçekten çok iyi rakipsiz. Müşteri temsilcileride çok sabırlı ve anlayışlı hiç birine lafım yok ama bir internet kopunca 17 gun sonraya tarih verilmez. Bu hattım açık iken süperonline başvurusu yaptım bakalım gelip onlar kuracak mı bu süre zarfında. Bu arada türknette ara sıra sürekli olan kopmalara zaten alışmış ve kafayı takmıyordum, gidiyordu 10 dk ya geliyordu, bunlar için arıza kaydı bile açmadım aman internetle uğraşıpta bozmasınlar diye. Bu kadar uzun kesintide hiç yaşamamıştım.
-
Valla hocam ben de Türk Telekom'a döneceğim heralde. Son 1 hafta artık bilmiyorum işin sonu ne olacak da çözülmezse başka çare yok artık..quote:
Orijinalden alıntı: dernierefiyat performans gerçekten çok iyi rakipsiz. Müşteri temsilcileride çok sabırlı ve anlayışlı hiç birine lafım yok ama bir internet kopunca 17 gun sonraya tarih verilmez. Bu hattım açık iken süperonline başvurusu yaptım bakalım gelip onlar kuracak mı bu süre zarfında. Bu arada türknette ara sıra sürekli olan kopmalara zaten alışmış ve kafayı takmıyordum, gidiyordu 10 dk ya geliyordu, bunlar için arıza kaydı bile açmadım aman internetle uğraşıpta bozmasınlar diye. Bu kadar uzun kesintide hiç yaşamamıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X