Bana ayın 17 sine tarih verdiklerinde bende aynı gün süperonline başvuru yaptım bakalım hangisi önce gelecek. |
TurkNet VDSL Bağlantı Sorunu, Kimse Çözüm Bulamıyor (Telekom Altyapılı) (3. sayfa)
-
-
Tavsiye üzerine sorunsuz çalıştığına emin olduğum bir modemi ödünç aldım arkadaşımdan. Taktıktan 6 sonra DSL bağlantısı yine koptu. Rezillik
-
Bağlantı gidip geldikten sonra düşük hız ilemi bağlanıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam aynı hız, aynı ping vs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu olay kasıtsız yapılan bir olay değil benim de 100 mbps sorunsuz başlayan maceram 4-5 fatura döneminden sonra sizinki gibi oldu. Günde en az 7-8 defa kopar. 100 olan hız 30 lara bir ara 12 lere kadar "düşürüldü". Bu hızlar kendi kendine düşmüyor. Düşürüyorlar. Bilmedik, duymadık, görmedik ayağına yatıyorlar. Defalarca kablo değiştim, 3 tana modem aldım 2000 tl den fazla para harcadım insanlarla maytap geçiyorlar. Sakın bir kuruş bile harcamayın sorun mu var acaba diye. Eğer mümkünse aynı hattı telekomdan bağlatın deneme amaçlı bakın bir anda o hız stabil bir şekilde nasıl 100 e çıkıyor. Turknetten uzak durmanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katarsis222 -- 5 Aralık 2021; 19:48:52 > -
Merhaba;
Ödünç bir uygun tipte modem bulup deneyemez misiniz ? Yakın bir arkadaşınız modeminin iç bilgilerini yedekleyip size verse siz sıfırlayıp kendi kullanıcı adı şifreniz ile girip test yapamaz mısınız.
--
Ben bu tip sorunu TTNet de yaşadığım zaman modemi mi söküp uzatma elektrik kablosu alıp yanıma bilgisayarım ile beraber oturduğum evin bina girişine gidip direk modemi telekom kutusuna bağladım ve elektriği verip modemi çalıştırdım..
Modem ile bina telekom kutusu arasında yaklaşık 40cm kablo vardı sanırım daha yakın bir modem dünyada yoktur. O sayede iç tesisat sorunumu tespit edebilmiştim.
-
Aylar süren kablo-modem masrafları, Türk Telekom'la yaşadığım sıkıntılar vs derken bir gün TurkNet'ten gelen "hızınızı 16 mbit'e düşürelim" teklifiyle sorun çözüldü. 3 gündür kopma yaşamıyorum.
İlginç...
-
Merhabalar, sorununuzun çözülmesine sizin kadar sevindim Umarım farklı bir sorun ile karşılaşmazsınız ve stabil bir bağlantınız olur. İyi kullanımlar dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X