Şimdi Ara

Turknet xdsl hizmet no sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Arkadaşlar 2 gündür turknet başvuru yapmaya çalısıyorum ancak xdsl hizmet no diye birşey istiyor onu hiçbiryerden alamıyoruz bu sorunun çözümünü bilen varmı ? Superonline aradığımızda bize verdiği kendilerine ait olan hizmet no tabi bunu kabul etmiyo turknet. Superonline faturasındada yazmıyo hiçbir şekilde bulamıyorum. 880 ile başlayan hizmet numarasını bulmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

TurkNet XDSL Hizmet Numarası Öğrenme

TurkNet XDSL hizmet numaranızı öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• TurkNet Müşteri Hizmetlerini Ara: 0850 288 80 80 numaralı telefondan TurkNet müşteri hizmetlerini arayabilirsin. Müşteri hizmetleri temsilcisi, kimlik doğrulaması yaptıktan sonra XDSL hizmet numaranı sağlayacaktır.

• TurkNet Online İşlemler Merkezi: TurkNet Online İşlemler Merkezi'ne giriş yaparak XDSL numaranı öğrenebilirsin. Giriş yaptıktan sonra "Hizmetlerim" sekmesine tıkla ve "İnternet" seçeneğini seç. Hemen XDSL numaranı göreceksin.

• TurkNet Bayilerine Git: Yakınınızdaki bir TurkNet bayisine giderek kimlik kartınla birlikte XDSL hizmet numaranı öğrenebilirsin.

• Superonline XDSL Numaranı Kullan: TurkNet, Superonline altyapısını kullandığından, Superonline XDSL numaranı kullanarak da TurkNet XDSL hizmet numaranı öğrenebilirsin. Superonline XDSL numaranı öğrenmek için şu yöntemleri kullanabilirsin:

• Superonline Müşteri Hizmetlerini Ara: 444 0 372 numaralı telefondan Superonline müşteri hizmetlerini arayarak XDSL hizmet numaranı öğrenebilirsin.
      • Superonline Online İşlemler Merkezi: Superonline Online İşlemler Merkezi'ne giriş yaparak XDSL numaranı öğrenebilirsin.
      • Superonline Bayilerine Git: Yakınınızdaki bir Superonline bayisine giderek kimlik kartınla birlikte XDSL hizmet numaranı öğrenebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Müşteriye zorluk çıkarmak için bir de bu yöntemi icat etmiş çakallar. Müşteri hizmetleri cahil olduğu için kendi müşteri no ile tt sistemindeki xdsl no ayrımını yapamıyor. Farklı elemanlara derdinizi anlatmayı deneyin, olmadı https://sikayet.btk.gov.tr üzerinden xDSL no bilginizi talep edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Müşteriye zorluk çıkarmak için bir de bu yöntemi icat etmiş çakallar. Müşteri hizmetleri cahil olduğu için kendi müşteri no ile tt sistemindeki xdsl no ayrımını yapamıyor. Farklı elemanlara derdinizi anlatmayı deneyin, olmadı https://sikayet.btk.gov.tr üzerinden xDSL no bilginizi talep edin.

Cevabınız için teşekkürler. BTK üzerinden şikayet oluşturdum. Umarım bu çözüm olur.
  • Merhaba hocam, ben superonlineden geçiş yapıyorum Türknete. Başvuru yaparken bendende xdsl numramı istediler, superonline faturama baktım bulamadım. Türknet müşteri hizmetleri superonlineyi arayıp alabilirsiniz dedi. Aradım 188 ile başlayan xdsl numaramı aldım ve başvurumu yaptım. Müşteri hizmetlerinden neden alamıyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telekom altyapı sorunu vdsl
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.