Şimdi Ara

Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar turknet'in rezilliği devam ediyor. Bu sabah 6'ya doğru şu mesajı attım.

Merhaba şu anda adsl'de miyim yoksa vdsl'de miyim bana bunun kesin bilgisini verir misiniz? Modemi sadece VDSL moduna alınca internete bağlanmıyor. Bütün modlar aktif olarak seçtiğimde ise adsl2 plus üzerinden bağlanıyor. Turknetin teknik bilgiler sayfasında da bağlantı türü yazması gerekirken yazmıyor.

Adsl de miyim? Vdsl'de miyim? Vdsl'deysem niçin modem adsl2 plus üzerinden bağlanıyor?

Gelen cevap:

adresinizin altyapısını kontrol ettiğimde ADSL 13 Mbps'e kadar desteklediğini görüntüledim size tanımlı olan pakette ADSL olduğu için modemde VDSL seçildiğinde internet kullanılamamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi günler dileriz.

İşte bana geçen hafta 4-5 farklı turknet temsilcisi VDSL'de olduğumu söyledi. Hatta buradaki temsilci bile vdsl'de olduğumu yazdı. Bana gereksiz VDSL modem aldırdılar. Şimdi de böyle diyorlar. Turknet tam bir fiyasko.

Ayrıca 2 saattir dsl ışığım yine yanmıyır ve telefonum yine çalışmıyor. Turknet tam bir rezalet. Geçen hafta zar,zor internet ve telefonumu verdi. 2 saattir gene bozuldu. Şansa bakınki ben temsilciye yazdıktan 2-3 saat sonra bozuldu yine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, ekiplerimiz sistemde VDSL olarak görüntülemektedir.
    Alın bakın vdsl yazmış kendisi. Bütün temsilcileri yanlış bilgi veriyor.

• Ekşi sözlükte de rezalet başlığı açma zamanı geldi sanırım. Başka çare bırakmadınız.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    İşin ilginç yanı olay bayramın 1. Günü telefonumun bozulmasıyla başladı. İnternet sıkıntım yoktu yani. Onu bildirdim telefonda arıza var sanırım diye. Sonrasında böyle olaylar gerçekleşti. Benim amacım yapa'dan vae'ye geçmek değildi. Sadece telefonumu yapın diye kayıt açmıştım. Kendi kendilerine bir şeyler yaptılar 20 gündür çile çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 8 Mayıs 2023; 11:2:46 >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şikayetinizi ilgili ekiplerimizle paylaştım. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sayın Türknet. Arkadaşın bulunduğu mahallede yan apartmanda boş vdsl port var gözüküyor. Vdsl port yoksa yan apartmandakine niye var. Arkadaşımız niye adsl hizmeti alıyor, vdsl hizmeti verdiğinizi belirttiğiniz halde. Arkadaşın adsl- vdsl dönüşümü yapılmamış gözüküyor. Ayrıca telefon sorunuda var. Burada hizmetten mahrumiyet durumu var. Taahhüt edilen hizmet sağlanamadığından Türknet kaynaklı hizmet kusuru doğuyor. Arkadaşın maddi (yaptığı parasal masraf) ve manevi (zaman, hizmet mahrumiyeti) kaybı ne olacak. Saygılar.

Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok  Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimiz hat değerlerini kontrol ediyor, hatta uygun port olması halinde gerekli müdahale sağlanacaktır. Arıza ile ilgili kayıt aktif, ben de ayrıca ekiplerimize müşterimizin şikayetini ilettim. Kullanım yapılamayan günler için gerekli düzenleme yapılacaktır.
  • Bugün mahallede çalışma olduğu söylendi. 10 Mayıs'a kadar çalışma sürecekmiş. Bekleyin dediler. Daha sonrasında da 70mbps hız alabileceğim söylendi. Bakalım artık.

Çalışma tamamlandıktan sonra ekiplerimiz gerekli müdahaleyi sağlayarak hattın alabildiği maksimum hızı tanımlayacaklar.

10 mayıs a 2 gün var, bekle hocam. Sorunun en kısa sürede çözülmesini temenni ederim.

Teşekkür ederim.

• Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok

Arkadaşlar sorgulama yaptığımda gerçekten de 70 Mbps hız görünmeye başladı. Umarım her şey yolunda gider ve 10 Mayıs'ta internete kavuşurum.

Altyapı bilgilerinin çıkması iyi yönde işaret.

Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok 

• Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok

Evet son durum VDSL görünümlü ADSL'e devam.
    Telefon çalışmıyor.

• Şimdi telefonum geldi.

Santral mesafesi yine değişti.

Merhaba, hattınızda çalışmalar devam etmektedir. Süreç tamamlandıktan sonra stabil hız alabileceksiniz, çözümleyerek size bilgi vereceğiz.

Sayın Türknet, vdsl port bulmamız ne kadar sürecek acaba. Tarih vermek yerine uygun port vermek daha doğru bir destek olmaz mı? Saygılar.

Merhaba, port müsaitliği anlık değişiklik gösterebildiği için net tarih bilgisi maalesef paylaşamıyorum. Arka planda ekiplerimiz port uygunluğunu sürekli kontrol etmektedir, uygun porta geçiş yapılması hakinde bilgilendirme sağlanacaktır.

Resimde görüldüğü gibi vdsl port varken tekrar adsl e dönmek biraz şüpheli. Kesin tarih veremiyorsanız 10 mayıs diye aboneyi niye umutlandırıyoruz. Kurban bayramına kadar uzar herhalde bu süreç. Sanki aboneye en düşük hızdan hizmet vermek için oyalama gibi geliyor. Forumda 3 aydır sorun yaşayıp modemini alamayanlar, belirli saatlerde fiberde hız düşmesi yaşanlar var. Arka planda değil ön planda sahada sorunun çözümüne çalışmak daha mantıklı gibi. Tarih vermek yerine vaat edilen hizmeti vermek kurumsal kimliğin gerekliliğidir. Hizmet yok ama fatura var.

Bir umutdur Türknet ; sorunsuz hizmet hızlı internet...

Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok  Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.