< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turknet Yapa'dan Vae geçiş internet ve telefon yok
-
-
Telefonu bilemem ama vdsl internet adsl modemde çalışmaz.
Vdsl modem hem adsl hem vdsl de çalışır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Elinle tuttuğun 2 telli kablonun ucuna kendi kablonun 2 telini bağlayıp eve çekeceksin. Ayrıca arkadaşın dediği gibi vdsl modem alman lazım.
-
Of ya yani VDSL modem alınca gene mi uğraşacağım? Ya bunlar niye kendileri bağlamıyor ben ne anlayayım kablo bağlamaktan offf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 25 Nisan 2023; 22:56:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Basit. Cat6 kablo al, etiket konan ne renkse cat6 nında aynı renk 2 telini yakla birleştir. Ev telefonu yoksa ucuna rj11 çak. Modeme direk bağla. Sen yapamazsan elektrikçi çağır. Kablonu kendin al, bir de yak boncuk al. Kabloyu biraz uzun al.
-
Bir de bir şey soracağım. Madem bu kablo bağlı değil benim adsl modemimin nasıl dsl ışığı yanıyor?
Telefon kablosunu modemden çıkarınca dsl ışığı sönüyor. Takınca yanıyor? Bu ankastredeki kablo bağlı değilse nasıl yanıyor dsl ışığı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 25 Nisan 2023; 23:17:6 >
Sen vdsl modem al. Şu an taktığın kabloyu tak kullan.
-
Tamam alıyorum artık çare yok teşekkürler.
Sen vdsl modem al, 5ghz destekli al. Kablo falan alma, şu an aktif kullandığın kabloyu tak kullan.
-
Tamamdır.
Sizin evin telefon hattını isminize tanımlı kablo ile bağlamalısınız, bina içinde olduğu için türk telekom ilgilenmiyebilir elektrikçi çağıyabilirsiniz , bir ihtimal telefon hattı türk telekom'a taşındığsa telefon arızası için arıza kaydı bırakın.
-
Merhaba, konuyla ilgili açılan destek kaydınızın numarasını paylaşır mısınız? -
Özelden atıyorum şimdi.
Kontrol ederek yardımcı olacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 26 Nisan 2023; 10:32:37 > -
-
Ayrıca apartman için hiçbir operatörün sitesinde altyapı sorgulayamıyorum ya altyapı yok diyor ya bu lokasyonda bilgi yok diyor. Yani 10 yıldır oturduğum yerde nasıl altyapı yok bilgi yok. Önceden çıkıyordu maksimum hız 13mbps şeklinde.
Senin portu değiştirip arızalı veya aktif olmayan porta takmışlardır. Telekomun müthiş işçiliği. Senin komşuların daire numaraları üstünden sorgulama yap.
-
Peki elektrikçinin yapmış olduğu bu işlem doğru mu bir bilginiz var mı? 1 numaradan çıkarıp 3 numaraya telekomun etiketlediği yere çaktı dairemden gelen kabloyu. mavi-beyaz ucu boşta olan kabloyu da attı. Bu işaretleme için sadece dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- vae fiber modem
- pon ışığı yanmıyor
- turknet altyapı haritası
- internet ışığı yanıp sönüyor
- turknet statik ip
- internetim çok yavaş
- turknet fiyat 2024
- statik ip
- gigafiber nedir
- en hızlı internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X