Şimdi Ara

Türknet YAPA Rezaleti (Hızım Düştü-Santral Mesafesi Arttı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11.12.2019 tarihine kadar 19Mbps VDSL hız alabiliyordum YAPA üzerinden ve santrale uzaklığım 1400m idi. 11.12.2019 tarihinde DSL ışığı gitti ve desktek kaydı açtım. 13.12.2019 tarihinde DSL ışığı geldi ancak(!) santral mesafesi 1800m olmuş, hattım da ADSL çevirilmiş. Şuanda 8Mbps hız alıyorum.

Mahalleye 1.5 ay önce Tip-7 saha dolabı koyuldu. Dedim ki madem santral bana uzak, o zaman hattımı VAE çevirin de saha dolabından hizmetimi alayım. Onu da yapmıyorlar! Sistem izin vermiyormuş!? Forumda Yapa->Vae geçen bir çok insan gördüm ama bana bu işlemi yapmadılar. Sene olmuş 2020 8Mbps hız kime yeticek? En kısa sürede hizmetimi sonlandıracağım. Millenicom sabit 35Mbps verebiliriz dediler, denemeye değer.

Siz siz olun santrale yakın değilseniz uzak durun, gerçekten uzak durun. YAPA pişmanlıktır!

Türknet YAPA Rezaleti (Hızım Düştü-Santral Mesafesi Arttı)

• hattı iptal ettirip farklı firmaya geçmek iyi olur sizin için, türknet çok umursamaz bir firma o mesafede yapaya girmemeniz lazımdı en başından zaten 500 metre üstü mesafede yapaya gimek pek akıllıca bir hamle değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam fakat YAPA'ya geçmeyi ben talep etmedim ki. Otomatik olarak geçirmişler iyi kötü 20Mbps alıyordum bir şey demedim. Ama hal böyle olunca insan sinirleniyor ister istemez. YAPA'dan başka sağlayıcıya geçmek için önce iptal edilip, sıfırdan başvuru yapmak gerekiyor bununla da uğraşmak istemiyorum, boş port yok gibi bahaneler olmaması için.

BTK'ya şikayet başvurumu yaptım bakalım neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nygaard -- 19 Aralık 2019; 17:24:5 >
  • Gelişme: BTK şikayetim sonucu Türknet'den cevap geldi fakat aynı şeyleri söylüyorlar, itiraz ettim.

YAPA'dan VAE geçirin diyorum bana dedikleri şey mahallenizde fiber çalışması mevcut hızınız maksimum 8Mbps desteklemektedir. Ne alaka?
  • Nygaard kullanıcısına yanıt
    Hiç durmayın hemen iptal ettirin.Oyalama taktiği yaparlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne yazık ki BTK hiç bir şeye karışmıyor. Sizin mesajınız servis sağlayıcıya gidiyor. Onlar da robot gibi aynı şeyi yazıp kapatıyorlar. BTK kayıtları okumuyor ya da size bir itiraz şansı sunmuyor. İtiraz dediğiniz şey talebin tekrar servis sağlayıcıya gitmesi, onların da aynı kayıdı tekrar aynı cevaplar ile kapatması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edo -- 10 Ocak 2020; 9:40:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.