Şimdi Ara

Türknet Yapa Rezilliği !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla bilmiyorum yetkili sizde görüyorsunuz nasıl çözülecek benim hız sorunum çok merak ediyorum açıkcası.
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    Bu konuda elimizden geleni yaparak sorunu çözümleyeceğiz.
  • RevoLand R kullanıcısına yanıt
    Türknet müşteri hizmetleri tarafından arandım şimdi. Modem değiştirip deneyebilir misiniz diyor. Modem yüzünden düşük hız değerleri alabilme ihtimalim var mı?
    Şuan kullandığm modem türktelekomun verdiği tp-lınk vdsl2 modem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devalionsa

Türknet müşteri hizmetleri tarafından arandım şimdi. Modem değiştirip deneyebilir misiniz diyor. Modem yüzünden düşük hız değerleri alabilme ihtimalim var mı?
    Şuan kullandığm modem türktelekomun verdiği tp-lınk vdsl2 modem?
    Upload hızın yüksek
    Download hizinda sıkıntı var
    Modemde sıkıntı olacağını sanmıyorum
    Türk Telekom ekipleri niye ankastreden ölçüm yapıp raporlamiyorlar sonucu çok ilginç

Kabloların yerlerini ankastreden veya rj11 jaktan değiştirip deneme imkanın var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Türk telekomdan gelen raporda tt kaynaklı arıza yoktur yazıyor. Türknet müşteri hizmetleri aradı başka modemle kurulum yapıp deneyebilir misiniz dediler. Daha sonra test sonuçlarını bize atın. Düzelmezse saha ekiplerini gönderelim bakmaya dediler. Bende türk telekomun verdiği modemi kullanıyorum. Birazdan asus modem almaya gideceğim vatan bilgisayara. Sorun modemden kaynaklı değilse modemi her türlü vatana iade yaparım o konuda sıkıntı yok. O kabloların yerlerini ankasreden değiştirebilir misin dediğin konuyu pek yapamam hocam bilgim yok o konularda ve ankastre binanın duvarında merdiven falanda yok anlamıyorumda hiç. Sorun ne anlayamadım çözüm merkezindeki arkadaşta bir sorun var belli zaten diyor. İlk başta bana çok komik birşey söyledi kendisi hız değerleriniz vae de aldığınızın üç katına çıkmış zaten diyor şaka gibi. Daha sonradan isterseniz vae ye geçirebiliriz dediler. Ama ben yapada kalmak istiyorum çünkü santral çok yakın 340 350 metre mesafede hızımın en az 40 50 olması lazım diye düşünüyorum.

• quote:

Türk telekomdan gelen raporda tt kaynaklı arıza yoktur yazıyor. Türknet müşteri hizmetleri aradı başka modemle kurulum yapıp deneyebilir misiniz dediler. Daha sonra test sonuçlarını bize atın. Düzelmezse saha ekiplerini gönderelim bakmaya dediler. Bende türk telekomun verdiği modemi kullanıyorum. Birazdan asus modem almaya gideceğim vatan bilgisayara. Sorun modemden kaynaklı değilse modemi her türlü vatana iade yaparım o konuda sıkıntı yok. O kabloların yerlerini ankasreden değiştirebilir misin dediğin konuyu pek yapamam hocam bilgim yok o konularda ve ankastre binanın duvarında merdiven falanda yok anlamıyorumda hiç. Sorun ne anlayamadım çözüm merkezindeki arkadaşta bir sorun var belli zaten diyor. İlk başta bana çok komik birşey söyledi kendisi hız değerleriniz vae de aldığınızın üç katına çıkmış zaten diyor şaka gibi. Daha sonradan isterseniz vae ye geçirebiliriz dediler. Ama ben yapada kalmak istiyorum çünkü santral çok yakın 340 350 metre mesafede hızımın en az 40 50 olması lazım diye düşünüyorum.
    Zyxel ler biraz daha yüksek hız alıyor diğer modemlere göre
    Beyaz bir modeli var vah 1312 sanırım 2 tane anteni var vatanda 239tl di

• Türknet hız sorgulamasında kaç mbps çıkıyor sonuç adresinde?

• Alt yapı sorgulamasını diyorsan orda şuan kullanmakta olduğum için göstermiyor hocam Asusun 299tl lik olan modelini alıcam en kötü iade yaparım

• quote:

Alt yapı sorgulamasını diyorsan orda şuan kullanmakta olduğum için göstermiyor hocam Asusun 299tl lik olan modelini alıcam en kötü iade yaparım
    Kendi adresinizi göstermez . Komşuları seçin

• 75 gösteriyor hocam

Modemi aldım inşallah modem den kaynaklıdır birde cat6 kablo aldım modem pc ye bakalım düzelmezse modem almış olucaz boşu boşuna iadesi yokmuş 😀😀

• quote:

75 gösteriyor hocam
    Bendede 75 diyor ama o hızı mahallede elektrikler kesilince görebiliyor hat. Yani kimse telefon hattını kullanmayınca
    Gündüz 45 , gece 55mbps hız alıyorum . Upload 28
    Oyun modunda

• Valla modemi aldım kurdum şimdi sistem güncellemesi yapıyorum modeme daha sonra hız testi yapacağım cat6 kablo aldım bide onla bağladım pc ye bakalım ne çıkacak sonuç

• quote:

Valla modemi aldım kurdum şimdi sistem güncellemesi yapıyorum modeme daha sonra hız testi yapacağım cat6 kablo aldım bide onla bağladım pc ye bakalım ne çıkacak sonuç
    DSLhat değerleri nasıl önemli olan onlar
    bu modemde hat değerleri nerde bulamadım hocam
  • quote:

bu modemde hat değerleri nerde bulamadım hocam
    Türknet Yapa Rezilliği !!
    Buyur hocam değerler burdaTürknet Yapa Rezilliği !!
  • quote:

Buyur hocam değerler burda
    upload hızın artmış ama download aynı kalmış.
    hatta problem var demekki.
    port değişikliği isteyin turknetten
    bence hattımda sorun var snr marjin falan düşük geldi anladığım kadarıyla. portla alakalı mı sorun acaba?
  • quote:

bence hattımda sorun var snr marjin falan düşük geldi anladığım kadarıyla. portla alakalı mı sorun acaba?
    santralden portu sonra ana hattaki hattı değiştirirek deneme yapmaları lazım saha ekiplerinin.
    el kadar bir cihaz var saha ekiplerinde hızı ölçebiliyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.