Şimdi Ara

Türknet Yapa Rezilliği !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yapa 2 tane mahalledemi var sistemden aratıyorum nerde var diye bir türlü bulamadım . Beylikdüzün de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devalionsa

Merhaba hız sorunumu düzelmiş gibi görünüyor ama bu seferde internet bağlantım gelmiyor. Lütfen şu sorunlarımı artık çözer misiniz. Hız sorununu çözüyorsunuz bu seferde internet bağlantım gelmiyor. Teknik bilgiler kısmında aşağıdaki bilgiler gözüküyor durum offline olarak yazıyor ilgilenir misiniz lütfen !!
    @turknetdestek
    baya iyi olmuş hız .hayırlı olsun.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hocam hız değerleri doğruysa gayet güzel ama intnernete bağlanamıyorum dsl ışığı yanıyor. Kaç kere sıfırdan kurulum yaptım hala internet bağlantım aktif değil o yüzden deneme fırsatım olmadı daha kaç kere güncel olan arıza kaydının içine girip yazdım kimse sallamıyor :( @turknetdestek
  • quote:

Hocam hız değerleri doğruysa gayet güzel ama intnernete bağlanamıyorum dsl ışığı yanıyor. Kaç kere sıfırdan kurulum yaptım hala internet bağlantım aktif değil o yüzden deneme fırsatım olmadı daha kaç kere güncel olan arıza kaydının içine girip yazdım kimse sallamıyor :( @turknetdestek
    dsl sabitlenmiyorsa.modemden yapılabilecek birşey yok.
    yapa profilini değiştirip deneyin birde.
    dsl sabit hocam onda sorun yok sürekli sabit internet bağlantısı gelmiyor sadece modemden kaç kere kurulum yaptım tekrar tekrar belki gelir diye gelmiyor.
    sorun bu
  • quote:

dsl sabit hocam onda sorun yok sürekli sabit internet bağlantısı gelmiyor sadece modemden kaç kere kurulum yaptım tekrar tekrar belki gelir diye gelmiyor.
    sorun bu
    port değiştiyse kullanıcı adı şifre mi değişti acaba ilginç
    yapa profilini hızlı yapınca hız nasıl oluyor ?
    Benimde aklıma o geldi kullanıcı adım şifrem mi değişti acaba o yüzden mi internet gelmiyor diye düşündüm ama teknik destekden kimse cevap vermediği için soruma cevap bulamıyorum. Oimden baktığımda kullanıcı adım şifrem aynı gözüküyor anlamadım nası iş bu ?
    Yapa profilini hızlı yapınca hız değerlerim düşüyor hocam anlamadım bende standartta en yüksek değerleri alıyorum.
  • quote:

Yapa profilini hızlı yapınca hız değerlerim düşüyor hocam anlamadım bende standartta en yüksek değerleri alıyorum.
    ilginç
    oyun modunda nasıl oluyor
    Oyun modunda'da düşüyor. Standart modda en yüksek değerleri alıyorum. Ama halen internete bağlanamıyorum.
  • quote:

Oyun modunda'da düşüyor. Standart modda en yüksek değerleri alıyorum. Ama halen internete bağlanamıyorum.
    olmaması lazım :)
    diğer modemde nasıl durum ?
    Diğer modemi denemedim yeni aldığım modemle kurulum yaptım kaç kere gelmiyor internet dsl ışığı aktif olarak yanıyor. Ayrıca yeni modeme geliyordu sorun yoktu dünki bakımdan sonra internet gelmiyor @turknetdestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devalionsa -- 29 Ocak 2020; 12:28:16 >
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    OİM'de Teknik & Destek başlığı altında en alt menüde "Modem Şifre Bilgisi" var hocam, kontrol ettiniz mi acaba şifre falan mı değişmiş?
    Merhaba, PM üzerinden yanıt verdim. Sorunun çözümü için elimden geleni yapacağım.
  • RevoLand R kullanıcısına yanıt
    Ettim hocam bir değişiklik yok daha demin müşteri hizmetleri tarafından arandım gerekli güncellemeyi yaptım modeminiz ip alıcak dedi oim den baktığımda şuan ip almış gözüküyor modem akşam eve gidince bakacağım internete giriyor mu bir sıkıntı var mı yok mu diye
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. Akşam eve gidince bakacağım internete bağlanıyor mu diye size bildiririm durumu.
  • modemi restart ettirdin mi? bi restart ettir...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Sorunum düzeldi hocam şuan yeterli seviyede hız değerleri alıyorum bir sorun yok gibi gözüküyor dünden beri bakalım :)Türknet Yapa Rezilliği !!
    Merhaba, sorunu giderdik. Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Evet sorunum giderildi size pm den yazdım lütfen cevap verir misiniz oradan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.