Şimdi Ara

Türknet Yapa Rezilliği !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türknetten arayan arkadaş modemde de sorun yoksa saha ekiplerini gönderdik binanızdaki ankastre kutuya bakcıaz dedi ordada sorun yoksa santrale bakıcaz dedi. Bilmiyorum bende sorun nerde tam olarak ama şundan eminim binamdaki ankastre kutudan ben vae alt yapısı alırken 29 30 mb download alıyordum. Bence santraldeki portta sorun var tahminimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devalionsa

Türknetten arayan arkadaş modemde de sorun yoksa saha ekiplerini gönderdik binanızdaki ankastre kutuya bakcıaz dedi ordada sorun yoksa santrale bakıcaz dedi. Bilmiyorum bende sorun nerde tam olarak ama şundan eminim binamdaki ankastre kutudan ben vae alt yapısı alırken 29 30 mb download alıyordum. Bence santraldeki portta sorun var tahminimce.
    saha ekipleri bulur sıkıntıyı. kademe kademe ölçüm yaparlar.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam hat değerleri hakkında yorum yapmadın anlıyorsan yababilir misin hangisinde sorun olduğunu söylersen sevinirim.
  • quote:

inşallah hocam hat değerleri hakkında yorum yapmadın anlıyorsan yababilir misin hangisinde sorun olduğunu söylersen sevinirim.
    normal şartlarda 17mbps upload hızın varsa 40-45mbps download alman lazım
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geliyor zaten türknetten arayan arkadaşta bir sorun var zaten dedi normal değil dedi.Ben uploadın downloaddan yüksek olması mantıksız değilmi diye sorunca kendiside onayladı evet bir sorun var dedi.
  • O uploada 100luk downloadımı verirdim

Şaka bi yana download neden düşük kalmış ilginç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    hocam upload la işim yok download önemli benim için :D
  • quote:

hocam upload la işim yok download önemli benim için :D
    BiZde 100 download 4 upload alıyoz
    Download 20 olsa yeter. 20de up verse dadından yenmez

Türknet Yapa Rezilliği !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 27 Ocak 2020; 21:27:27 >

• 95mb download ne güzel hocam bana 40 50 verseler yeter 😄😄

• Milleni alt yapı sorgulaması yaptığımd alabileceğim hız maksimum 18mb olarak gözüküyor. Kesin olarak bağlı olduğum santraldeki portta devrede sorun olduğunu düşünüyorum. Türknet nası çözüecek ne zaman çözecek çok merak ediyorum. Sürekli aynı mesajları atıyorlar daha 1 ay olmadı geçeli böyle bir durumlar karşılaşmak çok üzücü.
  • Evet saat 11.04 te modem üzerindeki bütün ışıklarım yanmasına rağmen internete bağlanamıyorum. Online işlemlerden teknik bilgiler kısmına girip baktığımda durum offline ve ip adresi boş gözüküyor neler oluyor çok merak ediyorum nası çözücekler ne yapıcaklar bakalım kaç saattir internet yok olanda gitti :/
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız ile ilgili çalışmaları başlattık. Muhtemelen çalışma nedeniyle sorun yaşıyorsunuz. Çalışmaları tamamladıktan sonra hizmetinizi kullanabileceksiniz. Ayrıca hız konusundaki sorunu da çözümleyeceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bugün sonuçlanır mı ? Hızımda inşallah düzelme artış olur hüsran yaşamak istemiyorum !
    Şuna online işlemlerden baktığımda değerlerim şu şekil gözüküyor umarım bozulmaz böyle kalsın lütfen :D :D aktif hala getirin bu şekil kullanmaya razıyım :D Türknet Yapa Rezilliği !!
    Oim'den baktığımda hız değelerim şuan benim için muazzsam gözüküyor. Ama durum hala offline gözüküyor lütfen bu hız değerleri sabit kalsın benim için yeterli :D Ne zaman aktif olur
    Online işlemlerden baktığımda hız değerlerim de güzel bir artış görüyorum. Ama İnternete bağlanamıyorum bir sorunu çözüyoesunuz diğerini bozuyorsunuz dsl ışığım yanıyor ama İnternet gelmiyor durum offline yazıyor niye akitf değil İnternetim lütfen çözün şu sorunlarımı artık!!

• Ya Türk net bağlattığıma pişman olucam sanırım bu gidişle hız sorununu çözmüş gibi duruyorlar ama İnternet yok bu seferde offline gözüküyor. Verdikleri sabit telefon numarasını arıyorum sunucuya uluşalamadı diyor. Anlamadkm ben bu işi arıza kaydına girip yazıyorum cevap veren yok lanet olsun ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devalionsa D kullanıcısına yanıt
    Eğer bağlantı hızı problemi çözülmezse farklı marka bir modemle deneyebilir misiniz ? Bende 1 ay kadar önce yapaya taşındım VDSL de hızım 18mbps ye düşmüştü günlerce bu şekilde kullandım fakat farklı marka modem denediğimde 35MBPS hız alabiliyordum. Kullandığım modem Asus AC750 ydi. Maksimum 18 Mbps hız sağladı bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hız sorunu çözüldü hocam şuan teknik bilgilerdd 40download 30upload yazıyor ama İnternet yok dsl ışığı yanıyor İnternet gelmiyor durum offline yazıyor

Merhaba hız sorunumu düzelmiş gibi görünüyor ama bu seferde internet bağlantım gelmiyor. Lütfen şu sorunlarımı artık çözer misiniz. Hız sorununu çözüyorsunuz bu seferde internet bağlantım gelmiyor. Teknik bilgiler kısmında aşağıdaki bilgiler gözüküyor durum offline olarak yazıyor ilgilenir misiniz lütfen !!
    @turknetdestekTürknet Yapa Rezilliği !!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.