Şimdi Ara

TurkNet Yapa Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ikinci adresime de TurkNet baglattim. İlk adresteki vae hizmetinden memnundum.
    Yani baglattim adreste yapa santrale 2.6 km uzaklıktayim. Sokaktaki saha dolabına ise 115 metre mesafe var. Yapa satralden sinyal güçlendirici ile saha dolabına ordan da eve geliyo internet. Bu şekilde olunca da yapa değil vae hizmeti almış oluyorum. Çünkü TurkNet saha dolaplarindan yapa hizmeti veremiyormus. Direkt santralden yapaya bağlıyorlarmis o da 2.6km uzak olduğundan verimli olmazmış. Uzun çabalar sonucunda bu bilgilere ulaştım, ancak bununla ilgili ne yapılabilir nasıl daha kaliteli hizmet alabiliriz aklıma bir şey gelmiyor. @turknetdestek ya da bilgili diğer arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum.

• Merhaba, yapa santralimizde sorun yaşadığınızı www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor statüsünde destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Teknik uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir.
  • 2.6 km uzaktan yapa ile 10mbit bile alamazsınız. VAE başvurusu yapın. YAPA 1km altı mesafelerde güzel oluyor ama 2.5 kmden hız o kadar düşük olur ki dumanla haberleşmeden farkı kalmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.