Şimdi Ara

Türknet Yeni Müşterisini Aptal Yerine Koyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen pazar günü internet sitesinden sorgulama yaptım. Türknete geçmek için 10 mb hız alabileceğim ve aktif altyapılarında olduğum içeren yazı çıktı. Daha sonra geçmek için müşteri hizmetlerini aradım. Onlarda bana yapa bölgemizdesiniz size 100 mb indirme ve 100 mb yükleme vereceğiz dediler. Kabul edip geçiş işlemlerimi başlattım. Dün paket bilgilerimi kontrol ettiğimde 16 mb olduğunu ve buraya dikkat *** VAE ALTYAPISINDA OLDUĞUM YAZIYOR YANİ BENİ KANDIRIP YAPAYA DEĞİL VAE GEÇİRDİLER.*** üstelik 15 20m uzağımdaki arkadaşım yapa altyapısında. Aptal mıyız biz ya siz müşterilerinizi böyle aptal yerine mi koyuyorsunuz. İlk defa türknet deniyelim çevremiz övüyor iyidir dedik karşılaştığımız duruma bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhatsn -- 5 Kasım 2019; 18:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağlı olduğunuz santral farklı olabilir. Online işlemlerden destek kaydı açıp santralinin YAPA içinde olup olmadığını sor ve eğer YAPA içindeyse geçiş iste. Ancak YAPA'ya geçince santrale uzak değilsen hızın düşebilir çünkü YAPA'ya geçince yakındaki saha dolabına değil uzaktaki santrale bağlı oluyorsun.

Her YAPA altyapısında olan 100mbps download ve 100mbps upload almıyor. O sadece ulaşılabilen son hızlar. VAE'deki gibi 35/3mbps veya 50/4mbps gibi sınırlar yok. Yani altyapının desteklediği son hızı alıyorsun.

Bildiğim kadarıyla santrale yakın kişiler YAPA altyapısına ortalama 100mbps download ve 40mbps upload alıyor. Daha yüksek olanlar vardır illaki. Santralden uzaklaştıkça hızlar düşüyor. Bir arkadaşım santrale 1500m mesafede 22mbps download ve 2mbps upload alıyor. Oradan hesap yapabilirsin.
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    Santrale uzaklığım yaklaşık 1km yada sanırım biraz daha az modem değerlerim bu

• Merhaba, öncelikle bu durum ile karşılaştığınız için üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu konu ile ilgili sizinle PM üzerinde iletişime geçtik.

Ben şimdi hizmetinizi baştan sona kadar incelettireceğim. Size satış esnasında söylenenleri de dinleteceğim ve size geri dönüş yaptıracağım.

YAPA//VAE için ise bir servis hatası ile karşılaşmış olabilir. Bu durumu da sorgulatıp size ayrıca bilgi vereceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sizden haber bekliyorum. İyi çalışmalar.

• Kaydınızı dinledik. Arkadaşlarım satış aşamasında size 100 Mbps gibi bir söylemde bulunmamışlar. Ulaşabielceğiniz hızı YAPA'da 10 Mbps olarak görmüşler ancak bazı sistemsel durumlardan dolayı hizmetiniz VAE olarak açılmış.

Ben bu durumu daha detaylı bir şekilde size anlatabilmek için arkadaşlarıma ilettim. Sizinle iletişime geçip sözlü olarak konuyu anlatacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Mümkünse kaydı dinlemek istiyorum ben ne konuştuğumu biliyorum. Şaka mı bu ? Öyleyse Acilen kayıtları dinlemek istiyorum bende mail adresim sizde mevcut atarmısınız.?

• Hocam valla bana da aynısını yaptılar 5 telefon görüşmesi yaptım abonelik başlatmadan bunlarda "aralıkta yapa'ya geçeceksiniz" dendi diyorum. Bana bu 5 konuşmadan birini koyup bakın öyle birşey denmemiş diyorlar. Onda da ben "aralıkta nasılsa yapaya geçecekmişiz" dediğimde "yoo o belli olmaz belki 1 ay sürer belki 1 gün" demiş güya temsilci. Diğer 4 kayıt nerde diyorum. Bana başka kaydınız yok diyorlar. İşlerine geldiği gibi konuşmaları yontuyorlar, kaybediyorlar, buluyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 6 Kasım 2019; 22:26:9 >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sorunu diğer temsilcilerle hallettim bugün 2 kişi farklı zaman dilimlerinde aradı görüştük. Sorunu hallettik ama konuştuğum şeyi bildiğim halde bu tavır hiç hoşuma gitmedi. Pazartes telefonumu sıfırladım kayıtlar silindi keşke kayıt etseydim. Ama böyle dendiğine adım gibi eminim yanımda babamda vardı görüşürken hadi ben yanlış hatırlıyorum. O da mı yanlış hatırlıyor.

• Sorunu halledebildiyseniz tebrik ederim hocam. Bence büyük bir başarı. Umarım bir daha ellerine düşmezsiniz.
  • Ses kayıtlarını sizinle paylaşamayız. Farklı bir sorun olması durumunda bana PM üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. İyi günler dilerim.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim darası size

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.