Şimdi Ara

Fınal Güncelleme ! ! ! Hükümet'in Yeni Cloudflare Sansür Yöntemi 'Cloudflare ERROR 520' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Pardon, şöyle düşündüm.

Cimer'e yazılmalık konu derken bu kişi herhalde sansür için yazmadı bunu diye değerlendirdim, sonuçta bu konu hakkında Cimer'e yazmak kimi kime şikayet edeceksiniz muhabbetine döner.

Ben de sizi malum trollerden zannettim, hani akp'yi ölümüne savunan ve akp'yi eleştirince Cimer'e yazmakla tehdit eden trollerden sandım. Özür dilerim kusura bakmayınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben parayla satın aldığım kitapta bile sansür olmasına karşıyım yanlış anlaşılma oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt

Netspeed ile pastebin.com'a girilmiyor. VPN açtığım zaman giriliyor. CF 502 hatası veren siteler maalesef engellenmiş durumda. Cloudflare'in kendisi yapmıştır.

Fınal Güncelleme ! ! ! Hükümet'in Yeni Cloudflare Sansür Yöntemi "Cloudflare ERROR 520"
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt

DNSCrypt kullanıyor musunuz? Bende VPN açmadan girmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 17 Temmuz 2022; 23:14:20 >
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

Kullanmıyorum

internetkutusu ile de girilmiyor maalesef.

O zaman girmemesi normal, DNSCrypt kullanmanız lazım.

• Diğer operatörlerde açılırken bende açılmıyor. Sansür uygulanmış.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

internet kutusu ile malum sitelere giriliyor mu? pastebin sunucuları down olmuş olabilir

edit: çok garip, netspeedte one.one.one.one ile malum siteler,wikileaks vs açılıyor pastebin açılmıyor ssl 525 hatası veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 19 Temmuz 2022; 18:48:50 >
  • AdRenaLime kullanıcısına yanıt

Pastebin haricinde sıkıntı yaşamıyorum hocam ama pastebin'e girmeye çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum.

Fınal Güncelleme ! ! ! Hükümet'in Yeni Cloudflare Sansür Yöntemi "Cloudflare ERROR 520"
  • anlık olarak Turknet 1.1.1.1 DNS DoH ve DoT olarak kurulu pastebin 525 hatası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMCS -- 19 Aralık 2022; 20:28:12 >
  • MrMCS kullanıcısına yanıt
    TurkNet forumunda konu "Pastebin'e mahkeme kararı var" deyip kilitlendi.
    Edit: Spam bile yemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircanersahin -- 20 Aralık 2022; 10:23:9 >
  • kadircanersahin kullanıcısına yanıt
    Millenicom nedense 1.1.1.1 DNS lerine Bükreş konumundan bağlanıyor ve pastebin açılıyor

Bükreş bağlanma sebebi ankara pop noktalarında romanya kullanıyor istanbul da bir türknet peering veya bir cloudflare cdn sine sahip değil İstanbul sunucusu için(SoL kaynaklı millenide etkileniyor).

Ben millenicom kullanıyorum istanbula bağlamaktadır. Artık benimki telekom peering oldu ve cdn var.

• güncelleme yapayım aynı şekilde İstanbul sunucularına bağlanmaya başladı Millenicom

Ben belirtmiştim istanbul bağlantısı için :) Aynı zamanda tt peering kullanılmasını.

• Siz yine dns değiştirince istediğiniz siteye girebiliyorsunuz sanırım. Ben Poyraz'da dns değiştirsem bile hiç bir site açılmıyor. Adamlar direk gelen trafiği süzüyorlar. DNS değiştirmek işe yaramıyor. VPN tek çözüm.

• Türknet de hem otomatik DNS hem de özel dns sunucum ile denedim (local ve public) erişimden yana sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.