Şimdi Ara

Turknet yok daha neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese iyi forumlar, Arkadaşlar geçen gün bi anda internetim gitti ve o an anladım aslında port kablosu çıkartıldı bu işte bir iş var gibisinden. Sonrasında ben bunu unuttum bugün hızıma bakayım dedim değerler ne durumda bir baktım internetim 22 mbit sabitlenmiş ve vdsl den adsl geçmiş bu nasıl birşey ya gerçekten inanılmaz inanılmaz sinirlendim sebebini aşağıda yazıcam.

Sinirlenme sebebim turknete bugüne kadar hiç sorun çıakrtmadım modem aldım 160 tl modem bozuk çıktı değiştirmediler gittim 250 tl verip tekrar modem aldım. Hattınız 100 mbit desteklemiyo dediler 1 ay sonra 79 tl verirseniz destekliyo dediler gram sesimi çıkartmadım üstüne birde vdsl anlaşması yapıp aldığım internetimi adsle geçirip hızımı 22 sabitliyolar bu nasıl vicdansızlıktır arkadaş insan az utanır ya.

Bu konu hakkında ne yapabilirim ? yardımlarınızı bekliyorum.

• YAPA altyapısında mısınız?
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam VAE
  • Vae adsl de 22 mbit vermezler ki ? Oim teknik bilgiler i atın bir buraya
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Turknet yok daha neler ?
  • Ramazan hocamın dediği gibi VAE altyapısında eğer ADSL iseniz en fazla 16mbps verilebiliyor.

Upload hızınız 3mbps olarak gözüküyor yani siz şuan VDSL'siniz.

Modem arayüzünden hat değerlerinizi atın detaylı şekilde bakalım.
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    modem değerlerim bu şekilde.

Turknet yok daha neler ?
  • Tesisatta kaç tane ek var ? Benim modemim 3 hafta açık kalıp da bu kadar hata gördüğümü bilmem (1000 tane bile görmedim belki)
  • Şuanda alabileceğiniz en yüksek hızı alıyorsunuz. Daha önce kaç mbps alıyordunuz?
  • Beyler benim anlamadığım noktada bu zaten bu değerler çok yukarlardaydı 35mbit hız alıyodum ve max 120mbit civarı destekliyodu zaten turknette bana hattınız 100 mbit destekliyo 79 tl fatura ile geçiş yapabilirsiniz dedi.

ne olduysa geçen gün oldu port kablosu çıkarılıp takıldı ona eminim o an kullanıyodum çünkü interneti ve o an aldığım hata normal internet kesintisi hatası değildi.

Durup duruken değerler nasıl düşebilir ayrıca binada ek yok herşey sıfırdan yaptırıldı ilk internet bağlanırken 9 aydırda sorunsuz kullanıyodum.
  • Valla ben çok anlayamadım açıkçası. Sizi kötü porta falan mı aldılar acaba? Ya da port mu arızalandı? Bir anda hat değerlerinizin bu kadar düşmesi garip. İç tesisat da yeni diyorsunuz. Ankastre bağlantısına baktınız mı kablo sağlam şekilde bağlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 5 Kasım 2018; 18:25:19 >
  • Büyük ihtimal bu hikayenin sonu 100 mbit paketini satın alan bir müşterinin benim portumla değiştirilmiş olmasıyla sonuçlanıcak. Kontrol ettim hocam herşeyi değişen birşey yok böyle birşeyin olması için değişlen birşeylerin olması lazım standart halinde giden birşey müdahale olmadan bu şekilde değişiklik gösteremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justAVOID -- 5 Kasım 2018; 18:30:2 >
  • Aynı şey benimde başıma geldi. 50 mbps hızım arıza sonucu 16 ya düştü. Arıza kaydı oluşturdum port yok diyip işin içinden çıktılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.