Şimdi Ara

Turknet Zam - 399.90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
15.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400 TL çok büyük bir rakam. en azından 350 TL olsaydı...

• garez41 kullanıcısına yanıt
    TurkNet’in sunduğu hizmetler, alışılmışın çok ötesinde. Bu nedenle, sizden taahhüt istemiyoruz, biz size iyi internetin taahhüdünü veriyoruz. Bu yüzden taahhütsüz interneti yüksek kalitede sizlere ulaştırmak ve altyapımı çalışmalarımızı güçlendirmek için bu güncellemeyi miminum seviyede tuttuk. TurkNet ile dünya kalitesinde internet deneyimiyle nelere sahip olduğunuzu linkten öğrenebilirsiniz.
    turknet
    Dünya Kalitesinde İnternet Deneyimi — TurkNet
    https://turk.net/dunya-kalitesinde-internet-deneyimi

• Fiyat konusunda nötrüm. Her şeye zam geldiği için artık kanıksadım bu durumu. Ben dün itibariyle Netbone'a geçtim. Geçme nedenim 100 mbit ile sınırlı kalmak. Evime kadar fiber altyapısı var. 500 mbit'i veya 1000 mbiti deneyimlemek, indireceğim uygulama veya oyunların hızlı inmesini istiyordum. 489 liraya 500 mbit Netbone tarifesine geçtim. Şu an için erken olduğunu düşünüyorum firma için görüşlerimi söylemek için ancak ping vs hemen hemen aynı Türknet ile. Uzun lafın kısası 100-200 lira farkla 5 kat hız almak varken Türknet'te bu fiyata durulmaz. Kullandığım süre boyunca gayet kaliteli hizmet verdiğini de söylemeliyim.

• curky C kullanıcısına yanıt

Sadece Denizli'de sunucuları var. İstanbul, İzmir gibi şehirlerde yaşayanlar için şimdilik mantıklı değil.

• myalperen kullanıcısına yanıt

Ankara,İstanbul pop noktaları abone sayısındaki artışa bağlı olarak eklenebilirmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber olmayanlar için vDSL aboneleri neden 399 ödesin ki.

Fiber ve Vdsl fiyatı farklı olmalı

Zaten Birkaç büyükşehir dışında fiber altyapı da yok.

• 24 mbps internet 500-600 TL olmuş, hala burada 400 TL'ye pahalı diyen var. Komik

• Ref sisteminin hiçbir anlamı kalmadı. Apartmanda 13 daireden sadece 2 daire fiber kullanıyor. İnsanları, fiyata kanmayın sizden çok çok fazlasını zamlarla alacaklar diye uyararak uzak tutuyorum. Fiyatlar yükseldi bari internet kalitemiz düşmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 19 Ocak 2024; 12:14:33 >
  • GEnçler asgari ücrete yüze kaç zam geldi ?

• circassianman kullanıcısına yanıt

İnternet taşıma sırasında birkaç gün internetsiz kalıyor musunuz? Evden çalıştığım için hep erteledim interneti taşımayı her gün mecburen kullanıyorum diye.

• Satoshi. kullanıcısına yanıt
    Önceki internet kapanınca yaklaşık 1 saat sonra aktif oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satoshi. kullanıcısına yanıt

Churn yani geçiş işlemlerinde genellikle 3-5 dk arasında kesinti olur. TTnetten TÜrknete, Türknetten Netbone geçmiş biri olarak yaşadığım deneyimler bunlar.

• 5 ay sonra 500 yıl sonunda 600 olur mesajım burada duruyor.

• Sume kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dünya kalitesinde internet deneyimi sunmaya devam etmek ve altyapı çalışmalarımızı güçlendirmek adına değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık. İlklerin operatörü TurkNet ile hangi avantajlara sahip olduğunuzu görmek için
    turknet
    sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Üstelik mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla peşin ödemede 12 ay sabit fiyat kampanyamızı 31 Ocak’a kadar uzatma kararı aldık. Sabit fiyat avantajımıza göz atmak için;
    turknet
    İnternette Peşin Ödeme Fırsatı — TurkNet
    https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati

• Arkadaşlar türk telekoma geçmek istiyorum. Turknet'in bir anlamı kalmadı. Bu verdikleri modem vs ne oluyor kime iade ediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.can.tas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat değişikliğini minimum düzeyde tutarak sınırlarımızı zorluyor ve sizlere mümkün olduğunca geç yansıtmaya çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi odağımız altyapınızın desteklediği en yüksek hızı sizlere sunarak memnuniyetinizi sağlamak. İlklerin operatörü TurkNet ile hangi avantajlara sahip olduğunuzu görmek için
    turknet
    sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Tüm bu koşullara rağmen sizler için harika bir teklifimizde var. 399,90 TL ödemek yerine 31 Ocak tarihine kadar sadece sizler için hazırladığımız 12 ay Sabit Fiyat Fırsatı kampanyamızdan 299,90 TL üzerinden hemen faydalanabilirsiniz.
    turknet
    İnternette Peşin Ödeme Fırsatı — TurkNet
    https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati

• derlemeler kullanıcısına yanıt

Ben peşin ödeme kampanyasına katıldım, 12 aylığına 299'a fiyatı sabitledim.

• Giga Bite kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dileriz. ✨
  • Abart

• Türkneti değişme vakti geldi galiba, iss önerilerini alırım, fiber altyapı mevcut. İlk POP noktası istanbulda olması gerek. Minimum 100 MBPS, oyunlar ve günlük kullanımda ping/packet loss sıkıntısı yapmayacak ISS önerisine açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirk77xxxx -- 19 Ocak 2024; 13:56:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.