Şimdi Ara

Turknet Zam - 399.90 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
15.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, biz kendi altyapımız üzerinden TurkNet GigaFiber 1000 mbps hız vermekteyiz. Bölgenizde GigaFiber çalışması için adresinizi sitemizden talep olarak iletmektesiniz. Ortak altyapı üzerinden maksimum 100 mbps hizmmet vermekteyiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhahaba 12 ay sabit fiyat kampanyası için parayı anca denkleştirebildim. Ama süre bitmiş. Üst yetkililere 1 hafta daha uzatılması ile ilgili taleplerin olduğunu söyler misiniz? İnanın öğrenciyim zamdan etkilenmemek için gidip borç aldım ama 299 TL kampanyası sona ermiş. 1 hafta 10 gün uzatın lütfen. Bu talebi iletin. Sosyal medyada birçok kişi de aynı şeyi istiyor.

• Sabit fiyat 369 olmuş hangi karta kaç taksit yapıyor o bile yazmıyor sayfada ttnet ilk 9 ay 460 son 9 ay 540 teklif ediyor
  • Her Turknet Zam konusuna zıplayıp abone olmamasına rağmen saçma sapan yorum yazan tipler cidden baydı. Bu fiyatlara turk telekom ve superonline zar zor 24 mbps veriyor. Merdiven altı işletmecilere hiç deginmiyorum bile bulaşmaya hiç gerek yok.

• Pirlede P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, buradan gelen talep ve önerileri ilgili ekipler ile paylaşıyorum ancak kampanya süresinde bir değişiklik olmadı. Şu anda Peşin ödeme kampanyasından yararlanmak isterseniz paket ücreti 369.90 TL' dir.
  • Erg0606 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kredi kartı ile tek çekim ödeme yapabileceğiniz gibi anlaşmalı bankalar aracılığıyla bankaların sunduğu taksit imkanından yararlanabilirsiniz;
    Maximum, Bonus Card, Ziraat Bankası: 6 Taksit
    World, Axess: 3 Taksit
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Eski Turkcell Superonline fiber internet abonesiyim 110 MB indirme 20 MB gönderme artı tvplus 274.9 TL ödüyorum yeni abonelere taahhutsuz 100 Mbps 310 TL ye veriyor 25 Mbps 250 TL Turknet kendi altyapisi üzerinden çok daha uyguna yardımcı oluyor bunu hepimiz biliyoruz keşke her yere gelseler Turkcell Superonline da gelse rekabet olsa ama araya Türk Telekom girmesi Türk Telekimun genel olaral halen tüm yurtta tek olmasi herşeyi bitiriyor yapacak birşeyleri yok daha kötüsü Türk Telekom son 6 ayda iki defa ciddi fiyat artışı yaptı Temmuz da çok değil 5 ay sonra bir artış daha yapacağı şimdiden söyleniyor diyecek soz bulamıyorum Allah yardımcımız olsun...

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber hizmetimizi biz de her bölgede yaygınlaştırmak istiyoruz ve çalışmalarımız devam ediyor. 👍
  • Eğer Gigafiber kullanıyorsanız fiyat gene rakipsiz ama VDSL ve Telekom fiber için pahalı

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.