|
Turknet Zam - 399.90 TL (16. sayfa)
-
-
Merhaba, fatura kesim tarihinden sonra ödeme yapmanız durumunda bir sonraki fatura döneminden itibaren 12 aylık süre başlayacaktır. Gelen dönem faturanızı ödemeniz gerekecektir. -
Temmuz 2023 te internet bağlattım 250 lira idi daha sonrasında 300 ve son olarak 400 oldu fiber kullanıyorum stabil oluşundan verdikleri hizmetten son derece memnunum günümüzde kullandığım cep telefonu hattım ile maalesef uçuk fiyatlarla internet sms konuşma paketi kullanıyorum şahsen benim için gayet makul bir fiyat herkesin görüşüne saygım var 12 ay sabit fiyattan 300 lira olarak şubat 2025 e kadar sabitledim sonrası Allah Kerim ziraat kredi kartı ile aldım 6 taksit ve 100 tl Bankkart lira verdi yani ortalama olarak 291 liraya gelmiş oldu kredi kartı ile düşünenleri bilgilendirmek istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, memnuniyetiniz bizi de çok mutlu etti. Teşekkür ederiz. Keyifli kullanımlar dileriz -
Hocam pingler nasıl online oyunlar oynarken? Bilmiyorum tabii online oyun oynuyor musunuz. Pingler akşamları nasıl ya da.
merhaba,sözleşme yenilemem için beni aradılar,geri dönüş yaptım fakat müşteri hizmetleri yoğunluk sebebi ile yanıt vermiyor.online olarak sözleşme yenileme yapabilir miyim.nasıl yapabilirim.
saygılar......................................
-
Merhaba, taahhütsüz olarak hizmet veriyoruz.www.turk.net/oim sayfamızdan peşin ödeme yaparak 12 ay sabit fiyat kampanyamızdan yararlanabilirsiniz. -
bu şekilde değil,................sorumda belirttiğim gibi nasıl olur.
saygılar............................................
-
Türknet'ten daha yüksek verenlerde var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 23 Ocak 2024; 17:48:50 >
-
arayan kişi dolandırıcı olmasın? sözleşme bitmesi falan yok turknette.
-
Bence sinir hastasi olmamak icin 400tl iyi fiyat. Tekrar gecmek icin ugrasacagiz bakalim...
Tabiki pingler hep düşük cs go oynuyorum online olarak ping 30-35-40 arası gidiyor nadiren 20-25 oluyor.
yaklaşık 15-16 tane cihaz bağlı iken bu hızları alıyorum.
-
Merhaba, taahhütsüz olarak hizmet verdiğimiz için sözleşme yenileme gibi bir işlem yapmıyoruz. Bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederiz. -
aynen öyleymiş.hiç aklıma gelmemişti.
saygılar..................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 24 Ocak 2024; 12:24:18 > -
evet,numara dolandırıcı çıktı.teşekkürler.
saygılar......................
-
arkadalar merhaba,aşağıda vereceğim numara dolandırıcılara aittir tenezzül etmeyin.beni türknetten arıyoruz diye rahatsız ettiler.başka insanları farklı firma adıyla rahatsız ediyorlar biilginize.
0850 484 01 88
saygılar....................................
-
bunu pek çok kez bende söyledim.altyapısı olan vatandaşa 1000mbps 400tl mi,100mbps o zaman neden 200tl değil,sanki altyapının olmaması bizim suçumuz,gigafiber götürdüğü vatandaşın altyapı masrafını neden biz ödüyoruz bunu anlamak zor.
saygılar....................
-
arkadaşlar şu an operatör fiyatlarını detaylı olarak liste yayınlayabilecek olan var mı.birde şoknet kullanan varmı tecrübe sonuçlarını paylaşabilir mi
saygılar............................
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X