Şimdi Ara

Turknet Zam - 399.90 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
15.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türknet olmasa, diğer firmalar zam yapmayacak yani.

Tam tersine Türknet sayesinde fiyatı düşük tutuyorlar ki, abone kazansınlar diye.

Hem ben Türknet kullanmıyorum ki.Turknet Zam - 399.90 TL 

Hayatı şanslılar ve parası olanlar daha iyi yaşar.

Şanslı ve paralı olmak suç mu?Turknet Zam - 399.90 TL 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigafiber kullanan birisi olarak, diger hızlara ve servis saglayıcılara göre tabiki fiyat performans rakipsiz, bende az once 12 ay peşin ödeme yaptım 299 dan.

• erdo205 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz 🙏 Keyifli kullanımlar dileriz. 👍
  • Fiyat çok YÜKSEK. TURKNET'i bıraktım zam yüzünden.

Alternatif her zaman vardır. İki senelik taahhüt vermek daha mantıklı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 21 Ocak 2024; 13:29:38 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Şuan bu kampanyadan eski fiyattan bir yıllık şeklinde faydalanabiliyor muyuz?

• phasan P kullanıcısına yanıt
    maximum , bonus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet sabit ödeme kampanyası eksi fiyat üzerinden 31 Ocak tarihine kadar devam etmektedir.
  • Valla bu fiyat değişiklikleri yüzünden 3 ay ömce 7 senelik aboneliğimi iptal ettim. Başka bir servise geçtim taahhütlü olarak. Zaten altyapım belli olduğu için yeni serviste aynı kaliteyi veriyor. Tt altyapısından türknet kullanan varsa ve internetinde sıkıntı yaşamıyorsa aynı porttan daha makul bir servise geçsin sıkıntı olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klasik turknet saçmalığı adsl&Vdsl kullananda aynı fiyat ödüyor giga fiber kullananlarda, birileri keyif sürerken diğer kesim bedel ödüyor. Vodafone fiber 200mbps fiber 232tl o bile çok bence ama turknetin sözde tahahuylt yok saçmalığı ve kafasına göre 3ayda bir zam yapmasını görünce vodafone bir nimet diyorum. Siz hala turknein tahahut yok saçmalığına inanıp 3 ayda bir zam yapmasına nasıl katlaniyorsunuz 50mbps vdsl için 400tl nedir yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 21 Ocak 2024; 14:28:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Size gelen müşteri zaten fiyat uygun diye geliyo başta ben şuanda millenicoma başvuru yaptım bile güle güle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Squares kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaptığınız sözleşme sizde dikkat edersenizi ki fiyat üzerinden bir anlaşma. Biz anlaşmayı hizmet kalitesi üzerinden yapmayı tercih ediyor ve ekonomik fiyatlarla bunu yapmaya çalışıyoruz. Bu paralelde size özel 12 ay Sabit Fiyat kampanyasını hazırladık. Üstelik memnun kalmazsanız hiç bir cezai şart ve ekstra kesinti olmaksızın kalan aylarınızı iade ediyoruz.

sıcak sıcak 100 tl güncelleme yaptınız değil mi ?

tasarruf yapalım diye 399.90 tl yaptınız 10 kuruş birikim için 12 ayda 1.20 tl birikim olsun diye.

asgari ücret yeni zam geldi biraz bekleyin olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Ocak 2024; 15:36:25 >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki günlük hayatımızda da fiyat artışı artık alışık olduğumuz bir durum haline geldi. Dünya ekonomisini göz önünde bulundurursanız, sürekli artan maliyetler nedeniyle biz de etkilenmekteyiz. Bu şartlarda dahi sizlerin memnuniyeti TurkNet olarak bizler için çok önemli. TurkNet olarak sizlere sınırsız bir hizmet sunuyoruz. Taahhüde bağlı kalmadığınız içinde söz hakkı sizde oluyor.

Biz de GigaFiber kullanmayı özellikle Türknet kullanmayı çok istiyoruz. Evet altyapı çekmek izinler filan zor iş ancak bu kadar kiş talep toplamak yerine aramızda para toplasak şimdiye internet çektiydik. Altyapı planlamanızı sır gibi tutmanızı anlamıyoruz

• Squares kullanıcısına yanıt

Duyurular kısmında ki güncel fiyatları da inceleyin.Turknet Zam - 399.90 TL  Hayırlı olsun.

Manav etiketi gibi önü farklı; arkası farklı.Turknet Zam - 399.90 TL 

Turknet Zam - 399.90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 21 Ocak 2024; 16:12:5 >
  • Gerçekten taahhütü hala savunan bir kesim var, şaşkınlıkla izliyorum. Faturalarınızı bir kontrol edin. Az önce bir arkadaşım söyledi, güya taahhütüm var ama her ay 10-20 lira fazladan geliyor dedi. Daha da ötesi taahhütte gizli maddeler vardır, yapacaksanız da sözleşmenizi güzel okuyun. Kurulum beleş, modem hediye hepsi kandırmaca, tüm ücretler gizleniyor.
    Peşin ödeyin, yine de iptal etme özgürlüğünüz olsun diyorum.
    Herkes geçim derdinde, hepimiz haklıyız. Bunun yanı sıra gelirin gideri karşılamadığı yerde fiyat artışı kaçınılmaz, firmalar da su yakmıyor, maliyetler artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giga Bite -- 21 Ocak 2024; 16:4:28 >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizlere daha kaliteli ve hızlı internet hizmeti sunabilmek için kendi alt yapımızda 1000 MB e kadar yüksek hızları buluşturmak için çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Bu şartlarda dahi sizlerin memnuniyeti TurkNet olarak bizler için çok önemli. Sizleri sınır tanımayan Giga hızlara kavuşturmak en büyük hedefimiz ve bu hedefte birlikte olmayı çok isteriz.
  • Neyseki tırkknetten kurtulup nettspede geçmişim 280 lira bir hizmet olarak bir farkı yok gayette memnunum.Turknet şişirilmiş bir balondur ben patlattım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoguz -- 21 Ocak 2024; 18:28:12 >
  • Yok mu arttıran ?

• Turknetten milenicoma geçerim diyenler bir kez daha düşünsün buyrun duyurular kısmındaki fiyatlara baksın

www.milleni.com.tr
    Ev İnterneti Müşterilerimiz İçin Duyurular | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/duyurular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 21 Ocak 2024; 20:14:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.