Şimdi Ara

Turknet Zam - 399.90 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
15.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimseden ses çıkmıyor diye zam yaptıkça yaptılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türknet zam yaptı diye eleştiren arkadaşlar; diğer firmaları da şu konularda eleştirmeniz gerekmiyor mu?

Xdsl-hizmet numarasını aboneden gizleyen, talep ettiğinde vermeyen, oim veya faturaya yazmayan.

İptal formunu siteye koymayan.

Faturaları pdf olarak telefona ve maile göndermeyen, oimde paylaşmayan.

Geçiş veya iptal yapmak isteyen aboneye zorluk çıkaran.

Agresif abone deyip; aboneliği şak iptal edip, geri iade yok diyen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Buna ancak Kadir İnanır! Kusura bakmayın da siz hizmet odaklı olabilirsiniz lakin diğer firmaların hizmet odaklı olmadığını söylemeniz, kendinizi avutmanızdan başka işe yaramayan bir sataşma olup, diğer firmalara da cevap hakkı doğurur. Onlar da en az sizin kadar hizmet veriyorlar. Kaldı ki hizmet odaklı bir firma çağrı merkezinde canlı destek verir, tüketiciye avantajlı kampanyalar yapar, daha kurumsal bir anlayış ile tüketiciye güven verir. Siz de bunların hiç birisi yok.

• RedMinner kullanıcısına yanıt
    Evde kurulumu ücreti 500 TL
    Aktivasyon ücreti 400 TL alıyormuş Giganet
    Bu ücretler bana hem çok yüksek hemde başka firmalarda yok iken turbonet gibi gereksiz geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Türk net ne yaptı bilmiyorum ama benim kullandığım TTNet 140 tllik tarifede 50 mgbit
    550 TL istiyorlar Şubat ayı için gelde başka tariyee geçme

Siz türknet çalışanımısınız yoksa türknetten menfaat mi elde ediyorsunuz buradaki tartışma şu 2023 bu zamana %200 zam olur mu el insaf alternatif iss hala 170-240 TL arası vdsl kullanıcıları ve fiber kullanıcıları için alternatif var zam yapsalar dahi türknetten en az 150TL ucuz olacaklar

• caprice C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kampanyalar birleşmemektedir. Şu an sabit fiyat kampanyasından yararlanamıyorsunuz. ''İlk 6 ay'' kampanası birimde güncel fiyat üzerinden sabit kampanyaya dahil olabilirsiniz.
  • talip68 T kullanıcısına yanıt

Onu bana değil; Türknet'e sorun.Kişke, çalışanı olsam kişke.  

Altyapı yatırımı yapan az ya da çok firmaları desteklemek lazım; eleştirelim ama köstek olmayalım.

Dediğiniz gibi; alternatif firmalarda daha ucuz varken hala sitem etmek niye. Taahhütsüz nasıl olsa cayma bedeli yok, peşin ödeme mi yaptın geri iade var, geç kardeşim başka firmaya.

Gigafiber yok diye olana kızmakta tuhaf; altyapı sağlayıcısı herkese fiber götürmüş mü? Neden hala adsl veya 35 altı vdsl kullanmak zorunda?

• alemci83 A kullanıcısına yanıt

Giganet ayrı firma; Gigaspeed. 

12 ay kalma sözüne kur. 30*12=360, akt. ücretsiz. Fiberde modem ücreti de yok.

"alternatif firmalarda daha ucuz varken hala sitem etmek niye" Fiber tarafında haklı olabilirsin de bizim gibi xdsl kullanıcılarından da 400 tl istiyor. Türknet büyük oyuncu. dsl taraflarında 400 tl'ye yükseltmek diğerlerine köklemek için alan açıyor bunu 3 ay önceki zamlarda da gördük. Ben Türknet bırakalı 7 yıl oldu beni ilgilendiren kısmı sadece burası. bir karar alıp adsl-vdsl abonelik alımını kapatsalar hem Türknet omurgası üzerinde kullanım bedeli ödemezler, hemde gariban xdsl mahkum olmuş kullanıcıları yolmak için yer arayan firmalara alan açılmaz. Belki fiber kullanıcıları daha ucuz faturalarla karşılaşır.

Zaten Türk Telekom omurgası üzerinden hizmet sağlıyorlar. Salsalar şu xdl aboneliklerinden çekilseler bize kafi, beklentimiz yok zaten . 1000 mbit smetrik interneti benim torunlar göremez.Vdsl bile bu yıl aktik edildi ondan önce 13 mbit kullanıyorduk. Benim sokaktan ötede herhangi bir telekom altyapısı yok. Cennette yaşayanlar sanıyorlar ki Türkiye'nin her yerinde fiber var fiyat normal.

42 mbit internete 400 tl verilnez. hıza göre fatura kesilmelidir. 8 mbit adama da 400, 1000 mbit adama da 400 tl. Hangi akla hizmet bu kararı aldılar merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 21 Ocak 2024; 11:19:40 >

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Ben de Vdsl kullanıyorum. Fiber olmaması hizmet aldığım firmanın suçu değil ki. Altyapı sağlayıcısının zamanında fiber altyapı yatırımı yapmamasından. Al-sat yapan firmaların yapabileceği birşey yok. Belediye otobüsünde kısa veya uzun mesafede seyahat edende aynı bilet ücretini ödüyor.  Gigafiber yatırımı için kaynak lazım, bunu da dikkate almak lazım. Türksat'ta Dsl altyapıdan hizmet veriyor, fiyatı da yüksek. Kablonet altyapı heryerde var mı yok. Var olan yerde de hala koaksiyel olarak, fiber dönüşüm yapıldı mı. Bazı yerlerde. Türknet'in zam yapması birşey değiştirmiyor ki, ucuz olan ucuz olarak devam ediyor. Arada ki fark yine aynı. Alternatif seçenek olmasa, ben bu fiyattan hizmet almak zorundayım denilse haklı olunabilir. Seçenek hakkın varken kullanmayıp firmayı suçlamak tuhaf geliyor.

Valla bende adini karıştırıyorum artık isimlerini 😁

• alemci83 A kullanıcısına yanıt

Olur hocam  , adı geçmişken yazayım.

100 tarife 12 ay taahhütlü 360TL

• Xantiave X kullanıcısına yanıt
    Vodafone faturali kullaniyorsaniz turknet ile ayni fiyat geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 ay boyunca zam yapmayağız dedikten sonra zam yaptıkları için internet kutusuna geçmiştim böyle devam ederse 1gbps almayan herkes bırakacak türkneti

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sayın Türknet, fiyatlandırma şöyle olsa daha makul olur gibi.

50'ye kadar 349

100'e kadar 399

Gigafiber 449

• 400 lira internete ödeyeceğime kapatırım interneti olur biter, interneti bile lüks ettiler, bence milletçe bir an önce yontma taş çağına geri dönmemiz lazım

Demek istediğimi bir türlü anlamak istemiyorsunuz.

Kardeşim ben ne diyorum " Pazardaki büyük oyuncunun xdsl tarafına 400 tl fatura çıkarması , pazardaki diğer oyunculara daha fazla zam yapması için alan açıyor. Türknet pazardaki büyük oyuncu.

1000 abonesi olan çatladıkkapı iss'nin yapacağı zam fiyat üzerinde oluşturacağı baskıyla misal 1 milyon abonesi olan Türknet'in yapacağı (dolayısıyla xdsl tarafını da etkileyeceği) zamın etkisi bir değil.Basit mantık ilişkisi. En temel finans konusudur bu.

Şimdi seyret Türknet'deki bu devasa zamın diğer küçük firmaları nasıl iştahlandıracağını. Yani dönüp dolaşıp 1000 mbit kullanabilen şanslı azınlığın faturası bize giriyor.

Salsın kardeşim xdsl aboneliklerini, kapatsın o tarafı bizde yolumuza bakalım. Sizde Türknet'iniz ile aşk yaşamaya devam edersiniz. İsterseniz tüm malvarlığınızı bağışlayın .Toksik ilişkinizin faturası bize çıkmasın kafi.

Ayrıca kaynak lazım lafı da talihsizlik. Altyapının faturasını xdsl abonelerine kesmek etik de değildir ahlakide. 2015 yılından beri yapa altyapısını ortaya atıp ,sadece büyük şehirlerdeki sitelerin merkezine fiber götürünce hedefine ulaşmış olmuyorsunuz, hele hele bunun faturasını Anadolu'da 8-10 mbit interneti zor bulan aboneye finanse etmekle hiç ulaşmış olmuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 21 Ocak 2024; 12:52:1 >

• Sabit fiyat garantisi verdikten sonra bu kacinci zam Türknet?

Ilk zam yaptıklarından TTNete gidip 2 yil taahutu bastim. Akli olan bu enflasyonda taahutlu internet kullanır

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.