Şimdi Ara

Turknet Zam - 399.90 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
15.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet arkadaşını getir kampanyasından arkadaşımı davet ettim 400 TL kurulum ücreti aldı, arkadaşımı her gördüğümde üzülüyorum, adamlar kurulum ücreti almıyorlar !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olur; misal tavuk dönerle et döner aynı fiyat mı? Sonuçta ikisi de döner.  

• broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Keşke bölgede fiber olsada inanın bu kampanyalar daha mantıklı. Turknetin eskiden artıları vardı ki şimdi ise hepsi eksiye gidiyor.

Turknetin ucuz olmasının sebepleri,

1-Müşteri temsici azlığı
    2-Aranacak müşteri hizmetleri olmamasıydı.
    3-Taahhüt yok
    4-Kendi altyapısını daha hala kuramamış olması.
    5-Uzun bir süre Turk telekom ile sözleşme imzalaması
    6-Fiyat politikasında kurdan etkilenmeme

Şimdi bu internet servis sağlayıcısı ne yapmaya çalışıyor sizlere soruyorum?

Gigafiber için kaynak oluşturmada yok. O zaman bizlere açgözlü evsahipleri gibi devamlı zam yapmıyorda ne yapıyor!!!

Giga bite arkadaş bizlere ağlama yazmış ama devir hesap devri. Ha bizimde altyapımız olur o zaman biz bu fiyata razı oluruz. Ama bmw nin ötv vergisi farklı fiat araçları ötv vergisi farklı. Vdsl paketinin fiyatı farklı olucak gigafiberin fiyatı farklı olucak. Bizim sıkıntımız bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScarletOverKiLL -- 20 Ocak 2024; 23:32:30 >

• can0696 kullanıcısına yanıt

Haraç zorla alınan bedel; Türknet taahhütsüz ve özgür hizmet sunuyor. Fiyat ve hizmetten memnun değilseniz; ayrılabilirsiniz. Peşin ödemede kullanılmayan günlerde iade garantili. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Özgür internet taahhüt yok lakin kendimiz dahi kursak kurulum ücreti var ? Hem kurulum ücreti hem 399 TL, bari kurulum ücretsiz olsa

Tüm servis sağlayıcılar turktelekom altyapısını kullanmıyormu?

• alternatif firmalara geçin arkadaşlar.. ben geçtim

• caprice C kullanıcısına yanıt

Yeni abonelikte akt+kur ücreti mecburi. Kurulumdan kurtulsanda akt. mecburi. Türknet'e mahsus bir durum değil.

• gkon kullanıcısına yanıt
    Sizin orda hangisi iyi hizmet veriyorsa ona gecin bence 75 alt icin pahali ben 100 mbps turknet kullaniyorum memnunum

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    yeni paketler en az 200 mbps olmali

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    hangi banka 6 taksit yapti

• Türknet yetkilileri ne bir şey sormak istiyorum veya bilene 6 ay daha indirimim var 290 TL ben şimdi yıllık alırsam benim indirimim ne olacak veya arkadaş getirdiğimiz de ?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İşe yeni geldiniz sanırım bu söylemlerden vazgeçmenizi öneririm sadece daha antipatik oluyor. Yok daha önce internet kullanmamışız, yok turkneti bırakırsak hakkımızı helal edin bunlar siyasi parti söylemleri

• Merhaba. Fiyat zammı ile mi yani 399 TL ile mi kullanmak daha iyidir - yoksa peşin yatırıp 299 TL ile mi? Ben yazlıktayım ve 8 ay kalacağım burada. Zaten başka zamlar da gelir. Taahüt veremiyorum firmalara. Turk.net ten memnunum, kopma veya bir sıkıntı yok - başka bir alternatif yok 8 ay kalacağımdan. Sizce zamlı mı ödeyeyim yoksa peşin mi? Bir de - faturam 21 Ocak'ta ödeniyor. Benden onu da alacakmış. zamanlama olarak bir sıkıntı var mı 1 ay fazladan ödemek gibi? Biliyorum kampanya 10 gün sonra bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debianmr -- 21 Ocak 2024; 0:56:18 >
  • taahhütüm doldu

25 indirme 12 upload

400 TL den 250 TL ye indirdiler

Türk Telekom sağolsun

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Çok saçma ben niye bi anda 3 fatura birden ödemek zorundayım ki

• Krone K kullanıcısına yanıt

Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 60'ı Türkiye Varlık Fonu’na, %25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na aittir. Geriye kalan yüzde 15'lik hissesi halka arz edilmiştir.

Bakırın işletmesi pahalıysa fiberinde ucuz ise neden hız fiyat skalasında 950₺ ye kadar fatura çıkıyor. Tamamen kâr marjı odaklılar.

• Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 8 yıldır Turknet kullanıyorum. Ve Turknet'in fiyatlandırma politikasından artık rahatsız olmaya başladım ve değiştirmek istiyorum. Reklam vs. yapmadan, kendisi uzun süredir kullanan ve memnun olan arkadaşlardan alternatif bir servis sağlayıcı önerisi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 21 Ocak 2024; 2:34:55 >
  • kimse kolay iss tavsiyesinde bulunamaz. en mantıklı seçim hangi şehirde bulunuyorsa oranın iss kullanmak yada en yakın şehirdeki iss. fiyatı 300 altına bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oduncu28 kullanıcısına yanıt

turknetmi allah korusun

• Hocam depozito nedir ve neden alınır biliyorsundur herhalde. Depozitosuz olarakta seçebilirsin. Esprisi daha düşük fiyata kullanmak; ayrıca faturayı ödeyemedin ve unuttuğunda hattın kapanmıyor. Hat açma kapama ücretide ödememiş oluyorsun.Kullanmaya devam, abonelikten ayrılmak istediğinde ödenmemiş borç varsa düşüp kalanı; yoksa tamamını geri iade alıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.