< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turknet Zam - 399.90 TL
-
-
Güzel zam, 100mbit 400 liracık. Gigafiber fiyatına 100 veriyorlar. Gel de gülme. :D
-
Uygun fiyatlı hangi firmayı önerirsiniz? TurkNet'ten uzun süredir çıkmayı düşünüyordum bu da üstüne tuz biber oldu. Taahhütlü daha iyi en azından ne zamana kadar zam yemeyeceğimi biliyorum.
Edit: Millenicom'a bakacağım fiyatları daha uygun ve onlar da taahhütsüz. Hızlara göre farklı fiyat seçeneği de sunuyorlar. Siz de bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 19 Ocak 2024; 0:58:18 > -
şaka gibi 2021 haziranda 120 liraydı ttde 130 lira 100 mbps idi taşısam mı derken uğraşmayıp tt verdim yıllardır 140 verirken turknet katlanarak arttı 400 olmuş. birkaç bin lira cebimde kaldı gerçekten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim kayınbirader yüzünden çıkamıyordum oda kullanıyor. Şimdi evi müteahhit e verdik yıkılacak 3 ay sonra kurtuluyorum. Zaten rezil bir bağlantı. Saat akşam 22 den sonra çöpe bağlıyor download.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabit fiyat garantisinden yararlanmak istiyordum 6 ay fatura indirimim var ve bu ay son buluyordu saat 12 den önce eski fiyat vardı dedim şubata var bir kaç gün daha bekleyeyim 12 den sonra zammı vurmuşlar bahtsız bedeviyim😃
Hocam bugün poyraznet geçtim ilk izlenimim iyi bakalım göreceğiz fiyatı bedava sayılır. Davet kodu olayı olmadığı için gereksiz övgüler de yok formunda
adsl vdsl kullananlar icin cazip değilartık. 200 ve daha hızlı internet kullananları istiyorlar sanırım.müşteri olarak.100 altında hız alan fazla kimse durmaz .
kaplumbağa bile turknetten hızlıdır. gigafiber gigafiber dediler istanbul dışında gigafiber yok. ankarada sadece 1 ilçede var o da yarım yamalak :D kg turknet
-
ben dün demiştim bunlar 399.90 yapacaklar diye bugün
-
ben anlamadım türknet başta insaflıydı
superonline ve turktelekomdan daha beter çıktı bunlar
-
Merhaba, fiyat değişikliğini minimum düzeyde tutarak sınırlarımızı zorluyor ve sizlere mümkün olduğunca geç yansıtmaya çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi odağımız altyapınızın desteklediği en yüksek hızı sizlere sunarak memnuniyetinizi sağlamak. İlklerin operatörü TurkNet ile hangi avantajlara sahip olduğunuzu görmek için adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Taahhütlü hizmet vermiyoruz, biz anlaşmayı hizmet kalitesi üzerinden yapmayı tercih ediyor ve ekonomik fiyatlarla bunu yapmaya çalışıyoruz. Bu paralelde size özel 12 ay Sabit Fiyat kampanyasını hazırladık. Üstelik memnun kalmazsanız hiç bir cezai şart ve ekstra kesinti olmaksızın kalan aylarınızı iade ediyoruz. Kampanyamız 31 Ocak a kadar olan başvurular için geçerli. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyorum.turknetDünya Kalitesinde İnternet Deneyimi — TurkNethttps://turk.net/dunya-kalitesinde-internet-deneyimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 19 Ocak 2024; 9:4:3 >
-
Merhaba, 'Dünya Kalitesinde İnternet Deneyimi' sunmaya devam etmek ve altyapı çalışmalarımızı güçlendirmek adına değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık. İlklerin operatörü TurkNet ile hangi avantajlara sahip olduğunuzu görmek için: adresimizi kontrol edebilirsiniz. Üstelik mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla peşin ödemede 12 ay sabit fiyat kampanyamızı 31 Ocak’a kadar uzatma kararı aldık.turknetDünya Kalitesinde İnternet Deneyimi — TurkNethttps://turk.net/dunya-kalitesinde-internet-deneyimi
-
Gigafiber altyapı için kaynak lazım; hem gigafiber istiyorsunuz hem de şikayet ediyorsunuz. Türknet zam yapmış; yapacak tabii ki. Maaşlarınıza zam gelince şikayet ediyor musunuz? Ayıp be.
Hem Türknet taahhütsüz hizmet veriyor; fiyattan ve hizmetten memnun değilsen geç başka firmaya. Alternatif çok; Türknet hem özgür hem de taahhatsüz, tutan mı var?
-
Lan bu şaka mı ? Bu nasıl fiyat ? Uygun falan diye geliyoruz zaten.
-
Merhaba, sabit fiyat kampanyamız 31 Ocak tarihine kadar geçerli. adresimizden detayları kontrol edebilir ve hemen başvuru yapabilirsiniz.
-
Merhaba, GigaFiber çalışmalarımız gelen her talep değerlendirilerek devam etmektedir. Altyapı çalışmalarımızı güçlendirmek adına değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık. İlklerin operatörü TurkNet ile hangi avantajlara sahip olduğunuzu görmek için adresimizi ziyaret edebilirsiniz. 👍turknetDünya Kalitesinde İnternet Deneyimi — TurkNethttps://turk.net/dunya-kalitesinde-internet-deneyimi
-
Merhaba, biz de bu durumdan hiç memnun değiliz ama değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık. Üstelik mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla peşin ödemede 12 ay sabit fiyat kampanyamızı 31 Ocak’a kadar uzatma kararı aldık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 19 Ocak 2024; 9:18:16 >
-
Tercih edilme sebebiniz fiyat politikanızken böyle radikal bir karar hoş olmadı.
2023 Ocak ayı 139.90 TL 2024 Ocak 399.90 TL fark fark 260 TL %200 yakın zam bir yılda bir yılda maaşlarınız %200 artımı enflasyon bile tuik dışı %120 açıkladı Türk net artık zıvanadan çıktı hiç kusura bakmasın özsermayesi olmadan müşterisin fahiş fiyat ve kazançla alt yapı yapıyor bütün işlemler dijital ortamda bayi yok abonelik merkezi yok canlı destek yok bu artık saçmalama durumunuza keriz yerine koymaya döndü |
Herkes maliyet adı altında zam diyor. Geçecek o işleri ya. Diğer kurumlar zam yapmıyor yapsa da bu kadar geçirmiyor yani. 6 ayda bir okkalı okkalı zam adı altında sömürüyorlar bizi. Bende değiştireceğim artık
|
"alternatif firmalarda daha ucuz varken hala sitem etmek niye" Fiber tarafında haklı olabilirsin de bizim gibi xdsl kullanıcılarından da 400 tl istiyor. Türknet büyük oyuncu. dsl taraflarında 400 tl'ye yükseltmek diğerlerine köklemek için alan açıyor bunu 3 ay önceki zamlarda da gördük. Ben Türknet bırakalı 7 yıl oldu beni ilgilendiren kısmı sadece burası. bir karar alıp adsl-vdsl abonelik alımını kapatsalar hem Türknet omurgası üzerinde kullanım bedeli ödemezler, hemde gariban xdsl mahkum olmuş kullanıcıları yolmak için yer arayan firmalara alan açılmaz. Belki fiber kullanıcıları daha ucuz faturalarla karşılaşır. Zaten Türk Telekom omurgası üzerinden hizmet sağlıyorlar. Salsalar şu xdl aboneliklerinden çekilseler bize kafi, beklentimiz yok zaten . 1000 mbit smetrik interneti benim torunlar göremez.Vdsl bile bu yıl aktik edildi ondan önce 13 mbit kullanıyorduk. Benim sokaktan ötede herhangi bir telekom altyapısı yok. Cennette yaşayanlar sanıyorlar ki Türkiye'nin her yerinde fiber var fiyat normal. 42 mbit internete 400 tl verilnez. hıza göre fatura kesilmelidir. 8 mbit adama da 400, 1000 mbit adama da 400 tl. Hangi akla hizmet bu kararı aldılar merak ediyorum. |
24 mbps internet 500-600 TL olmuş, hala burada 400 TL'ye pahalı diyen var. Komik |
Siz türknet çalışanımısınız yoksa türknetten menfaat mi elde ediyorsunuz buradaki tartışma şu 2023 bu zamana %200 zam olur mu el insaf alternatif iss hala 170-240 TL arası vdsl kullanıcıları ve fiber kullanıcıları için alternatif var zam yapsalar dahi türknetten en az 150TL ucuz olacaklar |
Hocam sen temsilcisin de ilet yani,taahhüt artık şart oldu türkiyede. 12 ay fiyatını birden ödemektense,taahhüt çikarsinlar türknetten,isteyen taahhütlü yapsin isteyen taahhütsüz. Ben 1 yıl boyunca çıkmayacağımı garanti edeyim,fiyatta sabit kalsın. Ayrıca elektrik su faturası gibi bu da bir fatura ve elektrik,su her yıl nerdeyse aynı gelirken,internet sürekli zam yiyor. Personel ve bakım giderleri onlara da zam geliyor sonuçta,internet şirketlerinin bunda farkı ve özelliği ne ? Uçuk fiyatlar yani. |
Uzun yıllar turk.net kullandım (sözleşme olmamasının avantaj olduğu zamanlar) son yıllarda yapılan zamlardan sonra bulunduğunuz yerin gigafiber desteği yoksa hiçbir avantajı yok. 3 yıldır avcılar'da bulunduğum mahalleye geldi gelecek diye bekleyip durdum, sonunda vazgeçtim. Son 2 yıldır comnet kullanıyorum bugün 100mbit için aylık ödersem 219tl yıllık alırsam aylık 179tl'ye geliyor. bağlantı sorunu olarak da herhangi bir avantaj/dezavantajı olmadı. bu firma özelinde de söylemiyorum, bağlantı sorunlarınız yoksa küçük firmalara geçip ücret konusunda rahat bi nefes alabilirsiniz. |
Hocam millenicom a sakın kanmayın 2 ay sonra 500tl ödersiniz ilk gelen müşteriyi ucuz gösterip sonra fiyatları gazlıyorlar. Ben Gigaspeed kullanıyorum hazirana kadar zam olmayacak fiyatlar da çok ucuz tavsiye ederim. Alternatif olarak değerlendirebilirsiniz. gigaspeed.com.tr Anasayfa | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet https://gigaspeed.com.tr |
Benzer içerikler
- snr margin kaç olmalı
- pon ışığı yanmıyor
- vae fiber modem
- turknet müşteri numarası öğrenme
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- gigafiber nedir
- türk telekom port açma ücreti
- turknet fiyat 2024
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- turknete geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X