Şimdi Ara

Turknet Zam - 399.90 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
15.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yağmurdan kaçıp doluya tutulmak gibi. 

• tiestoguz kullanıcısına yanıt

O fiyat zamsız; tahmini 369-379 olur.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Bunların ciğerini bildiğim için dün uyarmıştım milenicoma geçecekleri neyseki şaşırtmadı milenicom 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seneye 1 aylık ücret 1000 TL olur.

• lordert kullanıcısına yanıt

+ 40 tl modem ücreti var

• talip68 T kullanıcısına yanıt

türk telekom varmış çok ucuzmuş oraya geçersin beğenmiyorsan...

bireysel.turktelekom.com.tr
    Dört Mevsim Kampanyası 100 Mbps | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/yeni-musteri/dort-mevsim-kampanyasi-100-mbps.aspx
  • başka internet kullandım, pişman oldum, türknet gibi hizmet verebilen operatörler aşağı yukarı fiyat bakımından aynı zaten.

• Türkneti 3senedir kullanıyorum artık bu son zam gına getirdi fiyat çok yüksek 350 ye fit olması lazımdı daha uygun internet saglayicilar mevcutta var ,bu ay sonu ayrilicam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 59 lira olduğundan beri Turknet kullanan biriyim. Şuan 100mbit kullanıyorum.

Her zam dönemi hepimiz çok zam olduğundan şikayet ediyoruz ve tepki gösteriyoruz haklı olarak ama şunu anladım ki bu bir işe yaramıyor.

Kimse sizi dinleyip de aaa çok tepki geldi zam yapmayalım demiyor.

3 senede asgari ücret 6 katına çıkmış

2021 yılında asgari ücret 2825 lira iken Turknet 99 liraydı

2024 yılında asgari ücret 17000 lira ilen Turknet 399 lira.

299 dan 12 ay peşin ödedim kafam rahat 3 gün sonra 399la da kalmaz 499-599 yaparlar.Diğer firmalar da ucuz değil paranız varsa ödeyin 1 yıllık kurtulun

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Baktılar ses yok devam. Maliyet cart curt sanki süper altyapı gelişimleri varmış gibi

• millenicom kullanıcısına yanıt

O hata bir kez yapılır :) Bir de üstüne taahhütten kurtulma çilesi..

• Bence Turknet değil de daha çok TürkTelekom bu işte günahkar. Sonuçta altyapı onların, Turknet onlardan kiralıyor. Kendi altyapıları olan yerlerde aynı fiyata 1000Mbps internet veriyor mesela. Kimse babamızın oğlu değil yanlız hedefi doğru seçmek lazım. Asıl günahkar Türk Telekom, onların fiyatları fahiş olduğu için bize de yansıyor doğal olarak.

• phasan P kullanıcısına yanıt

ben 10 günlük ile kurtardım 300₺ denk geliyor

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hiz olarak da gelişme yok ki ? Türk Telekom ile en kötü 200 mbps üstü tarife olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordert kullanıcısına yanıt

Poyraznet var

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    bilgi icin tesekkur ederim

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Haydaa ben şimdi arkadaşını getir kampanyasından 4-5 aydır fayda sağlıyordum yani 50 tl daha az fark ödüyordum. Şimdi bu sabit fiyattan yararlanamayacak mıyım? Ne saçma sapan iş. Ayrıca soruyu soran arkadaşa diğer arkadaş daha farklı ve mantıklı bir yanıt vermiş.

• Giga Bite kullanıcısına yanıt

Hocam henüz şu peşin ödemeyi yapmadım ama mevcuttaki 250 TL gibi küçük bir borç üzerinde test edeyim dedim 4 taksite böldü belki de borç çok küçüktür diye bu kadar az taksite bölmüştür bilmiyorum. Birkaç güne kalmaz peşin ödeme yapmayı ve sonra da taksite bölmeyi deneyeceğim. Kaç taksit yapıyor bu kart. Gerçi diğer arkadaş 5 taksit demiş ama daah fazla taksit olursa işime gelir.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Bu fiyattan 12aylık ödeme 31Ocak'a kadar geçerli aman kaçırma derim. Ödemeye göre değişiyor, minimum 4 maksimum, 6 taksit yapıyor diye biliyorum. Bir de Turknet'in de bazı bankalarla anlaşması var bazı bankalara vade farksız 6 taksit yapıyor diye biliyorum. Gir bak istersen. Ben enparacıyım:)

• Fatura kesim tarihi 23ü.

Sabit ödemeyi şimdi yapsam ödemem gereken fatura normal gelip sonrasindaki 12 ay için mi işlem olacak

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.