< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknet Zam - 399.90 TL (17. sayfa)
-
-
konu 8 ay önce açılmış,bu fiyatlar mutlaka artmıştır.güncel değildir bence......
saygılar........................................
-
Liste güncel; güncelliyoruz.
-
saygılar..........................
-
Şu sıralar dolandırıcı aramaları çok arttı :( Bir de diyorlar ki taahhütünüz bitmek üzere. Taahhüt olmaması dışında bir sorun yok :D Ben banka, iss, gsm kullandığım tüm firmaların müşteri hizmetleri numarasını telefonuma kayıt ettim, farklı bir numaradan arama aldığımda direkt engelliyorum valla.
-
etkili bir yöntem olabilir.
saygılar.............................
-
Size verdiğim para haram zıkkım olsun.Surekli oyunlarda bağlantı kopma problemi oluyor baglattirdigimdan beri.Simdi yine oyunun ortasında durup dururken kopma oldu 30mbps türk telekom da bunlari hic yaşamıyordum birdaha asla size abonelik yapmayacağım.Birde utanmadan 400 lira yapmissiniz değil 400 lira sizin internetiniz 50 kuruş bile etmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün 12 aylık peşin ödemeyi yaparken çıkan metni okudum bir şey dikkatimi çekti. Bazı özel durumlarda bu farklar faturaya yansıtılır gibisinden bir şeydi. İşte örnek vermişsiniz devletin ekleyebileceği, arttırabileceği ekstra vergiler, anormal fiyat artışları vs. Yani sormak istediğim şey şu bana sabit fiyat garantisi verirken parayı yıllık peşin aldığınız hâlde sürpriz faturalar mı çıkaracaksınız? Artık bunun da olmaması lazım çünkü diye düşünüyorum. Ayrıca sistemin nasıl çalıştığını anlamadım. Bu peşin ödeme bir nevi seyahat kartına kontör yüklemek, banka kartına para atmak gibi mi işliyor. Çünkü falanca filanca durumlarda ekstra farklar faturadan düşer gibisinden bir şeyler yazıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel bir konuya girdin evet peşin alıyor ama ne olur olmaz kendini sağlama almış.
Merhaba, destek kaydınız varsa gönderir misiniz? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. -
Depozito gibi düşünülebilir. Vergi (%20 KDV, %10 ÖİV), harç ve yerleşik operatör kaynaklı toptan bazlı fiyat değişikliği taahhütlüler içinde geçerli durum. Diğer firmalarda peşin ödeyenlerde bir sıkıntı görmedim. Aksi bir durum olursa senin için sorun olmaz; sistemden çıkar kalan günlerin iadesini alırsın. Esas taahhütlüler düşünsün cayma bedeli ödemeden nasıl çıkacaklar sistemden?
Taahhütlülere böyle şeyler yansıtılıyor mu ki hocam? Ben rastladığımı sanmıyorum.
Bir de aynı şey değil hocam. Taahhütlü de bugün ödediğin 300 tl aylık ücret ile 12. ayda ödeyeceğin 300 TL aynı şey değil. Paranın değeri düşüyor. Ama biz Türknet'e parayı peşin ödeyerek parayı en değerli hâliyle komple önden veriyoruz. Türknet bu parayı değeri düşmeyen şeylere, donanımlara, altyapı yatırımlarına veya her neye olursa olsun kullanıyorsa Turknet buradan kazançlı çıkıyor taahhütlülere göre ki koskoca şirketin bunu düşünmediğini ve yapmadığını sanmıyorum. Yani parayı peşin alan adamın tüh enflasyon şöyle oldu fiyatı arttırdım tüh ekstra vergi geldi demeye hakkı olmamalı. Otomobil gibi düşün. Parayı çat diye verdin peşin ve aldın, çıktın bayiden. 1 gün sonra ÖTV arttırdılar diye bayi bana ÖTV farkını ver demeyecek, diyemez. Hizmete karşı mal örneği garip oldu diyorsan. Hizmet örneği vereyim o hâlde. PlayStation'da PS+ aboneliği var. Aylık, 3 aylık ve yıllık alınabiliyor. Ben yıllık satın aldıktan sonra aboneliği kullanmasam bile o hizmet hakkı artık benimdir. Satın aldıktan sonra gelen vergi resim harç ya da Dolar zammı beni ilgilendirmez. Üstelik Sony PS Türknet'in aksine kazancını, kârını Dolar olarak elde eden bir şirket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Ocak 2024; 15:21:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yok hocam taahatütlüde böyle ücretler yansıtılmıyor sadece kendini kurnaz sanan merdiven altı issler (pelicell ) vardı bi ara yeni adı yaaninet oldu onlar yansıtmıştı bu forumda gördüm thh ye basvurup alınabilirdi taahatüt sözlesmesi süreci ndeki fiyatın üstü nde çıkan fark ama bazıları firma genede ucuza geldigi için sesini çıkarmayıp savunanlar vardı firmayı hocam mesela ttnet yada superonlıne böyle birsey göremezsiniz taahatüt deyken fiyat artısını devletin koydugu ekstra vergi hariç
-
Gigafiber kullanıyorum bu yüzden sabif fiyat kampanyasına katıldım fiber olmasaydı başka firmaya geçerdim piyasaya baktığım da 100 200 mb 400 tlye yaklaşmış zaten
Bonus karta 6 taksit yaptımn üstüne 200 tl bonus kazandım 280 TL den subat 2025 e kadar kafam rahat kullanicam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi kampanyaya katıldınız hocam rica etsem yazarmısınız
-
???
garantide n hangi kampanyaya katıldınız 200 tl kazandınız onu soruyorum
-
Garanti Ne alaka Bonus sadece Garanti'de mi var size özel yazıyordu bilmiyorum
tamam hocam genelde garanti yaygın bi banka o bakıma dedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X