Şimdi Ara

Turknet Zam - 399.90 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
15.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş yazmıştı bu ay fatura bir tık yüksek gelmişti diye; vergiden dolayı olabilir diye. Keyfi zam olmaz tabii ki; peşin ödemede bu tip bir durumun yaşanması 0 olasılık; ama taahhütlüde 0 olmasa da çok düşük ihtimal (vergi).

Peşin ödeme alan firmaların parayı işletip kar elde etmesi de çok doğal. Bankalarda benzer bize ait parayı işletip vade sonunda vaat ettiği faizi verdikten sonra; kendisininde bu işten kazanç elde etmesi sorun değil.

Taahhütte 300 liraya tarife de kalmadı. Taahhütsüz fiyati normalin çok üstünde tutup; taahhütlüyü düşük göstermek normal bir durum değil gibi.

İlk 6 veya 9 ay normal; 2. 6 veya 9 ay daha yüksek fiyatlandırma yapmasıda dolaylı zam oluyor gibi.

12 ay misal 500 liradadan verebiliyorsan; taahhütsüz olarakta verebilirsin. Sonuçta faturalar her ay ödenerek tahsil ediliyor.

Peşin ödemeli gibi firmanın parayı işletip kazanç elde etmesi gibi bir durumda yok. Firmaların bu işten karı olmadan bunu yapacaklarını sanmıyorum.

Ayrıca cayma bedeli bir nevi yaptırım; memnun olmayan veya daha farklı bir alternatifi tercih etmek isteyenin özgürlüğü kısıtlanıyor.

Taahhütsüzlerde bile geçiş ve iptalde zorluklar çıktığını düşününce.

Herkes kendi kriterlerine göre tercih yapacak bu da çok doğal. İsteyen taahhütsüz,taahhütlü veya peşin ödemeli.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, haklısınız bazen sözleşme ve diğer maddeler kullanıcılarda bu endişe yaratabiliyor. Hukuki olarak sözleşmenin çerçevesini belirlerken tüm şirketlerde olduğu gibi bizde de ortak bir dil kullanılıyor. Geçmiş dönemde de bazı ekstra vergi yükümlülükleri geliyor olmasına rağmen müşterilerimize yansıtmadık ve bunda kararlı ilerledik. Her zaman olduğu gibi mevcut müşterilerimiz ilk önceliğimiz olmaya devam edecek.
  • Sabit fiyat bugün sonmuş, var mı faizsiz taksit yada bonus vs. veren banka kampanyası arkadaşlar ?

Enpara hakkımı doldurduğum için onla yapamayacağım. Diğer çoğu bankada kartım var.

• eKsTazi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, anlaşmalı bankalarımızla 6 taksite kadar faizsiz işlem yapabilirsiniz. Ödeme ekranında bankalar ve taksit tutarları paylaşılmaktadır.

Teb bonus türknet ödeme ekranında kart bilgilerini girince 6 taksit seçeği çıkıyor, 6taksite bölüyor, cepteteb kampanyalar kısmından faizsiz 3 ay erteleme kamp katılırsınızda, ilk taksiti 3 ay sonraya erteliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 31 Ocak 2024; 15:43:9 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Otomatik ödemede olan faturamı da ekliyor ödemeye, bunu çıkarmanın bir yolu yok mu ?

Ayrıca bankkarta 6 taksit yazmasına rağmen bankkartımı girince bu karta taksit yapılamamaktadır diye hata alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eKsTazi -- 31 Ocak 2024; 16:11:14 >
    Merhaba, kampanyaya katılmak için ödenmemiş faturanızın olmaması gerekmektedir. İşlem sadece kredi kartı ile gerçekleşiyor.

Merhaba,

Kampanyaya katılmakta sorun yok zaten başka kart girince katılabiliyorum.

Günü geçmiş faturam yok otomatik ödeme talimatı var zaten kendi ödüyor fakat sanırım son gün ödüyor banka ki hala ödememiş. Onu da ilave gösteriyor.

Çok mühim değil o kısımda, bankkart kredi kartım zaten niye taksit olmuyor onu anlamadım. Troy logolu kartlara vs. taksit yok mu acaba ?

Her banka ile anlaşmamız bulunmuyor. Maximum, Bonus Card, Ziraat Bankası ile 6 taksit, World ve Axess ile 3 taksit yapabilirsiniz.

Tamam benim kartımda Ziraat Bankası Kredi Kartı.

Sanalkart ile deneyin.

Aldığınız hatanın ekran görüntüsü ile online işlem merkezinden kayıt oluşturur musunuz? Ekiplerimiz kontrole derek yardımcı olacaktır.
  • Yine olmadı hocam. Eminim yerli ve milli (!) Troy'umuza taksit olmuyordur. Amazonda bile kullanamıyorum zaten. Şaşırmam yani

Teb kartım olsa uğraşmazdım direk sizin dediğinizi yapardım.

@TurkNetDestekBende düşündüm bunu hocam ama kayıta bakılana kadar kampanya günü biter. Mağdur olmadan ben diğer kartlarıma bakayım en iyisi.

• Merhaba, enpara kendi taksitlendirme ozelligi ile kac taksit yapiyor acaba, biliyor musunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ziraat ile anlaşmaları yok. Anlaşmalarının olmadığının kendileri bile haberi yok. Bankadan teyit edildi.

• Yasalara göre Türkiye'de iş yapan tüm ticari firmaların Troy kartı kabul etmesi gerekiyor. Amazon.com.tr, bu yasaya uzun zamandır uymuyor. Yani nedir olay, aldığı para cezası çok mu cüzi, ödeyip geçiyor mu, ya da hiç bir yaptırım yapılmıyor mu, tamam amazon'un cirosu bizim ülkenin gsmh'sinden daha fazladır ona bişey demiyorum da, e yani o zaman niye diyosun "herkes bunu kabul etmek zorunda" diye, madem böyle olacak deme o zaman.

• @TurkNetDestek

Merhaba, adresimde şu an 200mbit kullanıyorum superonline'dan. Bildiğim kadarıyla en az 500mbit destekliyor hatta anlık olarak hız testlerinde görüyorum. Ortalamam da 250mbit civarında.

Ancak sitenizdeki altyapı sorgulamada maksimum 100mbit destek görülüyor. 1000mbit için doğru bilgiyi nereden alabilirim?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.