Şimdi Ara

Türknet zammı öne çekti. Eski aboneler zam 1 mayıstan itibaren geçerli. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba,son dönemdeki altyapı sağlama maliyetlerinin beklenmedik artışı gibi öngöremediğimiz bir durum yaşadık. Bu sebeple haziran ayında planladığımız fiyat değişikliğini mayıs ayında uygulamamız gerekti. Biz her zaman altyapınızın desteklediği maksimum hızı en ulaşılabilir fiyatlardan sunduğumuz için istemesek de böyle bir uygulamaya gitmemiz gerekiyor. Amacımız hizmet kalitemizden taviz vermeden tüm kullanıcılarımıza hak ettikleri internet deneyimini sunmak.
  • Hem zammı öne çekmişler, hem de karşılarındakini aptal yerine koyup Arkadaşını Getir kampanya haklarını gasp ediyorlar. Ücretsiz kullanım haklarımız varken "Kuralları değiştirdik, haklarınızı gasp edip fatura çıkarıyoruz" demişler ve utanmadan fatura yolluyorlar. Başta CİMER olmak üzere mağdurlar ilgili mercilere derhal başvursunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bu hesabı kullanan kaç kişisiniz ?

Önce zammı eşitlik ilkesi olsun diye mayıs'a çektik dediniz sonrada altyapı maliyetleri v.s v.s.

Açıkcası bazı ucu açık konuşmalarınız beni endişelendiriyor. Zam konusunda da şimdilik v.s gibi kelimeler kullandınız.

Öncelikle şuna açıklama getirmek lazım. Burada Türknet adına varsınız o yüzden seçtiğiniz kelimeler, kullandığınız cümlelere biraz dikkat edip ucunu açık bırakmamak gerektiğini düşünüyorum.

Altyapı maliyetleri v.s diyorsunuzda ayda kaç km fiber çekiyorsunuz ? Zaten sözünüzü geçiremediğiniz altında ezildiğiniz hiç bir söz sahibi olmadığınız Türk telekom altyapısını kullanmıyormusunuz ?

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden ve diğer konudan da dönüş yaptım. 53164104 numaralı aktif bir kaydınız bulunuyor ve ben de ayrıca şikayetinizi ilettim. Ekplerimiz sizinle iletişime geçecek.
  • runeterra kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz her bölgeye kendi gigafiber altyapımızı kurmaktayız. Sizi anlıyorum ancak biz de zorunlu kalmadıkça hiçbir fiyat değişikliğine gitmiyoruz. Mevcut durumların sürekli değiştiği bir dönemde kullanıcılarımıza en yalın hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Tüm çabamızla bu değişken ortamı sizlere yansıtmamaya çalışıyoruz. Gerçekleşen her durumda da sizlere şeffaf bir şekilde haber veriyoruz. Ancak eğer hizmet kalitemizi sekteye uğratacak bir durum olursa en minimum oranda bunu hizmet ücretlerimize yansıtmamız gerekiyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Buradan da şunu anlıyorum ki; Haziran 2023 zammını "altyapı sağlama maliyetlerinin beklenmedik artışı gibi öngöremediğimiz bir durum yaşadık" deyip yarına ya da bir ay sonraya çekebilirsiniz. Teşekkürler TurkNetDestek, almam gereken cevap alıntıladığım metinde var. Hoşçakal.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Şu an için bu şekilde bir bilgilendirme bulunmuyor ve fiyat güncelleme planı yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.