Şimdi Ara

Türknet zammı öne çekti. Eski aboneler zam 1 mayıstan itibaren geçerli. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, sizin de belirttiğiniz gibi başka bir yerde rastlamayacağınız şekilde aylar öncesinden size fiyat değişikliğimizi bildirdik. Ancak son dönemdeki altyapı sağlama maliyetlerinin beklenmedik artışı gibi öngöremediğimiz bir durum yaşadık. Bu sebeple haziran ayında planladığımız fiyat değişikliğini mayıs ayında uygulamamız gerekti.
  • Kiracıyız diye taahhütlü internet almayalım diyoruz bunlarda kabak tadı verdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıllık aboneliğimi kapattım. 140 turknet. 40 kablotv. 12 mi ne statik ip veriyordum. statik almazsam rastgele dandik bir ip denk gelebiliyordu. bazen sürekli girdiğim sitelere bile giremez oluyordum. o yüzden mecburi görün.

192 tl..

202 tl ye superonline 500 mbit + tvplus üst paket aldım. modemleri de ax modem geldi huawei. herşey süper oldu. şimdi turk.net düşünsün....

aboneliği kapatın deyince birkac gün sonra turknet merkezinden arandım. sorun şu bu olduğunda kimsenin ulaşamadığı müşteri hizmetleri ne hikmetse aradı. 20 ye yakın arkadaşını getir kampanyası ile size abone kattım. 140 tl bana cok geliyor bakın bu kampanyayı önerdiler ve gectim. aboneliğimi sonlandırın artık hic uygun değilsiniz dedim. 6 ay 120 tl yapalım netinizi sonra bir daha görüşelim dediler. ben artık turkneti bırakıyorum bunu zamanında söylemeliydiniz ve 20 kişiye de söyleyeceğim başka sağlayıcıya geçmelerini dedim kapattım.

beklemeyin başka ucuz varsa gecin gıbır o bu şu.

• Bey V kullanıcısına yanıt
    Olur, devlet her şeyin fiyatını belirlesin. Bakalım piyasada mal veya hizmet bulabilecek misiniz?

• 1gbps kullanan aboneye döşediğiniz fiberi 16mbps kullanan adama ödetiyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt

Devlete atar gider yapıp küsecekse kendi de aç kalır, yemez :) Diyelim oldu, illaki bir çare bulunur.

• Bey V kullanıcısına yanıt
    Küsmeyi kızmayı kastetmedim, bulamazsınız çünkü kar etmediği işi yapmaz kimse. Kar edebileceği şekilde el altından, karaborsada satar öyle bir durumda.

• Önceki konuda yazmıştım vazgeçilmez olduğunu düşündü herhalde türknet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aviator_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz taahhütsüz hizmet sunmayı, kullanıcılarımıza sunabileceğimiz en iyi hizmeti sunma taahhüdü olarak görüyoruz. Bu durum size özgürlük sunarken bize büyük bir sorumluluk yüklüyor. Hizmetimizi sürekli iyileştirmeye çalışıyoruz. Hizmeti iyiyleştirirken de maliyetlerimiz dış etkenlere bağlı olarak artabiliyor. Maksimum hızı en ulaşılabilir fiyatlardan sunma vizyonumuzdan dolayı da bu artışı en minimum oranda fiyatlarımıza yansıtıyoruz.
  • Merhaba, biz kullanıcılarımıza her zaman alabilecekleri en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Sadece hız konusunda değil yaptığımız yatırım ve iyileştirmelerle de sürekli gelişen bir hizmet almanızı sağlıyoruz.
  • Habertürkhthayat.haberturk.com
    Toptan internet zammı 2 ay ertelendi
    https://www.haberturk.com/btk-onayladi-internet-tarifelerine-zam-geliyor-3392624-teknoloji

BTK onayladı: Türk Telekom toptan tarifelerine yüzde 67 zam geliyor

şu haberden sonra farklı bir aksiyon beklenemezdi zaten diğer internet firmaları da aynı şekilde zam yapacaktır hatta bazıları batacaktır bile , telekom varlık fonuna devrediliyor ve hemen toptan fiyatlara yuzde 67 zam yapıyor .Bu noktada diğer internet firmaları da mutlaka zam yapacaklardır , yapmayan sabit fiyat garantisi veren zarar edecek yada batacaktır .Dün ayrıca asgari ücrete tekrar zam yapılacağı duyurulmuş bu zamda bütün sektörlerdeki tüm firmaların maliyetlerini arttıracak ve her firma tekrar ürünlere zam yapacaktır.

Burada turknet yada alternatif servis sağlayıcılardan çok altyapı sağlayan firmaya bakmak gerek neden bir anda yuzde 67 zam yaptı , zaten hali hazırda kullanılan internet port ücretleirne yuzde 67 zam yapmasının tek açıklaması var , telekomu karlı gosterip birilerine çok abonesi olan çok karlı firma olarak pazarlamaktır..

Dolayısı ile yine ülke olarka yanlış adamı dövüyoruz...

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

@TurkNetDestek

Paketlerde değişiklik olup örnek TT alt yapısı üzerinden fiberde 1 gbps hızı 139.00 TL vermeniz gerekir çünkü tek fiyat politikanız var.

Farklı fiyatlandırma yaparsanız tamamen tüketiciyi kandırmak olur.

Ayrıca şuan TT alt yapısı kullanan aboneler 8 mbps uploud alıyor. 100 mbps hız kullanan bir abone 1 haziran itibaren uploud hızı düşecek mi?

Artık bilmiyorum diye bir şey yok BTK resmi açıklamayı yaptı top sizde.

Detaylı bilgi rica ederim

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz kullanıcılarımıza her zaman alabilecekleri en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Sadece hız konusunda değil yaptığımız yatırım ve iyileştirmelerle de sürekli gelişen bir hizmet almanızı sağlıyoruz. Fiyat garantimiz şimdilik geçerliliğini koruyor. Kullanıcılara duyurduğumuz yeni fiyatımızda da herhangi bir değişiklik yapmadık. Paketlerde farklı fiyatlandırma yapılmayacaktır.
    Altyapı okarak türk telekomu mu kullanıyorsunuz acaba? Şu an mevcutta Netspeed abonesiyim ayın 21’inden beri lokal füz arızası sebebiyle internet erişimim kesildi. Türk telekom sorunu çözmeye çalışıyor ancak tarihi sürekli ileri atıyorlar. İnternetsiz kalmam söz konusu değil bu yüzden İSS değişeceğim. Eğer Türknete geçersem bu konuda bir şey yapabilir misiniz? Farklı sağlam bir porta beni alıp oradan hizmet verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 24 Nisan 2022; 15:42:35 >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hem kendi altyapımızı hem de yerleşik operatör altyapısını kullanıyoruz. Eğer bağlı olduğunuz bölgede kendi gigafiber altyapımız bulunmuyorsa, ortak altyapı üzerinden hizmet alıyorsunuz.
    Soruma cevap alamadım. Size başvursam sağlam bir porta geçirip net hizmeti verebilir misiniz?

Başvurunuz tamamlanmadan net bilgi iletemiyorum. Bize geçişlerde port değişikliği de yapılıyor ancak hat değerlerini ve altyapınızı görmeden net bilgi verememekteyim. Bu durumu ayrıca net uzman ekiplerimiz inceleyip işlem yapmaktadır. Ben genel bilgilendirme sağladım. Dilerseniz başvuru kaydı oluşturabilirim.
  • Turknetten kacanlar hangısını tercıh edıyor bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 24 Nisan 2022; 16:16:10 >
    Bunu bilmeden nasıl başvuracağım direkt aynı porta geçirilirse internetim olmadan aynı şekilde devam edecek sonuçta incelenebiliyorsa inceleme talep edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 24 Nisan 2022; 16:22:46 >
    PM üzerinden konu linki ile ad-soyad bilgisi paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.