Şimdi Ara

Türknet zammı öne çekti. Eski aboneler zam 1 mayıstan itibaren geçerli. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt
    Merhaba , başka bir yerde rastlamayacağınız şekilde aylar öncesinden size fiyat değişikliğimizi bildirdik. Ancak son dönemdeki altyapı sağlama maliyetlerinin beklenmedik artışı gibi öngöremediğimiz bir durum yaşadık. Bu sebeple haziran ayında planladığımız fiyat değişikliğini mayıs ayında uygulamamız gerekti. Biz her zaman altyapınızın desteklediği maksimum hızı en ulaşılabilir fiyatlardan sunduğumuz için istemesek de böyle bir uygulamaya gitmemiz gerekiyor. Amacımız hizmet kalitemizden taviz vermeden tüm kullanıcılarımıza hak ettikleri internet deneyimini sunmak.

Hız profilinizde yaşamış olduğunuz sorunu da kontrol ederek yardımcı olmak isteriz. Destek kaydı oluşturdunuz mu?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Adil davranarak herkesi mağdur edelim dediniz.
    tebrikler😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkNete yakışmadı. Yazık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu zam dalgasında fiyatlarını uygun tutan firmalar çok büyük müşteri kazanacak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

bazılarını geri çekmek yerine ileri atsaydınız en azından gönülleri kazanırdınız. adil olsun diye öne çektik filan, anca kendinizi kandırırsınız. bu hafta içinde 5 yıldır mevcut olan hat taşımamı yapıyorum. müşteriye enayi gözüyle bakmayı bırakmanız gerekmekte.

• Merhaba @TurkNetDestek Tek fiyat uygulamanıza göre mayıs itibariyle o zaman TT Fiber alt yapısı hızları 139.00 TL den 1 GBPS hız ne zaman almaya başlayacağız?

İyi çalışmalar

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt

Çok fena bir soru.

Yeni fiyatlarla tek fiyat en yüksek hız politikası fena patlar.

Abooooooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veysel kullanıcısına yanıt
    Merhaba, başka bir yerde rastlamayacağınız şekilde aylar öncesinden size fiyat değişikliğimizi bildirdik. Ancak son dönemdeki altyapı sağlama maliyetlerinin beklenmedik artışı gibi öngöremediğimiz bir durum yaşadık. Bu sebeple haziran ayında planladığımız fiyat değişikliğini mayıs ayında uygulamamız gerekti. Biz her zaman altyapınızın desteklediği maksimum hızı en ulaşılabilir fiyatlardan sunduğumuz için istemesek de böyle bir uygulamaya gitmemiz gerekiyor. Amacımız hizmet kalitemizden taviz vermeden tüm kullanıcılarımıza hak ettikleri internet deneyimini sunmak.
  • tek fiyat tek hız ama alabildiğimiz 42 mb/s.

sanırım 35 mb/s 'lik dsl aboneliği olan uygun bir operatöre geçmek lazım.

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer paketlerde bir değişiklik olursa bunun bilgisini sizlerle paylaşırız ama şimdiden kesin bir şey söyleyemiyorum.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • 2023 hazirana kadar fiyat aynı kalırsa devam 1 lira artarsa telekoma geri dönecem :D bende böyle cins adamım pire için yorgan yakan cinsden

Türknet zammı öne çekti. Eski aboneler zam 1 mayıstan itibaren geçerli.

sabit fiyattan vazgeçerlerse bende vazgeçicem

• Baska iss mi yok.Takilmissiniz bi turknet turknet.Mustehak size.Ayrica su tahahhutsuz sacmigindanda vazgecin.Elinizden geldikce 2.3.4 sene verebildiginix kadar tahahhut verin.Aha goruyorsunuz istedikleri gbi zam bindiriyorlar.

Turknet tamamen reklamdir.Baska iss ye gecin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adil olmaktan filan bahsediyorlar. 1 gbps de istemiyorum 100/100 verin.

Son ödeme tarihim 26.05.2022 139 TL ödeyecekmısım. Sözünüzde durmuyorsunuz sonra üstüne sitenizde 2023 hazirana kadar sabit fiyat diyorsunuz.

Sözünüzün eri olduğunuzu 1 sene önceden gösterdiniz. Parasında değilim ben. Tutulmayan bir söz var. Bizi salak yerine koyuyorsunuz.

Bunların sözü ile yola çıkarsak 2023e kadar bir zam daha görürüz. 2023 hazirana kadar bir daha zam yaparlar.

• InsideR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat garantimiz şimdilik geçerliliğini koruyor. Kullanıcılara duyurduğumuz yeni fiyatımızda da herhangi bir değişiklik yapmadık. Sadece haziran ayında planladığımız fiyat değişikliğini altyapı maliyetlerinin beklenmedik artışından dolayı mayıs ayında uygulamamız gerekiyor. Mevcut durumların sürekli değiştiği bir dönemde kullanıcılarımıza en yalın hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Tüm çabamızla bu değişken ortamı sizlere yansıtmamaya çalışıyoruz.
  • 140 TL olan fiyatlarına mı zam geldi? Zamlı fiyat zamlanmış o vakit Türknet zammı öne çekti. Eski aboneler zam 1 mayıstan itibaren geçerli.  bu zam olayı çığırından çıktı hakikaten, iğneden ipliğe önüne gelen zam yapıyor, bana göre devletin acilen "Serbest piyasa" kavramını durdurması ve herşeyin fiyatını kendisi belirlemesi lazım. Yoksa sadece bizim ülkemiz değil dünya üzeri durum vahim.

• Bey V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Mart ayında yapılan fiyat değişikliği mevcut abonelerimize Mayıs ayında yansıtılacak. Onun bilgilendirmesini yaptık.
  • InsideR kullanıcısına yanıt

zaten adil olunsa idi tek fiyata alt yapı hızın ne destekler ise denmezdi 8 16 35 50 75 100 mgbit hız alan adam ile 1000 mgbit hız alan adam aynı fiyatı ödüyor sonrada çıkıp zammı mayısa çektik adil olmak için yaptık deniliyor ne kadarda adil bir anlayışları var değil mi öyle ise bakalım bu tek fiyat politikaları türk telekom fiber altyapısı olan türknetli abonelerine de geçerli olacak mı 1 gbps hızları türk telekom fiber alt yapısı olan türknet abonelerine de tek fiyat politikası ile verebilecekler mi merakla bekliyoruz

• Arkadaşlar BÜYÜK MAYIS GÖÇÜNE hazırlanın. Fiyatları yükseltmedilerse millenicom felan oralara hücummm.Türknet zammı öne çekti. Eski aboneler zam 1 mayıstan itibaren geçerli.  

• 1-) Haziran ayı itibariyle mevcut müşterilerimize zam yapacağız.
    2-) Söz veriyoruz Haziran 2023’e kadar başka zam olmayacak.
    3-) Şu maliyet bu maliyet, eşitlik ilkesi , zammı Mayıs ayına aktardık.
    4-) Haziran 2023’e kadar yeni bir zam yok ki bunu da Mayıs 2023 diye düzenlerler yakında veya tamamen kaldırırlar, sizde inandırıcı mı?

Ben size zamlı fiyatları ilk gündeme getiren ISS olmanız ve dürüstçe ifade etmeniz nedeniyle anlayış göstermiştim ancak zam için söz verip bir ay dahi beklememeyi kar sayan bir anlayış benim anlayışıma layık değil.

Hemen olmasa da ben de alternatifleri araştırmaya yöneleceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.