< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4L0X -- 1 Mayıs 2022; 13:46:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet zammı öne çekti. Eski aboneler zam 1 mayıstan itibaren geçerli. (4. sayfa)
-
-
Türknet ön ödemeli olduğu için acaba ileriki aylarında ücretlerini peşin verseydik bu zamdan yine etkilenirmiydik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kapattırdım, Haziran denildi Mayıs içindeki faturayı zamlı ödeyecektik, 2023 sabit fiyat denildi o da kaldırıldı. Sözünüzde durmanız gerekiyor birazcık ya da ileriyi kestiremiyorsanız büyük sözler vermemeniz gerekiyor.
-
Haziran 2023'e kadar zam yok deniyordu. Bu o mu yoksa ek olarak bir zam daha yapılacaktı ondan sonra mı Haziran 2023'e kadar zam yapılmayacaktı?
Kendi altyapısı olduğu için 1 gbps i 10 TL'ye de verebilir 300 TL'ye de. Ancak TT altyapısında port fiyatını TT belirlediği için ve de adam zarar etmek istemeyeceği için böyle bir şey ne yazık ki mümkün değil.
Diğer firmalar daha ucuza verdiği fiyatları Turknet neden daha yüksek veriyor? Türknet Turktelekom altyapısından kazandığı para ile kendi fiber alt yapısınız yapıyor. Görünen o. Saçma sapan tek fiyat politikası uygulayarak abone kaçırıyor.
-
1gb/s hizmetlerinin masrafını adsl/vdsl kullananlar ödüyor. Çünkü bu şartlarda 1gb/s fiber altyapıyı 100 liraya alman mümkün değil. Ben 2 ay önce zam haberini duyunca değiştirdim iss'yi. Piyasada yüz tane vdsl/dsl hizmeti veren firma var ve Türknet ile hiçbir farkları yok. Altyapı zaten Telekom'un.
-
Evet haklısınız. Bana göre de tek fiyat olayının mantıklı bir tarafı yok.
2023 e kadar sabit fiyat kaldirildi mi cidden hocam nerde gordunuz
Sitelerinden kaldırdılar hocam, büyük ihtimalle o tarihten önce zam gelir diye düşünüyorum ben.
-
iptal ettim az once yarin islemler tamamlanir. istedikleri kadar zam yapabilirler.
ben de iptal ettirdim yarin aramalarini bekleyecegim. iyice kabak tadi verdi. mesele fiyat degil her sey zamli artik. sorun musteriyi aptal yerine koyma ve buna ragmen ekstra hicbir hizmet sunmama tv plus vs gibi. Turknet eline yuzune bulastirdi zammi.
Benim için bardağı taşıran son damla olmuştur. Zamdan önce yine bi nebze rakipleri ile karşılaştırıldığında fiyat/performans bazında liderdi. O zaman da gigafiber vardı tabi ama sineye çekiyorduk. Nispeten ucuz sayılırdı çünkü. Zamdan sonra bi de üstüne zammı bir ay erkene çekmeleri benim için türkneti patlatmıştır. Ben bu şirketi bi kaç sene önce Türkiye'nin en iyi 10 şirketi arasında gösterirdim. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Yöneticileri mi değişti nedir anlamadım. Belki de satıldı. Ama bir şeylerin değiştiği kesin. Bence "küçülmeye" gidiyorlar. Özellikle farklı alt yapılar üzerinden hizmet alan müşterilerinin başka iss'lere kaymasını destekleyen tarzda açıklamaları oluyor. Bu da şirketin küçülmeye gittiğinin bir işareti diye düşünüyorum.
-
Beyler yapamyın türk telekomun zam yapacağı belli burda cimere şikayette bulunmaya devam yoksa daha çok ağlanırız
-
Haziranda yapılacağı söylenen zammın mayısta yapılması, sonra açıklama istediğimizde IP de alınan sinyale göre dönemsel ve aylık olarak faturalandırma yapıldığı ile ilgili bir mazeretin arkasına düşmeleri gerçekten güveni azaltan bir eylem olmuş. Ülkenin durumundan zam yapılacağını zaten biliyorduk ama böyle zamanlarda dürüstlük sizi diğer şirketlerin önüne geçiren bir özelliğinizdi ama artık o da kalmamış. Haziranda zam yapılacağını söylediğiniz açıklamalarınızda biraz daha ince eleyip sık dokuyan bir önemli açıklama eklemek sizin gibi bir kurumsal şirket için zor değildir. Tek yapacağınız dönemsel ve aylık faturalandırmaya göre bazı kullanıcılarda mayısta yansıyacağı gibi bir açıklama yapmaktı ve bunun için zam açıklamasından bu yana uzun bir süreniz vardı. Son dakika bilgi vermeden böyle bir harekette bulunulması hiç yakışık olmamış. @TurkNetDestek
-
Fiyatı 150 yapsanız yılbaşından itibaren de SS öderdim ama koskoca kurumsal firmaların 40 TL için yalancı durumuna düşmelerini kabullenemiyorum. Arkadaşını getir vs kampanyasıyla yüzlerce liralık promosyon dağıtırken müşteri güvenini kaybetmemek adına 40 TL'den feragat etmemek nasıl açıklanabilir?
Taahhütsüz alternatif bulduğum anda hizmetten memnun olsam da aboneliğimi iptal edeceğim. 40 TL için verdiği sözü tutmayan bir firma yarın bir gün "artan maliyetlerden ötürü hızınızı düşürdük, sizi kotalıya çevirdik, işinize gelirse"... diyebilir.
Merhaba, PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız? -
Ben burada şirket politikasını eleştiriyorum. Müşteri numaramla konunun ne alakası var?
Faturanızı kontrol ederek ilgili ekiplere şikayetinizi ileteceğim. -
Bende diyorum zam haziran ayında olacaktı neden mayıs ayı faturası fazla ödenmiş diye. Superonline 3 ay önce binaya fiber kabloyu getirdi. Hala sokaktaki kutuya bağlanmasını bekliyorum. Bağladıkları gibi 500Mbps'e geçerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X