Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (316. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 10 Misafir - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.329
Cevap
398
Favori
515.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evrak olarak ne yüklediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

Dun bu saatlerde başvurdum 16 gibi geçiş işlemleri bitti az önce de eve gelince kurulumu yaptım. Comnette 80 görmüştüm en fazla indirme NETGSM 98 ve 90lar üstü şuan için gayet iyi

Ön başvuru yaptıktan sonra uygulamayı indirdim. Kimliğin ön ve arka yüzünü yükledim. Abonelik sözleşmesi yazan yere sizi aramadan bir şey yüklediniz mi? E-devlete sözleşme onayı hangi süreçte düştü. Benim e-devlette hâlâ yok. Arayan soran da yok. Bir şey mi eksik anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• @cun kullanıcısına yanıt
    Sadece kimlik isteniyor
  • mkaragul40 M kullanıcısına yanıt
    Telefonla görüşme esnasında edevlete düşmüştü o şekilde onayladım. Telefonla görüşme yaparak.
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    3 ay saçmalığı kaldırıldı diye biliyorum.
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. Dün akşam başvurdum. Hâlâ bekliyorum aramalarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaragul40

Çok teşekkürler. Dün akşam başvurdum. Hâlâ bekliyorum aramalarını.

yoğun bir şekilde comnetten gecenler aradığı için onların geri aramaları 2-3 günü bulur en az. 40-50 dk beklemek lazım arayıp bağlanmasını. ben o şekilde başvurup gecebildim.

• 1-2 saatte geçenler olmuş türknete dün akşam başvurdum arayan soran yok. 3 ay sonra netgsme geçmeyi düşünüyordum, uğraşmayıp şimdi geçsem olurmu acaba türknet başvurusu nasıl iptal olacak

• maddi durumu iyi olanlar bizim gibi comnet, netgsm, gıbırnet/zıpırnet, netspeeed/netrezalet, netbilmem ne gibi dandik issler yerine türk telekom, ve şayet altyapıları kendilerininse süperonline, türknet kullansınlar.

• DiagraM kullanıcısına yanıt

başvuru başlamışsa ve edevlet üzerinden de evrak onaylanmışsa iptali olmaz artık. onay vs olmamışsa ancak başka isslere başvuru yapılabilir.

• İSS FİYATLARIKARŞILATIRMALARI KONUSUNDA DA REF KODU VERMEYİN ARKADAŞ İYİCE BOKUNU ÇIKARTIYORSUNUZ. YETERKİ İNTERNET İSS ADI GEÇSİN HEMEN REFE ZIPLIYORSUNUZ. HER İSS NİN NERDEYSE REF KONUSU VA RORAYA YAZIN ARKADAŞ!...

• BAK BUNU YAZACAĞIN YER ŞURASI;

https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210

@XpressMusic34 konudaki REF il mesajları kaldırmanız yerinde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 12 Aralık 2024; 21:39:51 >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
    Konu başlığına ekledim.
  • Kuzenim comnet kullanıyordu, bugün netspeed e geçiş yaptı

Arkadaşlar, netspeed uygulamasından numaranızı yazın, adınızı soyadınızı mailinizi falan yazın, başvuru yapmadan daha bu aşamadayken sizi arıyorlar

Bilmiyorum bizde öyle oldu, numara ad soyad mail yazdım, başvuruyu tamamlamadim, Uygulamayı kapattım, 5 dk geçmeden aradı netspeed
  • Bem Comnetten Gıbırnete geçtim ne eziyetler çekmişim daha ilk günden anladım. 35 mbit Vdsl kullanıyorum ilk izlenimim kusursuz.
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.