Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.702
Cevap
416
Favori
541.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beklemekle olmuyor. telefonla bağlanın 50 dk ya yakın müzik dinledim sonra bağlandı. aramalarını şu yoğunlukta beklerseniz çok beklersiniz ve geçiş de şans işi benden sonra başvuru yapan arkadasın ki 2 saatte tamamlandı benki ise 16. saatte tamamlandı. daha da eve gidip kurulumu yapmadım tamamlandığına dair mesaj geldi.

• Meier45999 M kullanıcısına yanıt

bu netinternetten uzak durun comnetle bağlantıları var büyük ihtimalle ramazanmdır nedir comnet reklamcısı yancısı netinternet diye sayfa açıp bu seferde oraya adam topluyordu.

• comnetten kurtulup netgsme geçiş yaptım, telefon ile netgsme bağlanmak biraz güç. şuan çok yoğunlar ama görüşmeye başladıktan sonra işlemler 2 dakika, netin gelmesi vs totalde 1 saat sürdü. 259 haziran 2025e kadar sabit fiyat isteyen olursa pm ile indirim kodumu paylaşabilirim.

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ilk ayki faturandan düşüyor sadece. Ben de buradan farkli bir kişinin referans kodunu kullandim, bir sonraki faturamdan düşeceğini söyledi sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meier45999 -- 12 Aralık 2024; 17:11:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Hocam vdsl den vdsl e gecis yaptiriyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı dertteyim sıfırdan kayıt olurmuş ondada 800 aktivasyon oluy galiba

• mustafanet M kullanıcısına yanıt
    hangisi bu

• Comnet ten Netgsm e geçen var mı? Memnun mu?

• @cun kullanıcısına yanıt

türknet ilk 6ay %50 indirim kampanyası ile türknete geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Tele cevap veren yok teli birakican adamlar ariyacak.online odeme bile yok.migrosa gidip odenecekmis. Cok acemiler

• FrancOB kullanıcısına yanıt

şuan ne durumda abonelikleriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlamenter P kullanıcısına yanıt
    Ohoo rezillik, işim gücüm yok migrosa gidicem

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Evet comnetteki netiniz VDSL ise VDSL fiberse fibere geçiş yapılıyor. Bağlantı az önce sağlandı. Şuan için gayt guzel wifi de 98 indirme 20 yükleme hızı cikti

Dun bu saatlerde başvurdum 16 gibi geçiş işlemleri bitti az önce de eve gelince kurulumu yaptım. Comnette 80 görmüştüm en fazla indirme NETGSM 98 ve 90lar üstü şuan için gayet iyi

• parlamenter P kullanıcısına yanıt
    Hepsi öyle ki nerdeyse telefonla ulaşmak derdini anlatmak saate yakin dakikalar alıyor

Dün 16 gibi başvurdum 1 günü geçti halen bağlanmadı. Ne arayan var ne soran

45 dk da 2 saatte geçenler olmuş. Arayıp sordum saatler oldu geçiş neden olmadı diye tabi ulaşmak 40 dkya yakın sürdü kontrol edeyim dedi evraklar tam comnete geçiş başvuru iletilmiş onayı bekleniyor denildi. 16 civarı da Sayin yetkili, internet hizmetinizin NETGSM e gecisi tamamlanmistir. Internet baglantinizi gerceklestirebilirsiniz. Iyi günler dileriz. B021

Bu mesaj geldi. Bu mesajdan 30-40 dk önce ise Merhaba gecis islemleriniz devam etmektedir, churn/gecis abonelik islemleri 3 is günü sürmektedir, karsi operatörünüzün onayi beklenmektedir, karsi operatörünüz gecisi onayladiktan sonra islemler tarafimizdan ilerletilecektir. Iyi günler dileriz. B021 bu mesaj geldii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 12 Aralık 2024; 19:14:16 >
    1 günü geçti bekliyorum, bunlar da batmasın

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.