Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: parlamenter , bakkal34 , zfb , dgknn89 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (8 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
6.294
Cevap
398
Favori
514.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
Giriş

beklemekle olmuyor. telefonla bağlanın 50 dk ya yakın müzik dinledim sonra bağlandı. aramalarını şu yoğunlukta beklerseniz çok beklersiniz ve geçiş de şans işi benden sonra başvuru yapan arkadasın ki 2 saatte tamamlandı benki ise 16. saatte tamamlandı. daha da eve gidip kurulumu yapmadım tamamlandığına dair mesaj geldi.

• Meier45999 M kullanıcısına yanıt

bu netinternetten uzak durun comnetle bağlantıları var büyük ihtimalle ramazanmdır nedir comnet reklamcısı yancısı netinternet diye sayfa açıp bu seferde oraya adam topluyordu.

• comnetten kurtulup netgsme geçiş yaptım, telefon ile netgsme bağlanmak biraz güç. şuan çok yoğunlar ama görüşmeye başladıktan sonra işlemler 2 dakika, netin gelmesi vs totalde 1 saat sürdü. 259 haziran 2025e kadar sabit fiyat isteyen olursa pm ile indirim kodumu paylaşabilirim.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Hocam batsa ne olacak, adamlar parayı aylik alıyor, bir sene fiyat garantisi veriyor. En kotu bir aylik paran iceride kalir farkli firmaya geçersin. Su ana kadar oldukça memnunum. Tavsiye ederim.

100 tl indirim için referans: agy5kts1v
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ilk ayki faturandan düşüyor sadece. Ben de buradan farkli bir kişinin referans kodunu kullandim, bir sonraki faturamdan düşeceğini söyledi sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meier45999 -- 12 Aralık 2024; 17:11:51 >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Hocam vdsl den vdsl e gecis yaptiriyor mu?
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı dertteyim sıfırdan kayıt olurmuş ondada 800 aktivasyon oluy galiba
  • mustafanet M kullanıcısına yanıt
    hangisi bu
  • Comnet ten Netgsm e geçen var mı? Memnun mu?
  • @cun kullanıcısına yanıt

türknet ilk 6ay %50 indirim kampanyası ile türknete geç

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Tele cevap veren yok teli birakican adamlar ariyacak.online odeme bile yok.migrosa gidip odenecekmis. Cok acemiler
  • FrancOB kullanıcısına yanıt

şuan ne durumda abonelikleriniz

• parlamenter P kullanıcısına yanıt
    Ohoo rezillik, işim gücüm yok migrosa gidicem
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.