Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.702
Cevap
416
Favori
541.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlgililere bilgi paylasımı yapılmıstır (Bu bölümde yetkim olmadıgı için direkt müdahale edemiyorum)

• Comnet parlari iade etmeye basladi mi,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bu COMNET iadeleri taşıma işlemimiz bitince kullandigimiz gun kadarini dusup otomatik olarak yapilacak mi, biz sitelerine girip IPTAL etmeli miyiz, veya bir sey yapmamiz gerekecek mi? Bilgisi olan ya da bilgi alabilen var mi?

Bir de Gigaspeed diye bir ISS var, kullanan var mı, nasıldır ki?

• Taşınabilir internetlerden hangisi en mantıklı olan, bilgisi olan var mı? Modem olarak eskiden vodafone kullanıyordum o var, olmuyorsa da 2.el bir tane alırım..

efsane net hakkında bilgisi olan var mı? en uygunu o görünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 12 Aralık 2024; 23:42:21 >
  • Comnete peşin ödediğimiz banka kredi kartını iptal ettirmiştim. Süreç nasıl olur bilgisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Fiyat sıralaması her sayfa için ayrı hepsi için yok bu siteden kaynaklı mı

• bu modemin fişini taktım adsl var gösteriyor.arayüzdede bağlı görünüyor. ilk gün KIZMIZI yanıyordu

• 2 İnternet aboneliğimden birini Turknete diğerini Merkürnete taşıdım. Turknet Gigafiber altyapısı varmış. o yüzden sanki yeni abonelik gibi ilerledi süreç. Ekipler geldi. Binanın bodrum katından daireye kablo çektiler. kurulumu yaptılar modem verdiler ve gittiler.

Merkür dsl olduğu için uzaktan 1 saatte geçiş yaptılar. Whatsapp hattından evrak istediler. Edevlet onayından sonra işlem tamamlandı.

Genel olarak bu krizi atlattığımız iyi oldu. Sadece merak ettiğim bir kaç nokta var. Comnet iadeleri ne zaman yapacak ve bu iadeleri yaparken evde kurulum, aktivasyon, modem ücreti gibi aldığı ekstra hizmetlerin bedelini de iadeye dahil edecek mi? Eğer iade etmezse benim adıma kötü haber, ortlama 1 ay ünce yıllık ödeme yaptım ve kurulum, aktivasyon ve modem ücreti ödedim. Aslında uzun vadede karlı olacaktı ama kısa vadede hizmet vermeyi kestiği için comnet zararımıza oldu.

• Comnetten taşıma ile Netgsme geçtim, 1 saat civarı sürdü işlem, aynı hızı daha düşük ping ile alıyorum şuan sorunsuz. ilk 6 ay sabit fiyat garantisi var. davetle 259a iniyor düşünen olursa pm..

• avastos A kullanıcısına yanıt

gigaspeed eski tbtnet. ben 1 yıl fiber kullandım bir problem yaşamadım. vdsl nasıldır bilmiyorum. comnet ten önce bu firmaların farklı alanlarda da büyümüş, kurumsal olması güven verirdi ama anladık ki çok da güvenli değilmiş. risk alabilecek için en uygun olan da aynı iyi görünen de. risk alamayacak olan kendi altyapısını kullanandan almalı

• Netgsm ye geçmek isteyen olursa 259 TL 6 ay sabit fiyat için pm den referans olurum.

• comnet ten 2 ay bedava var ve nakil ücreti yok diye turknete geçtim. dün akşam başvurdum gs maçından önce hu sabah 09.00da başvuru tamamlandı. arkadaşını getir yazmadım bi yere. arkadaşını getir yazsaydım 2 ay bedava 1 ay 499tl sonra 1 ay fatura çıkmayacak mıydı?

• Comnet ten Netgsm ye geçişim tamamlandı. Dünya varmış resmen. 5-6 gündür internet yoktu. Netgsm ye geçiş için sormak istedikleriniz varsa özelden sorabilirsiniz, yardımcı olurum. Referans isteyen arkadaş varsa özelden yazsın.

• favoriteteam kullanıcısına yanıt

Turknet kimlik yüklemeyi bugün halledebildim, google photoscan diye bir uygulamadan kimliği taratarak yüklendi sorun olmadı. E-devletten onay verdim. (bu sabah hallettim bu işlemleri) anlık olarak Comnetin onay vermesi bekleniyor.

Kablonet bilgilerimi aldı, e-devletten onay istedi onada verdim, diğer aboneliği siz iptal edeceksiniz, biz yeni abonelik yapacağız dendi. Kurulum için gelecekler yaklaşık 10 saattir dönüş yok.

efsanenet, şoknet, migrosnet fiyattan dolayı başvurduklarım açıkcası, dönüş yapmadılar, sisteme hiç bir türlü müdahale edemiyorsun iletişim için numara bırakmaktan başka.

Netgsm numara bıraktıktan yaklaşık 6-7 saat sonra dönüş yaptı, başka bir issye işlem yaptığımı söyledim, üstelemedi :D

Vodafone net hızlı dönüş yapıyor, onay verilirse işlemleri hemen başlatabiliyor (fiyat yüksek diye kaçındım son çarem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrancOB -- 13 Aralık 2024; 9:31:47 >
  • Sanal dilencilik de bıktırdı artık. Şu ülke neden bu halde buradan da anlıyoruz. Ref konuları var gelip burada yalvar yalvar ref vermek istiyor. Bu kadar mı düşüksünüz?

• favoriteteam kullanıcısına yanıt

Arkadaş getir kod kısmını bende göremedim. Evrakları yükleyeli iki gün oldu bekliyorum bende.

• nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt

Efsanenet bağlanalı 1 saat kadar oldu. İyimi kötümü birşey diyemem ama şu an 100mb fiber için download 93 upload 19 değerlerinde. ön ödemeli diye denemelik girdim.

• Hizmet dondurma yapabileceğim ve en az tutarla en uzun süre yapabileceğim neresi var acaba?

Direkt fiyat ve süre bilgisi verebilecek ve aktif olarak dondurma yapanlar cevaplarsa sevinirim.

Yazlıktaki internet için comnet'den taşınacağım.

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.