Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.702
Cevap
416
Favori
541.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler turknetle ilgili size bilgi vereyim benim canım yandı sizin yanmasın şikayet de edicem
    Comnetden turknete geçiş yaptığınız da 2 ay ücretsiz hak tanınıyor buraya kadar normal ben ekstra 12 ay peşin ödeme yaptım kafam rahat olsun diye 12 ay ödeme yaptığım için 2 ay hediye iptal olmuş bilginize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu müşteri hizmetlerine yazılı ve sözlü olarak söyle ısrar et. Gerekirse 14 gün cayma hakkımı kullanacağım de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadirdaglar kullanıcısına yanıt

Hocam o 2 ay 12 aylik surenin ardindan devreye giriyor olabilir. Normalde TurkNet'teki arkadasini getir kampanyasinda oyle oluyor diye biliyorum.

• uğraşmayın Turknet belası ile, yılbaşında cart diye zam yapar. Netgsm de 6 ay garanti 259TL 100 mbps.

Dileyen pm yolu ile ulaşırsa referans kodu verebilirim. 6 ay 40 TL indirimle 259TL ye abone olabilir.

• Cengizzr_87 C kullanıcısına yanıt

bnde uygun diye efsaneyi tercih etmeyi düşünüyorum.işlem hızlı ilerledimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheart655 B kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini kendim aradım hangi tarihde bitiyor 14 ay vs 2 ay hakkınız yandığını söyledi müşteri hizmetleri Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdaglar -- 13 Aralık 2024; 11:34:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 90 gun bekleme zorunlulugu kaldırılmistir. Mevcut hizmetinizi TurkNet'e tasimaniz halinde. Oncelikli geciş, ucretsiz 2 Ay internet ve kurulum.
    comnet.com.tr
    Comnet – Comnet - TurkNet iş birliği
    https://comnet.com.tr/comnet-turknet
    Son Tarih: 18.12.2024 B001

• ibo3182 kullanıcısına yanıt

Dün akşam evrakları sisteme girmiştim. Bu sabahta aradım telefonları meşguldü. Ancak 10 dk sonra dönüş yaptılar 3-4 dk içindede e devlet onayı ve sözlü onay işini bitirip hattımı açtılar. Evrak işinden sonra telefonla aramak süreci hızlandırıyor.

• Burada yazan tavsiyeler üzerine GIBIRNET'e geçişi sağladım telefonla bağlanmak imkansız site üzerinden hızlıca abonelik başvurusunda bulundum inşallah bir sıkıntı yaşamayız

• mahseer898 kullanıcısına yanıt

şimdi mail attı turknet 2 ay bedavayı kullandıktan sonra arkadaşını getir kullanabilirsiniz diye. demek ki 2 ay bedava diğer kampanyalarla birleştirilemeyecek ondan 12 ay ödeme yapan birisinin bedava 2ayı yandı . kampanyalar birleştirilemez diye sanırım.

• Cengizzr_87 C kullanıcısına yanıt

Fiber için kurulum ücreti ne çıktı acaba?

• nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt

Benimki iss değişimi olduğu için bir ücret çıkmadı. Hat açıldıktan sonra ön ödemeli sistem olduğu için 1 aylık 255 liralık fatura geldi ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengizzr_87 -- 13 Aralık 2024; 12:44:8 >
  • comnet kapandıktan sonra aynı gün GIBIR nete başvuru yaptım. Başvurduktan 2 saat sonra hattım GIBIRNET üzerinden tekrar aktif oldu.

1 yıl boyunca her ay karşılıklı 20 TL indirim kazanmak için özelden referans isteyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anibaldesign -- 13 Aralık 2024; 13:41:21 >
  • Comnet ucret iadeleri ile ilgili bir gelisme var mi

• Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt

arıyorum açan yok, destek talebi bırakamıyorum, iletişim formu doldurulmuyor. ulaşılamaz oldular gibi

• ya bu comnete nasıl ulaşacağız? türknete geçmek isteyince devam eden iş emriniz var diye hata veriyor, hizmet no görünmüyor, var mı bu durumda olan?

• Netgsm gectik net baglandi niye ugrasiyoraunuz baska netlerler fiyatlar da asagi yukari ayni

2025 e kadar sabit fiyat 300 tl diyor refle 260 tl 100 mps hiz bence guzel

• Evet arkadaslar Comnet olayi belli oldu. BTK dun Comnet'e yapilan incelemeler sonucunda verdigi cezalari aciklamis. Comnet'e 2022 cirosunun yaklasik %20'si kadar ceza kesilmis. Ceza kesilme nedenleri de sozlesme, tuketici haklari, BTK'ya verilmesi gerekli bilgiler hususunda ihlaller. Ayrica gecen sene Kasim ayinda abone bilgileri dahil tum verileri internette yayinlamislar. Yani adamlar saldim cayira mevlam kayira seklinde gitmisler. BTK lisanslarinizi iptal ederiz deyince de isin icinden cikamayacaklarini anladiklari icin bireysel pazardan apar topar cikmislar.

BTK Karar linki:

https://www.btk.gov.tr/uploads/undefined/398-2024-web.pdf

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.