Şimdi Ara

Turknete geçerken iki kere düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce Turknet'e geçiş yaptım. Birçok streaming platformunda(discord, yerli yayınlar, bein, tod gibi) problem yaşadım. Defalarca kayıt açmama rağmen kullanıcı tarafıyla ilgili diyerek kestirip attılar. Problemi çözmeleri uzun sürebilir, bunu anlayışla karşılarım fakat çözmemek için kullanıcıya atmak tamamen işten kaçmaya yönelik.

Biliyorum binlerce abonesi var, ama alternatiflerinden farkları yok. Müşteri memnuniyeti anlayışları, açılan destek kaydına hızlıca içi boş cevap vermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rap1d -- 5 Haziran 2024; 13:25:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hayır teşekkürler. Yeterince iletişime geçmeye çalıştım sizinle.

• Rap1d kullanıcısına yanıt

selam hocam forumda turknet yetkilisi var turknet destek hocam bu konuda size yardımcı olur bu konuda çok iyi çözüm odaklı

• Hocam keşke yaşadığınız problemlere dair detaylar vermiş olsanız belki forumdaki arkadaşlarımız çözüm önerileri sunarlar.

• Bende Turknet ile ilgili 1 hata yaptım . Sıfır fiber FTTH geldi sitemize . Turknet ile abonelik başlattım . İnternet akşamları yok gibi bir şey 100mblerden 2-3 ve packet loss pingi saymıyorum bile (verdikleri ip çıkışlardında sorun vardı :) Neyse kayıt açtım bekleyin çözülür bekleyin çözülür diyorlar . 10 gün geçti dayanamadım iptal ettim . TT abonelik başlattım hiç bir sorun yok , sorunsuz kullanıyorum halen . Turknet verdikleri çıkışlarda sorun var ama bir çözüm üretmiyor . Alt yapı yeni zaten onu bahane ettiler ilk :) Millet niye sitemkar bu konuda anlamış oldum.

• Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içerisinde En iyi İSS sağlayıcısı TurkNet 'dir tek geçerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam bunlardan kaynaklı olduğuna emin olduğum için detay yazmadım. Kısaca videolar yüklenmiyor belirttiğim sitelerde. 100-200kbps ile yükleniyor. 3-4 farklı modem ve tüm tarayıcılar ile test ettim sonuç aynı. Bazı CDN'lerde download hızı çok yavaş. Traceroute ve ping çıktılarını her bir cdn için paylaştım kendileriyle.

Bugün önceki ISP'ye tekrar geçtim ve sorun çözüldü.

• @ramowarr

10 gün dayanamayarak çok iyi yapmışsınız hocam. Ben 3 ay bekledim değişen bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rap1d -- 6 Haziran 2024; 15:15:43 >
  • mrtgfbb M kullanıcısına yanıt

Al birini vur ötekine. Türkiye'de en iyi ISS diye bir şey yok malesef. Şansına hangisi daha az kötüyse onu kullanıyorsun. Benzer bir problem yaşarsan sonrasında yine dinlemek isterim seni.

• Hiçbir ISS iyi falan değil.

Bunları denetleyen, sansür güdümlü ve internet cahili bir kurum olduğu sürece de hiçbiri iyi olamayacak.

Daha geçen forumda paylaşıldı, BTK İSS'lere ceza kesmiş. Kesilen cezaların hepsi evrak eksiği ve benzeri "dosya"-"evrak" nedenine dayanıyor.

Bir tane hizmet kalitesine, sorunları çözememeye dayanan ceza yok.

İnternet cahili olan bir denetleyici olduğu sürece, -Googlea giriyor mu? Giriyor. -Sorun yok. 'dan öteye de gidemeyiz.

Boşuna TürkNeti falan güzellemeyin, belki kötünün iyisidir. Ancak yine de nötre bile yaklaşamıyoruz.

• Hazır şablon cevaplar var. Şikayeti bile baştan sona okumuyorlar. Kopyala yapıştır atıp geçiyorlar.

• Rap1d kullanıcısına yanıt

Anladım geçmiş olsun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.