Şimdi Ara

Turknete geçiş yapıyorum bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni eve taşınmıştım. Turknete geçiş yapıyorum bir sorum olacak. Evde dsl girişi bulunmuyor. Turknet ile iletişime geçtiğimde saha ekibi yardımcı olur dediler ama benim bunun için bir elektrikçi falan çağırmam gerekiyor mu bilmediğimden soruyorum. Gelen ekip burada dsl girşi yok diyip sürecin aksamasını istemediğinden soruyorum. Yoksa saha ekibi ayarlıyor mu onu yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, öncelikle aramıza hoş geldiniz. Kurulum hizmetimiz hakkında
    turknet
    TurkNet Kurulum Hizmeti — TurkNet
    https://turk.net/kurulum-hizmeti
    üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Dilerseniz başvuru süreci için 0850 288 8081 numaralı hattan da bize ulaşabilirsiniz. Bilgi ve işlemler için size yardımcı olabiliriz

• Altyapı sorgulamada ne sonuç çıkıyor? Müstakil bina mı? İlk kurulumda türknet ekipleri yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

68 mbsye kadar çıkıyor hocam. 3 katlı bir bina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Bağlantı yapacak olan ekip gelip bakar. İnşallah sorun çıkmaz. Ama bura Türkiye nadide olsa sorgulamada hız çıksada altyapı olmayabiliyor. 2-3 güne belli olur.

• Siz bulamıyor olabilirsiniz ama binanın bir yerinde kablo vardır, onu evinize getirirler

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Hocam evin içinde dsl girişi yok sanırım onu bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apartmanda internet kullanımı mevcut ama saha ekibi aradığında bi elektrikçi baksa iyi olur demişler bunu kurulum ekibinin yapması gerekmiyor mu yardımcı olur musunuz?

Merhaba, apartmandan daire içine kadar kablolama müşteriye aittir. Kurulum ekipleri işlem yapmıyor. Dilerseniz oim üzerinden kaydınıza talep olarak iletirseniz, ücretli yerinde destek ekibi yönlendirilir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kapının önüne kadar kutu var kablolama mevcut aslında ama dsl girişini göremedim bunun için de çağırmam gerekiyor mu kurulum ekibi yapacak mı dairede daha önce internet kullanılmış işlemin gecikmemesi için soruyorum

o dairede daha önceden DSL internet kullanılmışsa kablo vardır, ucunu kesmişlerdir bi cam kapı kenarında falandır ama vardır. Daire içinde kablo yoksa bu kabloyu sizin bina girişinden eve kadar çektirmeniz gerekiyor. Çünkü DSL hizmet veren hiçbir firma kabloyu kendi çekmez, kurulum ekipleri sadece daire içindeki kabloyu bulup kurulum yaparlar. Kurulum ekibi gelmeden önce siz bir elektrikçi çağırıp o kabloyu buldurun, eğer yoksa çektirin, yoksa kurulum ekibinin tekrar gelmesi falan uzun sürer

Hocam kabloyu buldurun dediğiniz kurulumun yapılacağı odaya mesela dsl girişine kadar kabloyu çektirmekten mi bahsediyorsunuz eğer öyleyse yapmam gerekebilir çünkü ama direk dairede kapının önüne kadar çekili kablo şu anda bir şey yapmam gerekiyor mu

• Bina ve daire içi kablolar müşteri sorumluluğundadır. kurulum ekiplerin ekiplerin görevi modemi kurmaktır, kablolar ile uğraşmazlar. Bazı iyi niyetli ekipler yardım edip kablo çekebiliyor ama normalde onlar modemi takıp giderler. Kablo yoksa çektirin derler. Mesela annanemin evinde 4 metre kabloyu TurkTelekom çekmemişti. Ben aldım dışarıdan çektim kendi başıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 21 Ocak 2022; 12:42:26 >
    Anladım hocam çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.