Şimdi Ara

Türkneti nasıl iptal ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kablonete geçmeyi düşünüyorum 100 güldüren tarife akşam 25 gündüz 100 mbit veriyor Türknette akşam 20 bile alamıyorum bazen neyse konumuz
    Nasıl iptal edeceğim biliyorsunuz ki mh bulunmadığı için siteden dilekçe vs vs faks çekin demişler ama yeni çıkan yasaya göre ki yayınlandı böyle birşeye gerek yok nasıl ayrılabilirim yada yakın zamanda ayrılan arkadaşlardan yardım istiyorum kablonete başvurdum arada kaynamasın diye beklemek istemiyorum hemen ayrılmalıyım yardım lütfen..

• rez
  • Merhaba, iptal işlemi için dilekçenizi ve kimlik fotokopinizi 0212 216 55 60 numaralı faksımıza ya da genel merkez adresimize kargo ile göndermeniz gerekiyor.

Fesih işlemleri E-devlet üzerinden kısa bir süre içerisinde yapılmaya başlanacak. Ancak yasal olarak ne yazık ki henüz aktif değil. 15 Eylül tarihinde aktif olması bekleniyor. Bizim de uzun zamandır beklediğimiz ve savunduğumuz bir gelişme olduğu için en az sizin kadar istekliyiz. Üzerimize düşen tüm entegrasyon çalışmalarını tamamlamak için çalışmalarımıza da başladık. 15 Eylül’de tüm kullanıcılarımız için aktif olacak.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün fax çektim ama dönüş olmadı ilgilenir misiniz? En azından aldık diyebilirler diye düşünüyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.