Malum Turknet zammindan sonra henuz 1 aydir kullanmama ragmen Turkneti iptal etmeyi ve baska bir iss'e gecis yapmayi dusunuyorum. Altyapim 66 mbit e kadar vdsl destekliyor. Aldigim hiz ise su sekilde Vodafone, netspeed, comnet üçlüsünden birine geçmeyi düşünüyorum. Sizce de bu enflasyonist ortamda taaahütlü abonelik daha mantıklı değil mi?Önerilerinize ve fikir alışverişine açığım arkadaşlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknetten hangi ISS e gecis yapmali?
-
-
Comnet'e geçmeni önermiyorum, sorunu olan kullanıcıların en ufak eleştiri yapışında haberleri bile olmadan aboneliklerini sonlandırdığını görmüştüm, eger vdsl kullanıcısıysanız hat kapandıgı an portunuzu bekleyen birisine verirler sonra aylarca port beklersiniz, iki kuruş az vericem diye sabit netten olup mobil internete fahiş fiyat ödersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 7 Mart 2022; 9:0:50 > -
baska iss gecmek istersen direk gec turknet kapattirma kapattirirsan adsl mahkum olursun vdsl port bosalana kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam peki oneriniz var mi? ustte arkadas comnet i onermemis. Netspeeed ya da vodafone nasildir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende vodafone onermem cok sikayet var o konuda ama milenicom ve netspeed bakabilirsin comnet vodafone ve turk telekomdan uzak dur derim
Merhaba, kullanıcılarımıza altyapılarının desteklediği maksimum hızı sunuyoruz. Abonelerimize uçtan uca bir dijital deneyim yaşatıyoruz. Bu deneyim kapsamında her kullanıcımıza özel bir Net Uzman ekibimiz var. Bu ekipteki arkadaşlarımız kullanıcılarımızla özel olarak ilgilendiği için onların bölgelerine, santrallerine, altyapılarına çok daha hakim. Direkt olarak çözümler sunabiliyorlar. -
Anladim hocam, netspeed nasildir peki?
Hiz olarak gayet memnun olmama ragmen mayis ayina kadar herhangi bir fiyat revizyonu ya da ekstra bir sey sunmadiginiz takdirde maalesef istemesem de gecis yapacagim. 140 tl 66 mbit icin cok fazla ve ekstra hicbir sey sunmuyorsunuz.
up
cevremde kullananlar memnun ama ben kullanmadim net birsey diyemem
Ben kullanıyorum, pek bir sıkıntısını görmedim. Canlı destekte karşılaştığım çalışanlar gayet ilgiliydi fakat şöyle de bir durum var, er yada geç bu zamlar netspeed'e veya başka firmalara da gelecektir diye düşünüyorum, o yüzden değişimi pek mantıklı görmüyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClimbDown -- 7 Mart 2022; 11:25:32 > -
1 ya da 2 ay daha bekleyecegim zaten hocam.Bence de gelecek digerlerine, eger onlar da ayni fiyat olursa gecmem zaten turknetten memnunum normalde. Bekleyip gorecegiz
Geçiş yapacağınız İSS sizi fiyat dışında memnun edecek mi ona bakın derim? Keza her ay her yıl bir sürü kampanya yapıyorlar. 2 gün öncesine kadar TT'de kampanya vardı sabit fiyat garantili. Bence biraz bekleyin keza hızınız falan güzel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X