Şimdi Ara

TÜRKNETTEN MODEM ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta doldu bağlantı ayarlarımı kendim yaptım evde kurulum hizmeti baktı gitti elektrikçi çağır dedi aynı şekilde telekomda boşuna bir 30 lira keşke elektrikçiye verseymişim o parayı neyse diğer sorun modem elektrikçi halleti tamam dedi bu sefer turk net’den haber yok modem yok ortada sürekli arayıp yönlendiriyorlar ilgili birime tık yok sanırım bunların modem yollyacağı falan yok bizi kandırıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, normal şartlarda modeminizin işlemlerini gerçekleştirdiğin tarih itibariyle en geç üç iş günü içerisinde elinizde olması gerekiyordu. Evde kurulum işlemlerinizi ve modem konunuzu takip edip size geri dönüş yapmak istiyorum. Rica etsem hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numaranızı ve ya müşteri numaranızı benimle PM üzerinden bu sorunlarınızla birlikte iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar aboneliğim 1075983 evde kurulum yapıcak ekip kişi ilgisizde elektrikçiyle hallettim umarım ücret yansıtmazsınız çünkü hiç birşey yapmadı evde kurulum kişisi rapor yazdı bozuk dedi elektrikçi çağır dedi gitti ayriyetten geçen hafta perşembe sipariş etmiş olduğum modem ne ses ver ne seda hiç bi şekilde ulşamayorum sürekli türknet müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar birbine yönlendiriyor şuan 2 sorunum var birinci sorunumun evde kurulum hizmeti için ücret talep edilmemesini istiyorum ikincisi içinse en kısa zamanda tarafıma bir takip numarası veya modemin geldiğinin habercisi bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun ben memnun olduğum için tavsiye ediyodum sizi ama böyle sorunlar çok can sıkıyor açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: iambatuhan

Merhabalar aboneliğim 1075983 evde kurulum yapıcak ekip kişi ilgisizde elektrikçiyle hallettim umarım ücret yansıtmazsınız çünkü hiç birşey yapmadı evde kurulum kişisi rapor yazdı bozuk dedi elektrikçi çağır dedi gitti ayriyetten geçen hafta perşembe sipariş etmiş olduğum modem ne ses ver ne seda hiç bi şekilde ulşamayorum sürekli türknet müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar birbine yönlendiriyor şuan 2 sorunum var birinci sorunumun evde kurulum hizmeti için ücret talep edilmemesini istiyorum ikincisi içinse en kısa zamanda tarafıma bir takip numarası veya modemin geldiğinin habercisi bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olun ben memnun olduğum için tavsiye ediyodum sizi ama böyle sorunlar çok can sıkıyor açıkcası

ahahhaha kardeşim gülüyorum sana haşırt diye o 30 lirayı yazıcaklar

firma ataşehir çingenesi gibi .... benim kullanmadığım nete fatura çıkarıyor sen o 30 lirayı almazlar diyorsun,

sen vaktin varken gerekeni yap yoksa daha çok şikayet edeceksin

sen iptal dilekçesi gönder gönderme görmeyecekler 15 gün geçince direk 1 aylık fatura göndericekler

işte buraya yazıyorum dediğim gibi çıkmazsa buyur dilediğin herşeyi yaz bana PM kutusundan

• Modemlerde stok sıkıntısı varmış diye duydum yeni sipariş geçmişler yolda geliyormuş
  • Alirlar o parayi

• Modemi faturaya yansitmiyolar mi.?? Ne diye verdikleri modemi kiraliyo yada aliyosunuz faturayla 200-250 tl mal ediyolar zaten kendi cebinden kendin modemi alsaniz daha iyi olmaz mi.?400 tl asus modem aldim kafam rahat şuan..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verdikleri modem internette 50 tl daha pahalıydı asusun bi modemi internetten baktım kardeşim 250 den aşşağı yoktu onlarda 199 diyince ordan alıyım dedim ben ne biliyim yollamayacaklırını modemi en çok sinir bozanda sesli yanıtta geçen size yolladığımız modemle girebilirsiniz kısmı arıyorul ilgili birime iletiyolar öğrenciyken memnundum bu sefer aileme bağlatıyım dedi anca sorun işte bunlar teknik ekip boşuna yapmışlar bakıyor gidiyor elektrikçi çağır ama başka tahahütsüz tarife bulamadım netspeed güvenemedimde en bilineni türknet diye bidesöğrencilikten memnunum ne biliyim böyle olacağını

• Stok sıkıntısı varmış modemde kargoya vermişler bugün elimde bilgi yönünde bir eksiklik oldu bana şu gün vericem kargoya deseler sıkıntı yokta tarih olmayınca belirsizlik yüzünden konu açtım kargoyu aradım modem bugün elime geçer büyük ihtimalle pmden yazan arkadaş cevap yazamadım telefon no istedi

• Merhaba, ben sizin modem durumunuzu bana ilettiğiniz 1075983 müşteri numarasıyla sistem üzerinden takip ediyorum. Arkadaşlarıma öncelik talebi oluşturmuştum. Size verdikleri bilgiden haberim var. En kısa süre içerisinde modeminizi teslim edeceğiz. Beklenenden uzun sürdüğü için sizden özür dileriz. Bir sorun yaşamanız durumunda bana buradan veya PM tarafından tekrar ulaşabilirsiniz.
  • Abonelik 1075983 şimdide başka bir sorun baş gösterdi dsl ışığı yanmıyor türknet türk telekom halletcek dedi modem geldi ayarları yapılı bir şekilde hiç bir şekilde dsl ışığı yanmıyor

• Modem geldi bu seferde dsl ışığı yanmıyor btk şikayet sayfasına yazdım

• Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde TT taraflı bir arıza yaşandığı için ADSL ışığınızın yanmadığını görüyorum. Arkadaşlarım bu sorununuzu en kısa sürede çözmek için 17481801 numaralı destek kaydınız üzerinden TT tarafı ile iletişime geçmişler. Sizi bu konu hakkında bilgilendirecekler. Sürecinizi buradan bende takip ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Tam olarak sorun ne dostum

• Ankastre kutunuza sinyaliniz gelmiyor. Bunun için TT tarafı ile iletişime geçildi. En kısa süre içerisinde sorununuzu çözerek size bilgi vereceğiz.

Tamamdır umarım çözülür bir an önce kullanmaya başlayabiliriz

• Dostum gelişme oluncaburdan yaz ben uyuyorum gelen giden yok

• Yarın itibariyle türkneti iptal ettiriyorum babam çok kızdı bunlara yok randevu talebi oluşturulmamış falan dedi çağrı merkezi iyice sinirlirdi ben iptal ediyorum dedi sanırım türknet maceramız buraya kadar hizmet alamayacaz 27 sinde kayıt açıldı ayın 6’sı bugün hala çözülemedi türk telekomdan alsak çözerler tt nin yapmak istediği şeyi yapıyoruz ama mecbur tahahüt bitince artık bakarız çaresine

• Yıllardır ailem kablonet kullanırdı sorunsuz hiç bişeyle uğraşmazdık halleder giderlerdi aylık tv ve internet 55-60 tl mis gibi turknet 60 liraya internet verecek sadece onu bile veremiyor helal olsun

• Hocam zaten müşteri hizmetlerini kaldıran bir firmadan ne bekliyorsunuz? Kablo net kullanın daha iyi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.