Şimdi Ara

TURKNUKEM d3 twitch streamer official forums

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
6
Favori
4.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  TURKNUKEM d3 twitch streamer official forums

-----Merhaba arkadaslar adim Onur AKA Turknukem, daha oncede youtube videolarimdan taniyanlar diablo3turk olarakta bilebilirler beni.. 33 yasinda blizzard hastasiyim ve 13 yasimda Orcs&humans oyunu ile blizzard oyunlarina basladim. Sonralari warcraft 2, warcraft 3, warcraft 3 ft, wow vanilla/bc ve wrath olarak devam ettim..diablo 3 cikmasina yakin elimdeki beta key ile Turkce youtube videolarla tercumeler yaparak elimden geldigince oyunu anlatmaya calistim.Simdilerde ise devamli surdurdugum canli twitch yayinlari ile diablo 3 oynamaktayim.
    -----Bilindigi uzere twitch.tv canli yayin platformu olup her turlu oyunlarin oynalilan pc den veya konsoldan canli sekilde seyircilere ulasmasini saglar. Twitchdeki ilk yayinima 2012 haziranda basladim ve sadece diablo 3 oyununu stream'e sundum. Diabloprogress de toplamda 2 hafta dunyanin en iyi dpsi ve toplamda 4 hafta olmak uzere dunyanin en iyi WD dps i oldum. Yalniz oyun ilerledikce isin icine daha iyi itemlar ve para girince ayak uydurmak imkansiz hale geldi. Simdi daha cok pratik olarak en hizli sekilde mob kesip/xp alip/ item dusurmek ana hedefim.

-----Twitch.tv yayinlarimi ingilizce olarak TSI ile 18:00 ila 24:00 arasi yapmaktayim.
    -----Twitch partnership sahibi oldugumdan her kanalda olmayan, video kalite degistirme opsiyonu ile , seyretmekte oldugunuz kanalimin kalitesini internet hiziniza gore degistirebilirisiniz. ayrica beni henuz actigim twitter hesabimdan veya youtubedan da takip edebilirisiniz. (Www,youtube.com/turknukemhd) (Www.twitter.com/turknukem)

-----Buraya yazdigim butun bilgiler kanalima gelen Turk arkadaslarin sikca sordugu sorulara hitaben verilen guncel cevaplardir. Hic bir sekilde reklam, veYA para kazanmak amacli yazilmamistir.. Sizden alacagim en buyuk destek para degil sadece yayini izlemeniz olacaktir..Twitch.tv, daha da ozelde diablo 3 de hic bir Turk arkadasin yayin yapmiyor olmasi , ve bircok Turk arkadasimizin baska diablo 3 kanallarini izlemesi yerine bir kanalda bulusarak birbirimize destek vermemiz gerektigini dusunuyorum. Aklimda daha cok guzel planlar var bunlardan en onemlisi de , belli bir sayida Turk izleyiciye ulastigimda sunumumu sizin sececeginiz bir gun olmak sartiyla haftanin 1 gunu Turkce/ingilizce olarak yapmak istemem

-----Oyun ici her turlu update veya yeni videolarimi vs bu posttan aninda takip edebilirisiniz. Donanim haberi bana tavsiye eden Erbay arkadasima cok tesekkur ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKNUKEM -- 6 Ocak 2014; 19:38:12 >
  • Yayınında başarılar diliyorum. Eleştirileri boşver aynen devam...
  • Donanım haber ailesine hoşgeldin onur.İnsanların bazı şeyleri senin kelimelerinle bilmesi daha hoş ve kaliteli oldu.Hedeflerin ve yapmak istediğin şeyler için herzaman yanındayım
  • hoş geldin.
  • Onur'un yayını Diablo3'ün ilk günlerinden beri yoğunluk sebebiyle birkaç ay haricinde takip ettim, şu anda da takip etmeye devam ediyorum. Şahsen ben Witch Doctor oynamasam da (Monk oynuyorum) keyifle izliyorum. Tabi farklı class'ları denemesi de hoşuma gider o ayrı :)

Ama izlediğinizde sizin de hoşunuza gideceğini düşünüyorum. Denemenizi tavsiye ederim :)

(Tabi yaklaşık 30dk'da bir yaptığı piyangolar da cabası, güzel itemlar kazanabiliyorsunuz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D0minator -- 14 Eylül 2013; 17:53:37 >
  • Adım OGUZHAN DURSUNKAYA 23 Yaşındayım, Ama Görseniz 30 üstü derseniz malum saçlar dökülüyor ve biraz iriyim ( yani kalıplıyım) :)

Burada anlatacaklarımı güzelce okuyunuzu please :)

Onur'un yayınından birisi ''Live TV'' konusunda yardım istedi. Yani '' Onur '' gibi canlı yayın yapmak istemiş ama becerememiş sanırım. O Yüzden bu yazacaklarım O ve Digerleri için önemli.Dikkatli Okuyunuz.

Öncelikle; Yayın yaparken şunu asla unutmayın güzel bir bilgisayara ve biraz'da upload hızına ihtiyacınız var. Bunları zaten biliyorsunuz. Ama bilmediginiz, biliyorum dediginizin aslında bilmediginizi.

Twitch Tv'de canlı yayın yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, Görsel'dir. Örnegini şu şekilde görebilirsiniz. (http://tr.twitch.tv/turknukem ,http://tr.twitch.tv/k1mbu ) burada hem onurun hemde kendi yaptıgım canlı yayının kanallarını kodlamış bulunuyorum.
    bunları görünce ben nasıl yaparım bu şekilde diye aklınızdan geçiyorsa.

Öncelikle olarak ilk söyledigim uyarıyı dikkat e alın daha sonra Xsplit'den 3 aylık bir üyelik alarak yayına başlayın.

Gelelim Kuru Fasulye'nin Faydalarına:

Canlı Yayın Yapmak Zahmetlidir. Onur'un bana bir mesajında dedigi gibi aynı zamanda sabır'da gerektirir. Bir anda fenomen olamayabilirsiniz! bunun için zaman gerekir ve çok yayın yapmak + kendinizi reklam yapmak. Size bu konuda en büyük iyiligim mevcut bir oyundan degil yeni çıkmış oyunlarda kendinizi tanıtın . daha çabuk fenomen olursun.

Yayın yapmak için yapabilecegin ayarları şöyle hesaplayın. Speedtest.com 'da upload hızınız örnegin 0,60mb mi çıktı siz en fazla 500 bit e kadar yayın yapabilirsiniz. Görüntü büyük ihtimalle 240p veya 360p yapar. siz onu Çüzünürlügü 30 fps degilde 20 fps ile 720p yayın yapabilirsiniz. Bir Deneyin :)

Not: Umarım Kotanız Saglamdır.

Onurun söyledigi gibi türkler böyle konularda çok pasif kaldı. malesef.

Kendi reklamımızı yapalım. Bende Ev'de oldugum bütün gün içersinde yayın yapıyorum ve Awesomenauts oyunu oynuyorum. Eğer izlemek isterseniz. Sizi kanalıma beklerim. İngilizce olmadıgından pek rabet görmyor ama bu işide çözecegim :)

Kanal Link:http://tr.twitch.tv/k1mbu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1mbu -- 14 Eylül 2013; 20:50:07 >
  • hadi bakalım onur iyi olur inşlh...
    bu arada valoel44 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryTurkiye-44peace44 -- 14 Eylül 2013; 21:14:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Pandalf_tr.Günlerdir izlediğim tek kişi kendisi keyif alıyorum.Çok iyi birisi.En kızanda donate yapıcam.Bazen kanala gelip canını sıkan türk arkadaşlar oluyor ergen,troller sıkmasın onlar canını yayına devam Onur
  • Farklı Class'lara da yer versen güzel olur. Bir ara DH yaptın sanırım ama devamı gelmedi...
  • Az önce turk ile run attık gayet güzeldi
  • Forumumuza hoşgeldin diyorum ben de çok çok sık (çat pat ingilizce'ile anladığım kadarıyla)olmasada twich den izliyorum WD 'un maşallah' ı var diyeyim diğer char'ları da bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayına kesin bir göz atın derim , diablo oynamasanız bile keyfli zaman geçiyor . İyi yayınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blomard -- 15 Eylül 2013; 2:17:05 >
  • Hc bekleriz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok tesekkurler arkadaslar bugun ilk defa 320 izleyiciye ulastik tam bir yil aradan sonra!! Ve diablo 3 oyununda 1.5 saat 1. siradaydik. Butun Turk arkadaslarima tesekkurler...
    Yarin yayina devam !!
  • Hoşgeldin Onur :) Thornquel ^^
  • Destekçiniz on numara show programı tadında öle tv deki salak saçma şeyler gibi de deil kaliteli sohbet hele bide diablo ile ilgiliyseniz bayılırsınız iyi seyirler şimdiden

Pijamaterliks
  • Arkadaşlar, Bu arada benim tiwtch adım: Samet2363. Kanalda da Onur'a elimden geldiğince yardımcı da olmaya çalışıyorum. Herhangi bir konuda bir sorunuz olursa bana chat'ten yazabilirsiniz, görmesem de özel mesaj atarsanız cevaplamaya çalışırım.

Umarım siz de bu güzel ortamda kendinize bir yer bulursunuz.
  • LOL da turnuva oldugundan twitch chat te bir bug olustu, izleyicilerle konusma ortami 30 dakika kesild ve yayini kesmek zorunda kaldim.. Herkese iyi pazarlar yarin (pazartesi) TSI ile en gec 19:00 yayindayim...
    Turk
  • TURKNUKEM kullanıcısına yanıt
    sen çıktıktan yarım saat kadar sonra chat çalışır hale geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan505

sen çıktıktan yarım saat kadar sonra chat çalışır hale geldi :)

çalışır hale geldi ama izleyicilerin yazdığı kelimelerin yarısı karşı tarafa gitmiyordu.sağlıklı bir otdam olmazdı genede :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.