Şimdi Ara

TURKNUKEM d3 twitch streamer official forums (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
6
Favori
4.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe yayınlarıda bekliyoruz hocam :) takipteyiz.
  • ataturk emote a izin verildi arkadaslar !!!
    kanalda gorusmek uzere :)
  • bayram gerçi ama yarın canlı yayın varmı onur ?
  • goremedim zamaninda sorunu evet vardi ve bitti, cumartesi pazarda yayin var Led.
  • diablo3turk zamanında zevkle izliyordum. Sonra kapandı gitmişti sayfa. Tekrar denk geldiğime sevindim. Yarın akşam izleyelim bakalım..
  • eskiden Türkçe konuşulmazdi kanalinda baktı kimse yok Türkçe yayin o da güzel .
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

eskiden Türkçe konuşulmazdi kanalinda baktı kimse yok Türkçe yayin o da güzel .

evet kanalda kimse olmadığı için sub button verdiler
  • bir türk playerı izlemek çok hoş oluyor başarıların devamını diliyorum.. :D
  • yayın ne zaman olacak?
  • Arkadaslar son bir haftadir yayin olmadi onun icin burdada aktif degildim , kasim 7 de blizzcona gittigimden is guc ile ugrasmak zorunda kaldim. Yayin tekrar blizcondan sonra (kasim 7-8-9) baslayacak o zamana kadarda en az 4 gun yayin yappmayi planliyorum. Tskkurler arkadaslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKNUKEM

Arkadaslar son bir haftadir yayin olmadi onun icin burdada aktif degildim , kasim 7 de blizzcona gittigimden is guc ile ugrasmak zorunda kaldim. Yayin tekrar blizcondan sonra (kasim 7-8-9) baslayacak o zamana kadarda en az 4 gun yayin yappmayi planliyorum. Tskkurler arkadaslar..

bugün yayın yok yine yani :)
  • Başarılar diliyorum Onur

...d3'de böyle sağlam Türk'lere ihtiyac var,yalnızca bir kişiyle olmaz..umarım bu sayı git gide çoğalır.

iş çıkışını sabırsızlıkla bekliyorum.Eve gidip tüm videolarını izlicem kısmetse Ayrıca umarım herhangi bir gün herhangi bir çekilişinde birtane mempo'da bana düşer
  • Blizzcondan dondum arkadaslar, hafta ici yayinlara devam ediyorum forusmek uzere..
    ONUR
  • quote:

Blizzcondan dondum arkadaslar, hafta ici yayinlara devam ediyorum forusmek uzere..
    ONUR

Onur çok ara verdin yayın işine.geldiğinde izleyicilerin azını burnunu kıracak haberin olsun :)
  • ilk yayın günüde blizzconda açıklanmayan ancak dedikodu olarak konuşulan diablo 3 haberleri bekliyoruz artık :)
  • Tebrik ederim bu oyuna bu alanda öncülük ettiğin için.
  • epey önceden beri izliyorum. türk birisini izlemek daha keyifli açıkçası . şu kota ve up/down sorunları olmasa epey türk yayın yapar orada da mağlum hız sorunu.
  • Onur abi,kaliteli stream yapanlardan birisi,gercekten izlerken keyif alacaksınız.
  • Arkadaslar yaklasik 1 aydir yayin yapmiyorum.. Buyuk degisiklikler yaptigimdan yayinla ilgili fikirlerinizi almak isterim. Bilindigi uzere yayinlari ingilizce ortalama 300-550 kisiye yapiyorum, ama hakikaten canim sikilmaya basladi ve yayinima Turkce devam etmek istiyorum. Fikirleriniz nelerdir bu konuyla ilgili? bu arada ros invite aldim cok mutluyum ama stream yapayimmi onu dusunuyorum :)
    Onur
  • quote:

Arkadaslar yaklasik 1 aydir yayin yapmiyorum.. Buyuk degisiklikler yaptigimdan yayinla ilgili fikirlerinizi almak isterim. Bilindigi uzere yayinlari ingilizce ortalama 300-550 kisiye yapiyorum, ama hakikaten canim sikilmaya basladi ve yayinima Turkce devam etmek istiyorum. Fikirleriniz nelerdir bu konuyla ilgili? bu arada ros invite aldim cok mutluyum ama stream yapayimmi onu dusunuyorum :)
    Onur

Stream açısından RoS çok daha avantajlı. Şu anki D3 te tek yapılabilecek iş paragon kasmak, oda gözlemlediğim kadarı ile çok fark yaratan bir hadise değil. Hani 800 paragon level olsa neyse ama 200 paragon olanla 400 paragon olan arasında totalde bence kayda değer bir fark yok. 9 tane paragon 100 yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim 300 paragonluk kasıp bırakıcam sanırım. Türkçe yayına gelince arada türkçe arada ingilizce konuşsan sorun olmaz bence ortaya karışık yap
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.