Şimdi Ara

TURKNUKEM d3 twitch streamer official forums (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
6
Favori
4.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya zaten esim habire bitir diyodu arada kaynadi diyelim :)
  • TURKNUKEM kullanıcısına yanıt
    o zaman diyecek bişey yok..bugünki streamde görüşmek üzere diyelim
    sen evlimisin birde :) o gün kü ettigin oros..... c.... küfür aklıma geliyorda. umarım oanda eşin yoktu :)
  • Güzel çalışma benim gibi arada sırada oyuna girenler için iyi oluyor oyundaki aksiyonu görüp gaza geliyorum
  • Hoşgeldin takipteyiz herzaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: k1mbu

sen evlimisin birde :) o gün kü ettigin oros..... c.... küfür aklıma geliyorda. umarım oanda eşin yoktu :)

ya aslinda sevmedigim birsey ama benim yayini izleyen bilir,bazen oyle kufurler yiyorumki dayanamiyorum kardesim..
    Bu arada forumlara hosgeldin diyen tum arkadaslara selamlar..
    Turknukem
  • takib ediyoruz zaten taa diablo3turk karakterinden beri

http://www.twitch.tv/desturk
  • yayın için öneri: beyaz itemlerle pvp turnuvası.... :P

birinci olanada legendary ödüller verilir.....

neden beyaz itemler dersek; kanaldaki herkesin kazanma şansı olur....

Ben pek katılmam ama arasıra yemek yerken izliyorum. Böyle bir karşılaşma hem güzel olur hem de full gearli bir hakem oyuncuları izleyip hakemlik yapar (bu hakem de; stream sahibi olur)

@TURKNUKEM, @ERBAYAKSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKNUKEM

quote:

Orijinalden alıntı: k1mbu

ya aslinda sevmedigim birsey ama benim yayini izleyen bilir,bazen oyle kufurler yiyorumki dayanamiyorum kardesim..
    Bu arada forumlara hosgeldin diyen tum arkadaslara selamlar..
    Turknukem

Ben oyunu bıraktım donanımhabere Turk gelmiş geç bile geldin Hoşgeldin . İlk WD gearımı senin youtubedeki videonu izleyerek yapmıştım :) Çok efendi sempatik bir adamsın çalışmalarında başarılar diliyorum. Küfür eden ezikleri sallama kendilerinin kime ne faydası olmuş.
    seni az buçuk bir yayınla biraz tanıdım. rahat ol kardeşim küfür eden olursa küfür ederiz :)
  • hoşgeldin onur Abi seni tahmini 1 yıldır izliyorum böyle devam et abi
  • Arkadaslar RMAH ve gold AH kalkmasi vesilesiyle buyuk bir gaza gelme durumu oldu!! Onun icin yeni bir youtube intro cikardim insallah begenirsiniz!! (deathzus'a cok tesekkur ediyorum)

• Yayin harika . Takipdeyiz

>>G3ncFB
  • 6 crit mempo gitti
  • Totalde 3.5 milyarlık mempo dağıttı adam helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 19 Eylül 2013; 23:59:18 >
  • Blizzort trollüyo abi seni :D
  • çok güzel bir yayn oldu.her ne kadar fear manyağı yapsamda sizi keyifliydi farm:)

bu arada 2 cc mempo,all res immo helm,immo gloves şeker niyerine oldu

Eline ağzına sağlık,iyi geceler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKNUKEM

Arkadaslar RMAH ve gold AH kalkmasi vesilesiyle buyuk bir gaza gelme durumu oldu!! Onun icin yeni bir youtube intro cikardim insallah begenirsiniz!! (deathzus'a cok tesekkur ediyorum)

Onur müzik vikings dizisindenmi :)

Arkadaşlar cidden dün 2 adet mempo verdki aman allah'ım denilecek ştemlerdi ... snaırım 2'si çok rahat 4-5 milyar gold eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryTurkiye-44peace44 -- 20 Eylül 2013; 15:32:33 >
  • Nur topu gibi TURK isimli bir şirin dünyaya geldi:)
    dayısı bu akşam yayın yapamicak.

Sağlıklı mutlu bir ömür dileyelim küçük TURK'e
  • Youtube'den izledim mempo muhabbetini "yok ebenin ... artık ya!" dedi koptum zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.